Dodaj do ulubionych

Princess Andriana Resort&Spa

09.09.14, 18:24
Witam,
wybieram się do tego hotelu pod koniec września - czy Ktoś ma doświadczenie jak wygląda kwestia wypożyczenia samochodu? czy jednak hotel czy może coś poza?
czy z tego hotelu można bez samochodu dostać się do miasta Rodos - bus? taxi?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • izka7790 Re: Princess Andriana Resort&Spa 09.09.14, 18:50
      W miejscowości Kiotari masz kilka możliwości wypożyczenia samochodu.
      Przystanek autobusowy znajduje się pod hotelem. Koszt przejazdu w jedną stronę 6,50.
      Koszt taksówki to 74 euro. Ceny w jedną stronę.
      • magda_paw Re: Princess Andriana Resort&Spa 09.09.14, 20:41
        dziękuję, a może szacunkowy koszt wynajmu?
        • izka7790 Re: Princess Andriana Resort&Spa 10.09.14, 16:11
          Miałam gdzieś dokładny cennik. Jak go znajdę to napiszę dokładnie. Pamiętam tylko, że w miesiącu wrześniu ceny zaczynały się od 30euro za dzień. za najmniejsze samochody. Wszystko zależy od klasy pojazdu oraz czasu na jaki wynajmuje się samochód. Przy wynajmie na kilka dni, pod koniec września, sądzę, że można coś niecoś utargować ;)
          • magda_paw Re: Princess Andriana Resort&Spa 10.09.14, 19:24
            Dzięki za informację, nie chodzi o jakiś wypasiony samochód :), ale o coś co będzie bezawaryjnie się poruszać - czy wynajem na 3 dni pozwoli co nie co zwiedzić? i lepiej szukać w Kiotari czy wziąć przy hotelu?
            • izka7790 Re: Princess Andriana Resort&Spa 24.09.14, 17:22
              Nie wiem czy nie po niewczasie, lecz znalazłam kartkę z cenami aut. Dotyczy wypożyczalni George Rent a car, czyli tej samej, która urzęduje m.in. w hotelu Princess Andrianna.

Ceny za autko klasy A np. Fiat Panda (najtańsze) to koszt za jeden dzień 35 euro, w październiku już 30. Za trzy dni zapłacisz, 95 euro, za tydzień 190.
              Ceny nie są sztywne. W tej chwili jest chyba promocja 5% taniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka