Dodaj do ulubionych

Atali Village, Begeti Bay czy Maravel

20.10.14, 19:51
Witam

szukam podpowiedzi, który hotel wybrać- Atali Village w Bali, Begeti Bay w Scaleta czy Maravel w Adelianos Kampos. Ceny tych hoteli mieszczą się w moim budżecie wakacyjnym i mniej więcej maja podobne opinie, ale może ktoś z Was był w którymś i może dorzucić coś od siebie tym bardziej ze opinie są z ponad dwóch lat temu. Zależy nam na fajnym otoczeniu hotelu z możliwościami spacerowymi. Dziekuję z góry za wszelkie info
Obserwuj wątek
    • gona31 Re: Atali Village, Begeti Bay czy Maravel 21.10.14, 18:26
      bylam w MARAVELU w Adelianos Kampos.Hotel z all inc ok,czysto,boczny widok na morze.Ale jeżeli mogę doradzić to....nie Adelianos bo plaża tam nie za fajna,akurat koło MARAVELA nie sprzatana,w morzu płyty skalne i miejscami dosyć głęboko.W BALII jest mała zatoczkowa plaża.Ale wyboru dokonasz Ty sam/a :-)
      Jeżeli mogę to polecam Kretę na zachod od Chanii,piękne piaszyste plaże.No i na Balos bliżej.
      • Gość: ms-31 Re: Atali Village, Begeti Bay czy Maravel IP: *.czarnet.pl 21.10.14, 20:34
        dzieki za informację, też wolałabym coś bliżej Balos, ale jak na razie tylko te hotele są w możliwej strefie cenowej. Mam tez na oku parę z Tui, ale tu wszystko od koćowej ceny zależy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka