mbonia 12.01.16, 12:34 witam, wybieramy sie całą rodziną do Grecji pod koniec czerwca, zastanawiamy sie nad trzema hotelami Lindos Princess Beach, Hotel Lindos Princess Beach, Atlantica Marmari Beach. prosze o opinie, za i przeciw. pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena354 Re: Grecja dla 2+3 12.01.16, 13:23 Rodos ma plaże raczej żwirowe i kamieniste,natomiast na Kos w Marmari jest piękna piaszczysta plaża z jasnym piaskiem.Nie znam tego hotelu z Rodos,a jeśli chodzi o Atlantice to jakiś czas temu rozważałam wybór tego hotelu ,ale ostatecznie zdecydowałam się na Caravie Beach też w Marmari.Atlantica ma dobre opinie;hotel to rozległy kompleks o niskiej zabudowie,położony w centrum spokojnego miasteczka i blisko plaży,robi dobre wrażenie wizualne. Odpowiedz Link Zgłoś
mbonia Re: Grecja dla 2+3 12.01.16, 14:13 kurcze wcielo mi jden hotel i dwa razy napisalam lindos. ten trzeci hotel to MAGIC LIFE Marmari Palace :) Lindos ma mniej ciekawa plaże ale moze ma jakies inne zalety niz dwa pozostałe, chociaz prawde mowiac Atlantica Marmari Beach i MAGIC LIFE Marmari Palace wygladaja fajnie. moje dzieci maja 4 lata 6 lat i 8 lat zastanawiam sie w ktorym z hoteli bedzie dla nich atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lena354 Re: Grecja dla 2+3 12.01.16, 15:03 Wszystkie hotele Magic Life są super i na pewno nie będziecie się tutaj nudzić,zabawa i dla dorosłych i dla dzieci gwarantowana.Zabieraliśmy stamtąd wczasowiczów w drodze na lotnisko,hotel wygląda super,zrobił na mnie duże wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marsro Re: Grecja dla 2+3 24.01.16, 15:44 Zapraszam na www.travel-navigator.pl Proszę wypełnić formularz kontaktowy. Doradzimy, zaplanujemy i zorganizujemy 40% taniej niż konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś