Dodaj do ulubionych

promocja biur podróży

12.03.16, 22:06
Witam!

Jestem studentką Akademii Wychowania Fizycznego im. Jerzego Kukuczki w Katowicach, na kierunku Zarządzanie organizacjami sportowymi i turystycznymi. Piszę pracę magisterską na temat "Analiza porównawcza promocji biur podróży na przykładzie wyjazdów do Grecji". Udział w ankiecie jest dobrowolny i anonimowy, a otrzymane wyniki zostaną wykorzystane wyłącznie do celów badawczych, niezbędnych w pisanej przeze mnie pracy magisterskiej.

www.survio.com/survey/d/K2X1I2I3S9J9K0Q2X

Z góry serdecznie dziękuję za poświęcony czas i udział w badaniu ankietowym.
Obserwuj wątek
    • Gość: jeff Re: promocja biur podróży IP: *.play-internet.pl 13.03.16, 02:07
      Przy drugim pytaniu wyłączyłem ankietę, tylko 3 biura w odpowiedzi. Śmierdzi tutaj jakąś reklamą. Boże uchowaj nas od takich magistrów.
      • milenat92 Re: promocja biur podróży 13.03.16, 15:06
        3 biura podróży dlatego, że analiza porównawcza dotyczy najlepiej prosperujących i Grecosa, który specjalizuje się w wyjazdach do Grecji :) Ani krzty w tym reklamy.

Pozdrawiam serdecznie.
    • sempre.dritto Wolny wybór 13.03.16, 10:06
      milenat92 napisał(a):

> Udział w ankiecie jest dobrowolny...<

Co za szczęście:)
      • Gość: gościu Re: Wolny wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.16, 09:26
        BP- dziwny wybór, bo dlaczego nie ma w tym np Tui ?
        Najatrakcyjniejszy kierunek- jest Symi, maleństwo na które płynie sie z Rodos na 1 dzień, Chios, Ios , Paros czy Ikaria (?), a brak chociażby popularnej wśród Polaków Kefalonii , Peloponezu czy Riwiery Olimpijskiej- najstarszego kierunku podróży Polaków , zdecydowanie więcej turystów tam jedzie niż na Samos , Mykonos czy Skiathos, które są w ofercie BP od roku czy dwóch ! Wybór kierunków niestety pachnie mi amatorką, ktoś chyba nie ma pojęcia o turystyce w Grecji , chroń nas Boże przed takimi magistrami :)
    • Gość: jadźka Re: promocja biur podróży IP: *.lublin.mm.pl 17.03.16, 19:43
      Ja tam jeżdżę na własną rękę uważam, że podróżowanie z Biurami Podróży to tylko strara kasy. Najlepiej samemu sobie zaplanować podróż wybrać hotel przewoźnika Ja jeżdzę często z EcoLines, No i w drogę! Jest tyle wspaniałych miejsc do zobaczenia a życia tak mało :)
    • deoand Re: promocja biur podróży 20.03.16, 09:07
      Wypełnione ..... do pytania dwa -reszta to biura niszowe
      trzeba było dodać jeszcze TUI i Neckerman
    • tanielasty Re: promocja biur podróży 29.03.16, 13:14
      Najlepsze wakacje w rewelacyjnej cenie znalazłem na tej stronce:
      tinyurl.com/hxv46f4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka