Dodaj do ulubionych

Mareblue Beach Resort???

13.07.16, 13:44
Koś był, jest, wrócił? Jak wrażenia, hotel warty swojej ceny na pobyt z 9-cioletnim dzieckiem?Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: liandra7 Re: Mareblue Beach Resort??? IP: 185.46.212.* 14.07.16, 10:55
      Byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku z pięcioletnim dzieckiem. Hotel bardzo przyzwoity, piękny widok na morze, fajne baseny, niezłe animacje dla dzieci, w tym animacje po polsku prowadzone przez Itakę .
      Z minusów - kiepskie drinki, położenie "w polu" - nie ma fajnych miejsc na wieczorne spacery. Jest za to niedroga wypożyczalnia samochodów w pobliżu więc można zwiedzić inne miejsca.
      • ada_zie Re: Mareblue Beach Resort??? 14.07.16, 12:57
        Byłam kilka lat temu. Hotel bardzo dobry ale faktycznie wszędzie daleko - nawet do autobusu trzeba podejść. Co kto lubi, mi to akurat odpowiadało.
        • e1w2ewa Re: Mareblue Beach Resort??? 15.07.16, 15:08
          Dzięki za odzew. To,że hotel położony jest "w polu" nam nie przeszkadza :-) Proszę napisać z jakim biurem podróży mieliście pobyt. Interesuje mnie czy ma to wpływ na przydzielanie pokoi. Chodzi mi głównie o standard pokoju ze względu na pobyt z dzieckiem.Czy w recepcji ktoś zna język polski, czy porozumiewanie odbywa się tylko i wyłącznie po angielsku? Powrót mamy dosyć późną porą dlatego zastanawiam się czy po zdaniu pokoju nadal można korzystać z infrastruktury hotelu, all itp. Czy hotel udostępnia miejsce gdzie można się odświeżyć tym którzy czekają na samolot w hotelu?
          • e1w2ewa Re: Mareblue Beach Resort??? 19.07.16, 15:55
            Podbijam :-)
            • Gość: liandra7 Re: Mareblue Beach Resort??? IP: 185.46.212.* 20.07.16, 14:31
              My byliśmy z niemieckim biurem podróży i otrzymaliśmy całkiem przyzwoity pokój. Zresztąnie myślę, aby była wielka różnica w standardzie pokojów. Niektóre są bliżej morza, inne dalej. Nie było polskiej obsługi na recepcji, natomiast był zespół polskich animatorów z Itaki oraz całą masa polskich turystów. Jest w hotelu miejsce (chyba 2 łazienki z przebieralnią), gdzie można odświeżyć się i przebrać po zdaniu swojego pokoju. Należy jednak wcześniej zrobić rezerwację na recepcji.
              • e1w2ewa Re: Mareblue Beach Resort??? 21.07.16, 13:22
                Dzięki za odzew :-)
                • e1w2ewa Re: Mareblue Beach Resort??? 25.07.16, 10:55
                  ???
          • cieslik_2014 Re: Mareblue Beach Resort??? 27.07.16, 15:07
            e1w2ewa napisała:
            > Proszę napisać z jakim biurem podróży mieliście pobyt. Interesuje mnie czy ma to wpływ na przydzielanie pokoi.

Witam, byliśmy w czerwcu z Mouzenidis www.mouzenidis.pl/hotels. Mogę powiedzieć, że ten hotel jest bardzo fajny i ma wspaniałą, naprawdę rodziną atmosferę. Mieliśmy bardzo wygodny pokój z pięknym widokiem. Jestem bardzo zadowolona :)
    • moki_57 Re: Mareblue Beach Resort??? 16.08.16, 12:58
      Byliśmy w tym hotelu na początku sierpnia (wyjazd z TUI Polska - pokój deluxe z dopłatą za pokój po remoncie). Niestety hotel oceniam negatywnie, ze zdziwieniem czytam pozytywne opinie. Dostaliśmy pokój w przyziemiu (poniżej poziomu gruntu) - brudny, zagrzybiony, śmierdzący. Wielu klientów TUI dostaje właśnie te "pokoje" - na pomoc rezydenta nie ma co liczyć. Po wykłócaniu się z recepcją i menagerem przeniesiono nas w trzeciej dobie. Hotel określany mianem "nowoczesnego" jest z 2003 i z tym określeniem nie ma nic wspólnego. Woda w basenach słona. Położony na zupełnym odludziu (taxi do Kassiopi 12 EURO w jedną stronę). W sezonie zatłoczony, leżaki trzeba zajmować o godz. 7. Napoje kiepskiej jakości, lurowata kawa, ohydna woda (najlepiej kupić butelkowaną bo ta z kranu nawet po przegotowaniu jest okropna). Jedzenie niezłe w ograniczonym wyborze. Restauracje a la carte można sobie darować - z włoskiej wyszliśmy przed końcem. Kiepska obsługa. W hotelu duży problem z czystością w pokojach, w niektórych mrówki. Jedyny plus to piękny widok na Albanię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka