2kmar 20.02.17, 12:15 Myślę o wyjeżdzie na Samos.Może ktoś ma aktualne informacje na temat uchodżców.W ubiegłym roku było ich tam sporo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkintrab Re: Samos - uchodżcy 23.02.17, 20:58 Są na Rodos. Tamtejsza blogerka ( Polka która mieszka na miejscu) opisuje wszystko na Blogerach ze Świata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: Samos - uchodżcy IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.17, 16:44 uchodzcy na rodos? od kiedy niby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pustaki Re: Samos - uchodżcy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.02.17, 21:17 od wczoraj ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Samos - uchodżcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.17, 22:51 @2kmar ,skoro tak myślisz ,ze uchodżcy ci będą przeszkadzać lub ich wygląd będzie cie raził w oczy, to jaki h.. tam chcesz jechać .Siedż na dupie lub jedż na Krete czy Korfu bo tam ich niema.Radze ci porozglądać się w dzielnicy której mieszkasz ,napewno obcokrajowców będzie więcej niż na Samos. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_s Re: Samos - uchodżcy 17.06.17, 00:40 Byłam niedawno na Samos i faktycznie spotkałam, przez cały dwu - tygodniowy pobyt, 3 rodziny w Pythagorion. Saint Nikolas, gdzie mieszkaliśmy, jest oddalony od Turcji tylko 1,5 km, ale tam nie spotkaliśmy żadnych uchodźców. A dużo zawsze zwiedzamy i potrafimy błądzić po różnych miejscach. Za to przy okazji, polecam przewodnik na zwiedzo-maniacy.pl/Samos, który jest w pdf, więc można wydrukować i jest mapka z zaznaczonymi ciekawymi miejscami. Osobiście polecam, cudowna wyspa; nieskomercjonalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
andy620 Re: Samos - uchodżcy 17.06.17, 09:54 Czy ty nie masz co robić po nocach tylko wciskąć swój spam na wszystkich postach? Odpowiedz Link Zgłoś