agama29 09.04.17, 00:12 Czy ktoś leci 17 czerwca z dziećmi około 11-12 lat? Szukam towarzystwa dla 12 letniej córki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: SplashWorld Aqualand Resort Korfu IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.17, 18:28 ja jade . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: SplashWorld Aqualand Resort Korfu IP: *.static.sl-net.pl 15.04.17, 19:45 kolejne z głupawych pytań na miejscu dzieci będzie skolko ugodno i córka jak zechce to się z nimi zakoleguje jaki sens ma wyszykiwanie towarzystwa dla dziecka przze internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eDI Wagarowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.17, 22:01 agama29 napisała: > Czy ktoś leci 17 czerwca z dziećmi około 11-12 lat? Szukam towarzystwa dla 12 > letniej córki :) A ile płacisz za towarzystwo dla wagarowiczki ? Łamiecie prawo ! Rok szkolny kończy się tydzień później W zasadzie sprawę córki trzeba zgłosić do jej szkoły i obniżyć zachowanie za wagary Dane rodziców da się łatwo ustalić z IP A jak rodzice przedstawią w szkole fikcyjne zwolnienie lekarskie, to i lekarz oberwie Napisz, że to żart, bo inaczej pakujecie się w kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eDI Re: Wagarowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.17, 22:16 W Anglii ojciec wrzucił na fejsa zdjęcia swoje, żony i dzieci z Grecji Fajnie się bawili na początku roku szkolnego Traf chciał tylko, że ojciec w szkole podał zwolnienie lekarskie, że dziewczynki były chore i dlatego nie było ich na początku nauki Ktoś życzliwy podał link z fejsa do szkoły, może szkoła sama się połapała Koniec końców skończyło się na bardzo dużej karze pieniężnej dla rodziców i dużych nieprzyjemnościach za oszukiwania szkoły dla rodziców i lekarza I dziewczynki oberwały swoje od rówieśników ze szkoły Wiem, że Anglia to nie Polska. Ale życzliwych też nie brakuje I też da się łatwo zweryfikować, choćby po wpisie zaczynającym wątek, czy dziecko nie zrobiło sobie wagarów Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: SplashWorld Aqualand Resort Korfu 16.04.17, 17:17 Proponuję córce załatwić służącego do towarzystwa... Zapłacić mu za bilet, pobyt i cały czas będzie córkę bawić Będzie to trochę kosztować, ale lepsze to niż molestowanie innych dzieci na miejscu w hotelu i zmuszanie ich do zabaw z córeczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedzie. Re: SplashWorld Aqualand Resort Korfu IP: *.dynamic.mm.pl 16.04.17, 22:01 ja jade . Odpowiedz Link Zgłoś