maziam 18.09.17, 10:25 Czy w Velice jest wypożyczalnia samochodów i bankomat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1europejczyk11 Re: velika 18.09.17, 13:23 Bankomat jest na 100% w miejscowości Sotiritsa (niedaleko), co do wypożyczalni ,to pamiętam sprzed lat tylko jakieś małe wypożyczalnie rowerów w Kokkino Nero ,ale jak jest teraz? W każdym razie głównie przeważają tam to wioski wakacyjne z kilkoma tawernami i sklepikami.Niewiele Ci ,co prawda,pomogłem ,bo byłem bardzo dawno temu.Pozdrawiam życząc udanego wypoczynku na Riwierze Olimpijskiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
maziam Re: velika 19.09.17, 09:28 Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź. W Kokkino jest i wypożyczalnia i bankomat - byłam w tym roku. Teraz zastanawiam się nad Veliką stąd moje pytanie o wypożyczalnie samochodów :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna2262 Re: velika 11.01.18, 21:13 Byłam w sierpniu. Na pewno w Velive nie ma wypożyczalni samochodów. Z tego co wiem najbliżej w Leptokarii. Bankomat jest tak jak ktoś napisał w pobliskiej miejscowości. W Velice można wypożyczyć rowery. Odpowiedz Link Zgłoś