Dodaj do ulubionych

Korfu lovers <3

05.02.19, 18:23
hej, hej :)
tak sobie pomyślałam, że może są osoby, które mają w planie odwiedzić wyspę i mają jakieś pytania które ich nurtują przed wyjazdem.. jestem fanką wyspy - już całą dekadę mam szczęści tu być :) jeżeli ktoś coś - to chętnie się podzielę z Wami informacjami :)
Obserwuj wątek
    • Gość: stara znajoma Metamorfoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.19, 15:49
      Sałatka grecka, to ty?
      • annajulia88 Re: Metamorfoza 06.02.19, 15:58
        'sałatkę po grecku' znam i polecam ale to nie ja :)
        • Gość: metaxa i ouzo Re: Metamorfoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.19, 16:36

To najwidoczniej twoje alter ego:)
          forum.gazeta.pl/forum/w,203,163352416,163352416,Dylemat_Korfu_czy_Gran_Canaria.html
          • annajulia88 Re: Metamorfoza 07.02.19, 18:48
            komentarz mój, oczywiście ale to nie ja jestem 'Sałatką' :)
            • Gość: tsipouro Alter ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.19, 20:35

Zwracam tylko uwagę, ze w jednym poście napisałaś, że mieszkasz od dziesięciu lat na Korfu a w innym, pod tym samym nickiem, ze właśnie wróciłaś z wyspy i gorąco polecasz.
              Ludzie którzy piszą/mówia nieprawdę powinni mieć bardzo dobra pamięć (Mark Twain).
              Podobno kumkwaty wzmacniają pamięć. Włącz je do swojej diety:)
              • jo_68 Re: Alter ego 08.02.19, 19:07
                nie wiem dlaczego wszyscy tak zachwycają się tymi wycieczkami z sałatką . Fakt trochę taniej niż z biur podróży ,trochę inne miejsca ale również dużo sponsorowanych miejsc. Obiad u "zaprzyjaźnionych właścicieli " , gdzie jest b. drogo i niekoniecznie najlepiej , za dużo czasu wolnego idp itd..... sama właścicielka już trochę przereklamowana i za słodka i trochę już rozpuszczona :):)
                • annajulia88 Re: Alter ego 09.02.19, 13:24
                  każdy ma prawo do własnej oceny oczywiście :) 'rozpuszczona'?? :D :D
              • annajulia88 Re: Alter ego 09.02.19, 13:22
                Nie ma informacji, 'Ze właśnie wróciłam z wyspy' tylko, że na niej byłam. To czysta prawda :) byłam najpierw jako praktykant/turysta a teraz już jestem jej mieszkanką więc mogę się wypowiedzieć swobodnie z dwóch perspektyw :) a to, że wypowiadam się pod tym samym nickiem świadczy o tym, że nie mam nic do ukrycia :)
                może Ci, którzy zmyślają lub mają wybujałą wyobraźnię powinni się czymś wspomagać :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka