Dodaj do ulubionych

Korfu, hotel Messonghi Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:37
Czy ktoś był w hotelu Messonghi Beach. Proszę o informację o tym hotelu. Czy
warto tam jechać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 12:07
      Bardzo duzy hotel o dobrym zapleczu.O Messongi juz pisalem na tym forum.
      • Gość: arek Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:39
        nie mogłem znaleźć twojego opisu hotelu messongi na tym forum. czy mógłbyś
        jeszcze raz udzelić mi bliższych informacji na jego temat. Z wypowiedzi
        internautów wynika że jest to hotel stary i często brzydko pachnie z
        kanalizacji, a obsługa hotelu nie jest uprzejma. Czy to prawda?

pozdrawiam i czekam na odpowiedź
        Arek
        • Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 22:28
          Duzy hotel przy plazy nienajnowszy to napewno.Brzydko pachnie w pokojach za
          ktore sie nieoficjalnie mniej placi wiec zalezy z kim jedziesz?co do obslugi to
          wszyscy oszczedzaja i najczesciej zatrudniaja Albanczykow czy inne tansze
          nacje.Szczegolnie ten problem jest widoczny w duzych hotelach kat. B lub C, a
          takim jest Messongi Beach.W mniejszych hotelach rzadzi najczesciej rodzina
          czyli wlasciciel ze swoja "switą" i nie pozwalają sobie na niedbalstwo i smrod
          (są wyjątki oczywiscie).W kat. A juz inny swiat.Pisalem juz ze Messongi to
          stary kurort ktory mnie sie osobiscie nie podoba.
          • Gość: arek Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:20
            dziękuję za informacje i pozdrawiam

--
            Arek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka