Gość: arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:37 Czy ktoś był w hotelu Messonghi Beach. Proszę o informację o tym hotelu. Czy warto tam jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 12:07 Bardzo duzy hotel o dobrym zapleczu.O Messongi juz pisalem na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:39 nie mogłem znaleźć twojego opisu hotelu messongi na tym forum. czy mógłbyś jeszcze raz udzelić mi bliższych informacji na jego temat. Z wypowiedzi internautów wynika że jest to hotel stary i często brzydko pachnie z kanalizacji, a obsługa hotelu nie jest uprzejma. Czy to prawda? pozdrawiam i czekam na odpowiedź Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 22:28 Duzy hotel przy plazy nienajnowszy to napewno.Brzydko pachnie w pokojach za ktore sie nieoficjalnie mniej placi wiec zalezy z kim jedziesz?co do obslugi to wszyscy oszczedzaja i najczesciej zatrudniaja Albanczykow czy inne tansze nacje.Szczegolnie ten problem jest widoczny w duzych hotelach kat. B lub C, a takim jest Messongi Beach.W mniejszych hotelach rzadzi najczesciej rodzina czyli wlasciciel ze swoja "switą" i nie pozwalają sobie na niedbalstwo i smrod (są wyjątki oczywiscie).W kat. A juz inny swiat.Pisalem juz ze Messongi to stary kurort ktory mnie sie osobiscie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Korfu, hotel Messonghi Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:20 dziękuję za informacje i pozdrawiam -- Arek Odpowiedz Link Zgłoś