Gość: Alek IP: *.kir.pl 08.02.05, 13:25 Witajcie W tym roku planuje wylot do Kavali z ITAKĄ, do wyboru są dwa hotele Tosca Beach i LUCY. Bardzo proszę o informacje na temat tych hoteli. Który wybrać? Pozdrawiam i dziękuję Alek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: llll Re: Grecja KAVALA - HOTELE IP: *.itaka.pl / *.itaka.pl 08.02.05, 15:09 Witam. Już miałem się nie udzielać na TYM forum, ale jeszcze ten jeden raz... Proszę panią "na" o nie pisanie tu swoich bzdurnych wywodów!!!! OK, Zdecydowanie polecam Tosca Beach, jest 4 km od miasta, co sprawia że nie odczuwa się obecności sporej aglomeracji. Położony w zieleni, przepiękna plaża, widok na Thassos. I co ważne w 2004 poddany renowacji. Przy obiekcie znajduje się przystanek autobusowy, a i taxi nie jest droga. Natomiast Lucy to typowo miejski hotel, blisko centrum, ale też przy przepięknej plaży. Jeżeli chcesz korzystać intensywnie z życia nocnego to polecam Lucy.Standard jest nieco niższy niż w Tosce. Polecam zerknąć do jakiegoś biura Itaki, ponieważ na Tosce jest od dzisiaj MEGA promocja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Grecja KAVALA - HOTELE IP: *.autocom.pl 09.02.05, 08:51 Nie znam hoteli, ale byłem w Kavali, więc patrząc na to, co pisze człowiek z Itaki, to chyba wybrałbym ten bliżej centrum, bo Kavala jest naprawdę ok. Nie wiem czy Itaka to robi, ale jeśli jedziesz na 2 tygodnie, to może tydzień w Kavali i tydzień na Thassos? Nawet jeśli nie organizują transferu w tygodniach "pomiędzy", to i tak moim zdaniem można sobie poradzić (prom + taxi). Thassos jest bardzo spokojna i miłą wyspą, więc łącząc można mieć 2 w 1. Odpowiedz Link Zgłoś