Dodaj do ulubionych

Apartamenty - cyklady

IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 02.03.05, 08:33
Czy ma ktoś adresy internetowe dotyczące apartamentów na cykladach?
Obserwuj wątek
    • greeks Re: Apartamenty - cyklady 02.03.05, 08:45
      A moze jakas konkretniejsza wyspa? Cyklady sa rozległe..
      • Gość: Aga Re: Apartamenty - cyklady IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 02.03.05, 11:55
        Nie mam rozeznania. Chodzi mi o spokojną wyspę, z jak najmniejszą ilością
        turystów, o typowym greckim charakterze. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
        • greeks Re: Apartamenty - cyklady 02.03.05, 12:28
          Nie wiem Agnieszko czego oczekujesz po pobycie,ale Cyklady to w zasadzie
          takie "serce" wyspiarskiej Grecji i w sezonie tam wszędzie jest dość tłoczno:)
          Oczywiście na najmniejszych wysepkach turystów jest takze najmniej,ale z kolei
          sa to miejsca gdzie dłuzej niz dwa trzy dni nie bardzo jest co robic.Chyba ze
          tylko zalezy Ci na błogim lenistwie i opalaniu,czy posiedzeniem czasem w
          spokojnej tawernie przy winku:) Ja proponowałbym połączyc ze dwie badz trzy
          wyspy. Troche pobytu i zwiedzania na nieco wiekszych a potem ewentualnie
          zaszycie sie by odpocząc na jakiejs mniejszej. Był tu taki watek,w którym ktos
          pytał jakie wyspy... Ja proponowałem tam moja ulubiona Sifnos w połączeniu z
          nieco bardziej gwarna Paros na przykład..Myslę ze to fajny zestaw
          • greeks Re: Apartamenty - cyklady 02.03.05, 12:37
            Tu maja na przykład fajne propozycje hotelików,pensjonatów i apatramentów:

www.thesaurus.gr/
            • Gość: Aga Re: Apartamenty - cyklady IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 02.03.05, 13:40
              Serdecznie dziękuję. Zaraz zabieram się do oglądania. Wcześniej zwiedziłam
              Grecję kontynentalną i teraz mam ochotę na odczucie klimatu wysp. Dlatego pytam
              o spokój - trochę zwiedzania, plaża, jedzonko w tawernie i... wino wieczorem:)
              Już nie mogę się doczekać. Jeśli będę miała jakieś pytania pozwolę sobie
              napisać z nadzieją na odpowiedź. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka