cezar310 10.03.05, 10:54 czy ktoś się orientuje czy istniej możliwość tańszego dolotu do Okęcia z lotnisk lokalnych np. Katowic czy Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: dolot na Okęcie 10.03.05, 13:58 Niektóre biura podrózy u których wykupujesz wyjazd mają ofertę tańszych dolotów na Okęcie. Musisz pytań. Albo spróbuj w tanich linich: np.Wizz. Mają tańsze przeloty. Jest tez oferta lotu (ale tylko w internecie) np. przelot na trasie Gdańsk-Wwa - 130 zł w 1 stronę (tylko na wybrane loty). Popatrz więc na ich strone internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: dolot na Okęcie IP: *.mech.pg.gda.pl 10.03.05, 14:40 Jeżeli lecisz z Okęcia LOT-em (teraz CentralWings) możesz z jakiegokolwiek lotniska w Polsce dolecieć w sezonie zimowym za 70 zł, w letnim za 90 zł + opłaty lotniskowe, w jedną stronę. Bilet wykupujesz w najbliższym biurze LOT-u na podstawie dokonanej rezerwacji w biurze turystycznym. Ja kilkakrotnie tak leciałam z Gdańska, wczasy miałam zarezerwowane w NEC lub TUI, ale dotyczy to każdego biura, ważne żeby dalsza podróż odbywała się też liniami LOT-u, tylko wtedy obowiązują takie ceny. I nie można tych biletów zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dolot na Okęcie IP: *.visp.energis.pl 10.03.05, 20:26 Trzeba z rezerwacjąz biura podróży zgłosić się do LOT-u z tym , ze kosztuje to dużo więcej niż mówią biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś