Dodaj do ulubionych

Peloponez co polecacie

24.03.05, 18:14
Jakie miejsce możecie polecić na Peloponez? Chcę wybrać się promem do Patras.
Zastanawiam się, która część Peloponez będzie dobra by pozwiedzać trochę a
także odpocząć nad morzem i przy basenie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bah7 Re: Peloponez co polecacie... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.03.05, 19:21
      Zdradź nam, czemu nie chce ci się użyć najpierw Wyszukiwarki, a potem zadać
      pytania?

Np.:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=16123328&v=2&s=0

bah7
      • arwena Re: Peloponez co polecacie... 24.03.05, 21:29
        ;)
        ja bym sobie objechala Peloponez, robiac kilkudniowe postoje w 2-3 miejscach,
        zeby nie bylo zbyt uciazliwie

np okolice Nauplionu i Pylos, tam troche leniuchowania, a w drodze zwiedzanie.

ja tak chce!!!
        • bebiak Re: Peloponez co polecacie... 24.03.05, 22:16
          Ja mogę jeszcze raz objechać trzy palce, tak jak trzy lata temu, i nocować mogę
          w tych samych miejscach - nic więcej nie chcę:-))
          Południe Peloponezu jest tak boskie (dla mnie), że chcę tam wrócić, szczególnie
          na Mani.
          Pozdrowienia. B.
        • Gość: barbara Re: Peloponez co polecacie... IP: 91.140.97.* 02.06.13, 00:11
          a ja troche inaczej www.kamari-beach jesli chcesz to napisz pozdrawiam
      • Gość: ft Re: Peloponez co polecacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:47
        Jako uczestnik forum od pewnego czasu proponuję starym bywalcom:
        Więcej wyrozumiałości dla nowicjuszki!
        Każdy kiedyś zaczynał i nie wszyscy znają biegle geografię Grecji.
        Pozdrawiam
        f
        • Gość: bah7 Re: Peloponez co polecacie... IP: *.port.gdansk.pl 25.03.05, 10:06
          Ft, nie uważam, że to ja powinienem się tłumaczyć, przecież tu nie chodzi ani o
          geografię, ani o początki, tylko o powtarzanie pytań, co przeważnie oznacza
          olewanie tych, którzy (bezinteresownie!) udzielają odpowiedzi.

A moderator społeczny mógł usunąć ten wątek jako niezgodny z Netykietą, która
          przecież mówi:

"Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie, inaczej możesz
          otrzymać zupełnie bezużyteczne odpowiedzi. Jeśli piszesz na forum lub grupie
          dyskusyjnej, przejrzyj wcześniejsze wypowiedzi - być może pytanie to już się
          tam pojawiło."

Pomyślałem, że może jednak szkoda by było usunąć ten wątek, bo Peloponez jest
          taki ciekawy...

Pozdrawiam

bah7

• Gość: etaltravel Re: Peloponez co polecacie... IP: *.zax.pl / *.zax.pl 27.03.05, 15:38
            Bardzo ładnie jest w Githio i kompleksie nadmorskim Mavrovouni, niedaleko jest polwysep Mani, to już grecja totalnie egzotyczna. Wszystkie namiary znajdziecie w necie. i ceny i rezerwacje.
    • Gość: barbara ReNasze piekne Kamary : Peloponez IP: *.109.242.6.tellas.gr 26.05.13, 22:57
      jesli chce pani przyjechac na Poloponez to zapraszam nad morze i w okolicy znajduja sie baseny
      basiagrecja@gmail.com
    • Gość: barbara Re: Peloponez co polecacie IP: *.109.242.6.tellas.gr 26.05.13, 23:05
      na polnocnej czesci Poloponezu jest bardzo tajemniczo,mysle ze wszyscy o tym wiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Art23 Re: Peloponez co polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 16:52
      Ja ostatnio byłem na południu tego półwyspu. Poleciałem tam z biurem podróży www.extra-wakacje.pl/. Jestem z tego wyjazdu bardzo zadowolony. W tamtym regionie jest bardzo dużo zabytków które można zwiedzic we własnym zakresie. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka