Dodaj do ulubionych

Akrathos - Chalkidiki Grecja

28.03.05, 14:44
szukam informacji o tym hotelu
Obserwuj wątek
    • hydraulik13 Re: Akrathos - Chalkidiki Grecja 15.05.05, 11:14
      Akratos jest pieknym hotelem. Mieszkalem obok w hotelu Theoxenia. Uwazam ze
      moszesz smialo jechac. Nie spodziewaj sie marmurow na podlodze, ale z tego co
      mowili znajomi co byli w tym hotelu byli zadowoleni, spokojnie i czysto.Jesli
      chcesz moge wyslac ci klika zdjec z plazy w poblizu Akratosa i z pobliskiej
      miejscowosci Ouranopolis, Bylem tam w tamym roku tam z zona, wrocilismy z
      Chalikidiki zachwyceni.
      • antead Re: Akrathos - Chalkidiki Grecja 25.06.05, 11:35
        A jak przedstawia się hotel Theoxenia? Będę wdzięczna za wszelkie informacje -
        ewentualnie za zdjęcia z okolicy.
    • grecja-hotele Re: Akrathos - Chalkidiki Grecja 19.09.05, 10:48
      Hotel jest rewelacyjny - naprawde godny polecenia. wspaniale położony, piekna
      plaża, bardzo smaczne, zrożnicowane jedzenie (szwedzki stół. Byliśmy we
      wrześniu z Triadą i nie mamy żadnych zastrzeżeń. Hotel przepiekny,obsługa miła,
      basen przy hotelu super (mimo, że słona woda). Naprawde gorąco polecam.
      • vicky97 Re: Akrathos - Chalkidiki Grecja 19.09.05, 13:11
        Hotel Akrathos prezentował się całkiem fajnie. Byłam w hotelu Akti obok, a do
        Akrathos chodziłam do supermarketu, bo jest on najwięksazy i najlepiej
        zaopatrzony w okolicy. Hotel położony jest na wzgórzu, więc trzeba się do niego
        trochę wspinać. Jest duzy, składa się z wielu budynków. Basen jest duży,
        olimpijski, obok basenu bar, który nocą tętni życiem. Myślę że będziesz
        zadowolony z Hotelu.
        Natomiast hotel Theoxenia nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Budynek
        przypomina trochę socjalistyczne budowle, balkony nie wychodzą na morze tylko
        na drugi budynek. Ale najgorszym minusem jest basen, który jest schowany gdzieś
        z tyłu, a wieczorem nic tam się nie dzieje. Nawet nie jest zbyt podświetlony
        (tylko jedna część). A ja lubię wieczorkiem posiedzieć w barze nad basenem, z
        muzykę. Ale to tylko moje zdanie i moje odczucia.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka