a-d 28.04.05, 14:15 Szukam informacji o hotelu Atlantis Beach w Rethymnon . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daren Re: Hotel Atlantis Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:26 również wybieram się do tego hotelu w lipcu i interesują mnie jego referencje. Zdaje się że jest jeszcze mało znany, bo trudno cokolwiek dowiedzieć o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
a-d Re: Hotel Atlantis Beach 18.05.05, 13:18 ja jadę do tego hotelu 16 czerwca , jak wrócę to dam zmać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Hotel Atlantis Beach IP: 195.8.101.* 15.07.05, 13:18 hej, wróciłam tydzień temu z atlantis beach w rethymnonie. oglnie zadowolona , z warunków , basenu , jedzenia i obsługi. Hotel przy plaży , jest ulica , my mieliśmy widok na basen - ok leżaki na plaży płatne te od hotelu po 6 euro za dzień -dwa leżaki i parasol dalej ok 4 euro pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daren Re: Hotel Atlantis Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:02 Wróciłem tydzień temu z Krety. Hotel bez zastrzeżeń. Basen też OK. Plaża blisko ,do centrum spacerkiem 20 min. Jedzenie też dobre - szwedzki stół,urozmaicone.Wszystko zgodnie z prospektem. Słowem Hotel godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena rybka Re: Hotel Atlantis Beach IP: 195.8.101.* 27.05.05, 13:51 ja tez jadę 26 czerwiec do tego hotelu - ciekawe jakie będą wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś