pavellus 30.04.05, 13:34 PROSZĘ O W MIARĘ OBIEKTYWNE OCENY Z POBYTU W GRECJI Z FIRMĄ TRAMP TRAVEL. MAM ZAMIAR WYSŁAĆ TAM RODZICÓW NA WCZASY AUTOKAREM . ZA KAŻDĄ OPINIĘ BARDZO WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY .POZDRAWIAM "FORUMPOWICZÓW" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:12 Nie skorzystalam z usług trampa,bo w necie jest masa złych opini na ich temat (autokary ruina,pilot beznadziejny,rezydentki koszmarne).Miałam już wstępną rezerwacje:)Odpuściłam. Jade z biura Sindbad.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.05.05, 01:18 Byłam. Za takie pieniądze warto, ale trzeba pamiętać, że to w żadnym wypadku nie będą luksusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.05, 17:56 cholerka właśnie jutro rezerwuje wycieczke , cholrka to naprawde taka beznajdzieja, weżcie powiedzcie czy warto wogule jecghać do PARELI czy jest tam fajnie czekam na jakies info , barzoozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
wieeewiora Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 04.05.05, 21:18 Witaj, Z Trampem byłam w Chorwacji i nie polecam - wg biura przy hotelu miała być piaszczysta plaża i basen,( tylko dlatego się zdecydowałam na ten wyjazd) na miejscu okazało się, że plaża jest betonowa a basen w remoncie. Wracając do Grecji - byłam niedaleko Paralii, w Olimpic Beach, a do Paralii chodziłam spacerkiem prawie codziennie. Plaża w Olimpiku jest zdecydowanie ładniejsza, szersza, mniej zatłoczona, więc z tego względu ja wybrałam Olimpik. Paralia jest większa : więcej hoteli, pensjonatów, sklepów, 2 świetne dyskoteki - jedna na dachu budynku z widokiem na plażę, druga COCUS, odlotowa, na plaży. Mogłabym tam pojechać jeszcze raz. Udanego urlopu. Pozdróweczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl 04.05.05, 22:17 Zależy na czym Ci zależy - jeśli imprezy, to Paralia może być, jesli poznanie Grecji - to pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 04.05.05, 22:22 Zależy na czym Ci zależy - jeśli imprezy, to Ustka może być, jesli poznanie Grecji - to pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 05.05.05, 08:39 Moja mama była i wróciła bardzo zadowolona. Nie miała żadnych zastrzeżeń. Ja jadę w tym roku z tego biura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.lodzka.policja.gov.pl 05.05.05, 11:25 a ja byłam dwa razy i pojadę z nimi następne razy. Paralia - fajne miejsce do zabawy odpoczynku i wypadowe na wycieczki, nie brak atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 13:53 to wielie dzieki za jakiekolwiek info, fajnie bedzie napewno a co do wycieczek to sa fakultatywne atak to PLAŻA PLAŻA i byczenie sie w wodzie ooooooooooooo jeszcze jedno pytanko , woda jest bardzo słona???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.lodzka.policja.gov.pl 05.05.05, 15:49 bez płukania pod zimnym prysznicem na plaży nie obejdzie się bo inaczej będziesz biały od soli morskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:16 cholera we włoszech była taka słona że sobie pawia puściłem ze dwa razy pare razy nic n ie widziałem tak łzy leciały nie bardzo przyjemnie, jak tu tak będzie to lipa zostaniekompanie sie w WINIE i BEERZE hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pavellus Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 05.05.05, 23:02 PONOWIĘ ZAPYTANIE O TRAMPTRAVEL LECZ TERAZ PROSIŁ BYM O TYCH KTÓRZY BYLI W PARALII Z NIMI W HOTELU EUROPA BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA KAŻDĄ WIADOMOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.lodzka.policja.gov.pl 06.05.05, 08:15 Tramp Travel dopiero od tego roku wprowadził do oferty hotel Europa - ale jest to jeden z lepszych hoteli mieści się przy dość ruchliwym placu (sklepy, plac zabaw dla dzieci itp.)Mi i mojemu mężowi bardzo się podobało w Paralii (bardziej niż w Leptokarii-totalna dziura) fakt że to jest moloch turystyczny - knajpy sklepy z futrami i tawerny ale za to jest co wieczorem robić. Idąc na lewo od hotelu do plaży to jest ładna i szeroka a idąc na wprost jest węższa i dzielona falochronami ze skał, ma to swój urok ale tam jest niezbyt czysto albo można iść dalej na prawo w stronę Olimpic Beach tam jest piękna bardzo szeroka i piaszczysta plaża tyle że to jakieś 15-20 min. pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 06.05.05, 09:16 Po pierwsze - przestan krzyczec. Po drugie - Europa/Europe w nieszczesnej Paranoi to nie hotel, a apartamenty. Sa polozone na koncu wsi, przy budynku rosnie krzak, ktory od maja do pazdziernika wydziela silna won gnijacej padliny. Jest to dosc klopotliwe poniewaz w zamknietych pomieszczeniach nie da sie dlugo wytrzymac. Same apartamenty sa skromnie lecz porzadnie wyposazone, czyste, nie klimatyzowane. Wlasciciel jest cholerykiem, podczas mojego tam pobytu zdarzylo mu sie np. nawrzeszczec na gosci (wszystkich, hurtem) bez zadnego powodu, podkreslam - zadnego. Nalezy zabrac ze soba reczniki i papier toaletowy poniewaz tego typu luksusow Europa/Europe nie oferuje w cenie. Recznik mozna "wynajac", tygodniowy koszt jest rowny kosztowi zakupu nowego recznika w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.wycior Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 06.05.05, 10:12 Paralia to takie skupisko Polaków i innych biednych lub niezorientowanych turystów. Odradzałbym. Choć pewnie jesteś b. młody (język) więc może być fajnie. Ale zdecydowanie leprze są wyspy lub Halkidiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 16:44 wyciorku tak mówisz jak by polacy to byli jacys gorsi.... słabo słabo jak ktoś jedzie do grecji to taki biedny to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl 07.05.05, 09:57 Co do biedy:)Wczasy w Paralii są bardzo tanie, dlatego tam tylu krzykliwych Polaków. Ale jak to bywa - trzeba samemu sie przekonać. Gale - takst o Ustce to lekki plagiacik - ale lepiej trafiony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 07.05.05, 10:34 Plagiacik? Bron Boze, celowo skorzystalem z nieautoryzowanego cytatu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 80.48.133.* 07.05.05, 15:01 Gale - Mea culpa. Teraz będę autoryzować. A* ( czytaj autoryzacja) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.05, 12:50 najważniejsze pytanie czy już ktoś jechał do gecji czy gdzie kolwiiek z firma TRAMP TRAWEL i czy jest ona wiarygodna,aby sie nie okazao że jest to firma DUCH proszę o odpowiedz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:41 Dzis wlasnie wrocilam z Grecji z wycieczki organizowanej przez tramp travel.Mam juz jakies doswiadczenie gdyz w grecji bylam po raz 6.Sama podroz w "1" kierunku-bardzo dobre wrazenie.Pilotka kompetentna, przygotowana, autokar w b.dobrym stanie. Z powrotem bylo gorzej gdyz zepsula sie klimatyzacja,ale coz- wypadki sie zdazaja...Jedyne co mnie zirytowalo to to ze wykupywalam Paralie a wyladowalam w Leptokarii, ale mogla to byc pomylka przedstawiciela. Ogolnie jest wiele plusow i sa tez i minusy, zatem reasumujac: przygotowanie zdecydowanie lepsze nie np Triady!!!!a cena nieporownywalnie nizsza.Drugi raz bym z ta firma jak najbardziej pojechala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 07:59 dzięki madziu. już wpłaciłem wczoraj kase i normalnie odliczam dni do wyjazdu AJ dlaczego tak długo do 10 czerwca jeszcze miesiąc a jestem napalony jak BONK hehehe POZDRAWIAM, ps. wsumie to możesz chyba ubiegać sie o zwrot jakiś kosztów jak nie byłaś tam gdzie miałaś zapisane w umowie , i oczywiście jak nie było czegoś zaznaczonego w umowie POZDRAWIAM i zachęcam do dalszych rozmów NARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:56 Ja sie wybieram do apartamentów Varbenis 7 lipca. Koleżanka była z trampkiem w zeszłym roku i jest bardzo zadowolona,no chyba że sie ktoś nastawia na hotel 5 gwiazdkowy za 800 zł...no bo takich jak zwykle pewnie nie zabraknie Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.05, 12:11 no nie bardzo 5 bo mamy 3 heheh a ile zobaczymy to juz inna sprawa , dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 10.05.05, 13:37 J ateż tam jadę ale dopiero 8 września... w podróż poślubną. Daj znać jak wrócisz jak było w tych apartamentach. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:48 agdzie sie grzesiu dokladnie wybierasz- jaka miejscowosc? Ja jade ale dopiero podkoniec czerwca do Parealii. Mam nadzoieje ze zostane tam do pazdziernika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEKAS Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:51 SŁABA FIRMA ALE TEŻ NISKIE CENY TAK WIĘC RACZEJ WARTO JEŚLI NIE STAĆ CIĘ NA WIĘKSZY WYSIŁEK FINANSOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:27 szczerze... to mało mnie obchodzi jak bedzie wygladał hotel bo napewno tam będe tylko spał czasami hehehehe , najważniejsze by byś tam już na miejscu i odpocząć a czy zapłace 1500zł czy 900 plaże będą takie same tyllko z jedną mało różnica więcej kaski na wydanie już na miejscu więc po co przepłacać heheh Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 13.05.05, 08:37 Popieram ;) Ja uważam tak samo: ma być łóżko, łazienka i kibelek ;) Kilka godzin dziennie pośpię i potem i tak mnie całymi dniami i wieczorami tam nie będzie... Udanych wakacji. Ja jadę właśnie z nimi we wrześniu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadom Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.astral.lodz.pl 13.05.05, 17:44 witam!!! ja jade z TRAMP TRAWEL w czerwcu do LEPTOKARJI czy mogl by mi ktos napisac cos wiecej o samej podrozy do grecji tzn.. ktoredy jada ich autokary czy sa postoje na obiad itp... z gory dzieki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.tehnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:54 już postanowiłam. jadę z tramp do grecji. tylko co wybrać? leptokarie czy paralie. gdzie lepiej? czy lepiej z wyżywieniem do hoteli, czy apartamenty i własny wikt. proszę o radę tych, którzy już wrócili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl 20.05.05, 16:49 Zdecydowanie własny wikt - w hotelach tak sobie, a w tawernach dodatkowo klimat, np nad brzegiem morza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:23 no nie wiem czy własny wikt to taki dobry pomysł, przeliczyć łatwo , a po drugie własnemu robić to bezsesu chyba że ktoś ma taka faze a tak wogóle to POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan z Pol-men Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:41 Zalezy na ile Cie stac. Tramp Travel jest biurem dla ludzi malo zamoznych, ktorych nie stac na wczasy z renomowanego biura. Jest to firma robiąca dziadowstwo i byle jak. Wczasy oferuja w byle czym a ich sztandarowy hotel jest przereklamowany, notabene stanowi wlasanosc greckiego wlasciciela TT. Tramp Travel nie jest polskim biurem. Zadzwoncie sobie do Urzędu Wojewódzkiego w Katowicach i zapytajcie sie o TT. Niech wam panie z wydziału spraw obywatelkich powiedzą ile jest reklamacji i jakie typu. Bogdan z Pol-men-tour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.05, 13:19 a my wróciliśmy z wycieczki własnie z grecji z PARALI z TRAMPEM , i jestem zadoolony , mielismy czy m zajechać czym wrócić , był dach nad głowa nie było jakiegoś nie wiadomo jakiego burdelu JESTEŚMY ZADOWOLENI takze SPOKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna N. Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 83.168.96.* 12.07.05, 00:26 Z Tramp Trawel jeździłam wtedy, gdy byłam trochę biedniejsza i miałam wielką potrzebe zwiedzania swiata. Za takie pieniądze, jakie płaci się w tym biurze, naprawdę warto pojechać. Jeśli ktoś narzeka, to nie potrafi liczyć!Zawsze oferta była zgodna z tym, co zastałam na miejscu! Tylko nalezy swoje oczekiwania dostosować do zainwestowanych pieniedzy! Ludzie, nie oczekujcie cudów w hotelu klasy turystycznej! Nikt nie obiecuje rewelacyjnych warunków. Ja wspominam to biuro bardzo sympatycznie i choc nie korzystam z ich usług (bo moja stopa zyciowa nieco wzrosla), to jestem im wdzieczna za możliwość zwiedzenia kilku pięknych miejsc za naprawdę niewielkie pieniądze! Polecam to biuro ludziom, ktorzy umieją realnie ocenić wartość zorganizowanej imprezy. Takie biura muszą istnieć i są naprawdę potrzebne!Polecam szczególnie ludziom młodym, którzy są na początku drogi zyciowej, mają niewiele pieniędzy i wiele potrzeb poznawczych.Gorąco polecam, bo dzięki takim biurom niezbyt zasobni ludzie maja szanse na poznawanie świata i zarażenie się jeszcze większą potrzebą poznawania swiata. Ja jestem przykładem takiego biednego podróżnika, który dzięki Tramp Trawel poznal Grecję i kilka innych pieknych miejsc. Plecam to biuro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna N. Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 83.168.96.* 12.07.05, 00:39 I jeszcze jedno w sprawie wyjazdu do Grecji. Jeśli już ktoś jedzie tyle godzin autobusem do Grecji, do grzechem byłoby leżenie tylko na plaży. Grecja jest przecudna, a biuro Tramp Trawel daje szansę poznania tegi kraju za przyzwoite pieniądze. Ktoś pytał, czy warto skorzystac z wycieczek? Nie warto, a trzeba! Żal byłoby zmarnować takiej szansy! Polecam (choć może brzmi to jak reklama biura- niestety, żadnych profitów nie mam!). Kilka lat temu byłam w Paralii i zachwyciłam się greckim klimatem i światem w ogóle. Właśnie tam, gdy zobaczyłam kilka przepięknych miejsc. Jedź do Aten i Salonik, zobacz Meteory i kilka innych miejsc.Plaża okaże się wtedy tylko dodatkiem do Twojego wyjazdu. Dziś wyjeżdżam już do hoteli o wyższym standardzie, ale klasa turystyczna w Tramp Trawel pozostanie zawsze w mojej pamięci. Tam właśnie narodziła się moja dusza podróżnika. Zachęcam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: TRAMP TRAVEL ZAMKNĄŁ SWÓJ ODDZIAŁ W KRAKOWIE IP: *.variant.pl 12.07.05, 08:59 Wczoraj wybrałam się do biura na Długiej aby zarezerwować wycieczkę i pocałowałam klamkę. Właśnie się dowiedziałam z Centrali, że zamknęli swój oddział na Długiej, pozostaje wykupienie wycieczki u ich agentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL ZAMKNĄŁ SWÓJ ODDZIAŁ W KRAKOWIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.05, 12:49 jak chcesz z trampem to najlepoiej przez interek załatwiać , bo bedziesz rozmawiać z ich głównym biurem bez posredników , ja tak zobiłem , a jeskli chodzi o wycieczki WSZYSTKIM POLECAM WYSPĘ SKIATOS , naprawde piekne miejsce aaa zapomnaiłbym jak ktoś ma maske i rurkę to niech bieże na 1-0000% niesamowite miejsca do nurkowania jak sie schodzi ze statku naplaze idzcie na ten scrawek po prawej stronie CZAD , mamy nawet zdjęcia pod woda taki aparacik to koszt od 11-15 EURO KODAKA , ale naprawde było fajnie PPOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EtalTravel Re: TRAMP TRAVEL ZAMKNĄŁ SWÓJ ODDZIAŁ W KRAKOWIE IP: 83.174.134.* 14.07.05, 13:30 grecy twierdza ze nie tylko w krakowie sie biuro zamyka. nie pisalem bo myslalem ze to plotka ale widze ze chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kula APARTAMENTY TYPU ERMIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:53 A JA MAM PYTANIE JADE 9 SIEPRNIA Z TRAMPA DO OLIMPIC BEACH DO APARTAMENTOW TYPU ERMIS I CHCIALEM SIE DOWIEDZIEC JAKIE PANUJA WARUNKI W TYCH APARTAMENTACH??? CZY LODOWKA JEST DUZA??JAKA JEST LAZIENKA??I JAK DUZE POKOJE??SERDECZNE DZIEKI ZA INFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:20 Własnie wróciłam wraz z mężem z Paralii. Przed wyjazdem szukaliśmy wiele w internecie więc myśle, że choć trochę przybliżymy wam to miejsce i ofertę Trampa. A więc tak. My jesteśmy zachwyceni. Dojechaliśmy bez najmniejszego problemu, zarównoi w jedną jak i w drugą stronę. Super autobus, wygodne siedzenia , optymalnie nastawiona klimatyzacja - po prostu bez zarzutu. Co do samej miejscowości to uważam, że z proponowanych miejscowości - Paralia, Leptokaria i Olimpic Beach, to własnie Paralia jest najlepszym wyborem. Owszem jest tam gwarno, ale jak się mieszka tak jak my w Varbenisie to to tak nie przeszkadza. W Olimpic poza piękną plażą(na którą bez problemu można chodzić z Paralii) nie ma nic. I nie chodzi mi o to, że w Paralii jest mnóstwo dyskotek, ale o to że wieczorem przynajmniej jest gdzie się przejść. Na Leptokarię słyszałam same narzekania. Kamienista plaża i generalnie nic ciekawego. Teraz zakwaterowanie. Jak wspomniałam mieszkaliśmy w Varbenisie i to też chyba najlepszy wybór. Hotel Muses nic ciekawego. Maleńki basenik, syf w pokojach a jedzenie obrzydliwe. Apartamenty Venus reprezentują gorszy standard niż Varbenis a poza tym ta wydawać by się mogła błacha sprawa, ale w ostatnim dniu kazą się wyniesć już o 9 i cały dzień czeka się przed Musesem. W Varbenisie są odpowiednie pomieszczenia, cały dzień dostępna łazienka z prysznicem, tak że ostatni dzień jest komfortowy. Ale muszę też przyznać, że słyszeliśmy wiele narzekań. Były autokary które psuły się po drodze i przyjeżdzały z duym opóżnieniem. W rekompensacie dostawali wycieczki darmowe. A propos polecam Skiatos, cudowny rejs na boską plaże, z błyszczącym piaskiem, krystaicznie czystą wodą. Żyć nie umierać. Oczywiście trzeba też zobaczyć obowiązkowo Meteory i Ateny.Oby tylko nie trafić na przewodnika Romana Schaba.Znużony chyba swoją pracą wyśmiewał nas, turystów do kierowcy nie będąc na tyle myślący, że inni też mogą rozumieć angilski i w lot łapią znaczenie jego słów.Poza tym w razie jakichkolwiek problemów starał się wszystkich zakrzyczeć nie próbując nawet przepraszac. Bardzo nie miły człowiek. A poza tym. Bardzo miła rezydentka w Paralii - Agnieszka. W przeciwieństwie do rezydentki z Leptokarii. Tylko tam rezydentuje a nic nie pomaga. No to chyba tyle. Rozpisałam się , ale chciałam pomóc tym którzy się wahają. W razie czego piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etaltravel Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.static.otenet.gr 14.07.05, 18:57 Nie Schab a Sab, moim zdaniem najlepszy przewodnik w leptokarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:40 No to widocznie Pan Sab (?) miał właśnie gorszy tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 80.48.137.* 26.07.05, 14:28 szukam wiadomosci na temat apartamentow typu Venus,jak ktos byl tam lub wie cos o nich prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
foreks Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 26.07.05, 14:45 na Boga nigdy. najwiekszy koszmar wakacyjny, jaki mozna sobie wykoncypowac. totalne pospolite ruszenie, nieodpowiedzialnosc, nieprofesjonalizm, brak szacunku dla uczestnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 80.48.137.* 27.07.05, 00:38 dzieki ... nie pocieszyles mnie :/ ale i tak jestem dobrej msyli bo nie jade tam siedziec w pokoju tylko sie bawic :P Odpowiedz Link Zgłoś