Dodaj do ulubionych

TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ?

30.04.05, 13:34
PROSZĘ O W MIARĘ OBIEKTYWNE OCENY Z POBYTU W GRECJI Z FIRMĄ TRAMP TRAVEL.
MAM ZAMIAR WYSŁAĆ TAM RODZICÓW NA WCZASY AUTOKAREM . ZA KAŻDĄ OPINIĘ BARDZO
WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY .POZDRAWIAM "FORUMPOWICZÓW"
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:12
      Nie skorzystalam z usług trampa,bo w necie jest masa złych opini na ich temat
      (autokary ruina,pilot beznadziejny,rezydentki koszmarne).Miałam już wstępną
      rezerwacje:)Odpuściłam. Jade z biura Sindbad.Pozdrawiam
      • Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.05.05, 01:18
        Byłam. Za takie pieniądze warto, ale trzeba pamiętać, że to w żadnym wypadku
        nie będą luksusy.
        • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.05, 17:56
          cholerka właśnie jutro rezerwuje wycieczke , cholrka to naprawde taka
          beznajdzieja, weżcie powiedzcie czy warto wogule jecghać do PARELI czy jest tam
          fajnie
          czekam na jakies info , barzoozdrawiam wszystkich
          • wieeewiora Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 04.05.05, 21:18
            Witaj,
            Z Trampem byłam w Chorwacji i nie polecam - wg biura przy hotelu miała być
            piaszczysta plaża i basen,( tylko dlatego się zdecydowałam na ten wyjazd) na
            miejscu okazało się, że plaża jest betonowa a basen w remoncie.
            Wracając do Grecji - byłam niedaleko Paralii, w Olimpic Beach, a do Paralii
            chodziłam spacerkiem prawie codziennie. Plaża w Olimpiku jest zdecydowanie
            ładniejsza, szersza, mniej zatłoczona, więc z tego względu ja wybrałam Olimpik.
            Paralia jest większa : więcej hoteli, pensjonatów, sklepów, 2 świetne dyskoteki
            - jedna na dachu budynku z widokiem na plażę, druga COCUS, odlotowa, na plaży.
            Mogłabym tam pojechać jeszcze raz.
            Udanego urlopu. Pozdróweczka
            • Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl 04.05.05, 22:17
              Zależy na czym Ci zależy - jeśli imprezy, to Paralia może być, jesli poznanie
              Grecji - to pomyłka
              • gale Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 04.05.05, 22:22
                Zależy na czym Ci zależy - jeśli imprezy, to Ustka może być, jesli poznanie
                Grecji - to pomyłka
    • amoniaaa Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 05.05.05, 08:39
      Moja mama była i wróciła bardzo zadowolona. Nie miała żadnych zastrzeżeń. Ja
      jadę w tym roku z tego biura...
      • Gość: Asia Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.lodzka.policja.gov.pl 05.05.05, 11:25
        a ja byłam dwa razy i pojadę z nimi następne razy. Paralia - fajne miejsce do
        zabawy odpoczynku i wypadowe na wycieczki, nie brak atrakcji.
        • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 13:53
          to wielie dzieki za jakiekolwiek info,
          fajnie bedzie napewno a co do wycieczek to sa fakultatywne atak to PLAŻA PLAŻA
          i byczenie sie w wodzie
          ooooooooooooo
          jeszcze jedno pytanko , woda jest bardzo słona????
          • Gość: Asia Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.lodzka.policja.gov.pl 05.05.05, 15:49
            bez płukania pod zimnym prysznicem na plaży nie obejdzie się bo inaczej będziesz
            biały od soli morskiej.
            • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:16
              cholera
              we włoszech była taka słona że sobie pawia puściłem ze dwa razy
              pare razy nic n ie widziałem tak łzy leciały nie bardzo przyjemnie, jak tu tak
              będzie to lipa zostaniekompanie sie w WINIE i BEERZE hehehehe
    • pavellus Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 05.05.05, 23:02
      PONOWIĘ ZAPYTANIE O TRAMPTRAVEL LECZ TERAZ PROSIŁ BYM O TYCH KTÓRZY BYLI W
      PARALII Z NIMI W HOTELU EUROPA BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA KAŻDĄ WIADOMOŚĆ
      • Gość: Asia Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.lodzka.policja.gov.pl 06.05.05, 08:15
        Tramp Travel dopiero od tego roku wprowadził do oferty hotel Europa - ale jest
        to jeden z lepszych hoteli mieści się przy dość ruchliwym placu (sklepy, plac
        zabaw dla dzieci itp.)Mi i mojemu mężowi bardzo się podobało w Paralii (bardziej
        niż w Leptokarii-totalna dziura) fakt że to jest moloch turystyczny - knajpy
        sklepy z futrami i tawerny ale za to jest co wieczorem robić. Idąc na lewo od
        hotelu do plaży to jest ładna i szeroka a idąc na wprost jest węższa i dzielona
        falochronami ze skał, ma to swój urok ale tam jest niezbyt czysto albo można iść
        dalej na prawo w stronę Olimpic Beach tam jest piękna bardzo szeroka i
        piaszczysta plaża tyle że to jakieś 15-20 min. pieszo.
      • gale Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 06.05.05, 09:16
        Po pierwsze - przestan krzyczec.

Po drugie - Europa/Europe w nieszczesnej Paranoi to nie hotel, a apartamenty.
        Sa polozone na koncu wsi, przy budynku rosnie krzak, ktory od maja do
        pazdziernika wydziela silna won gnijacej padliny. Jest to dosc klopotliwe
        poniewaz w zamknietych pomieszczeniach nie da sie dlugo wytrzymac. Same
        apartamenty sa skromnie lecz porzadnie wyposazone, czyste, nie klimatyzowane.
        Wlasciciel jest cholerykiem, podczas mojego tam pobytu zdarzylo mu sie np.
        nawrzeszczec na gosci (wszystkich, hurtem) bez zadnego powodu, podkreslam -
        zadnego. Nalezy zabrac ze soba reczniki i papier toaletowy poniewaz tego typu
        luksusow Europa/Europe nie oferuje w cenie. Recznik mozna "wynajac", tygodniowy
        koszt jest rowny kosztowi zakupu nowego recznika w sklepie.
    • Gość: dr.wycior Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 06.05.05, 10:12
      Paralia to takie skupisko Polaków i innych biednych lub niezorientowanych
      turystów. Odradzałbym. Choć pewnie jesteś b. młody (język) więc może być
      fajnie.
      Ale zdecydowanie leprze są wyspy lub Halkidiki.
      • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 16:44
        wyciorku tak mówisz jak by polacy to byli jacys gorsi.... słabo słabo jak ktoś
        jedzie do grecji to taki biedny to nie jest
        • Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl 07.05.05, 09:57
          Co do biedy:)Wczasy w Paralii są bardzo tanie, dlatego tam tylu krzykliwych
          Polaków. Ale jak to bywa - trzeba samemu sie przekonać.
          Gale - takst o Ustce to lekki plagiacik - ale lepiej trafiony :)))
          • gale Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 07.05.05, 10:34
            Plagiacik? Bron Boze, celowo skorzystalem z nieautoryzowanego cytatu ;)
            • Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 80.48.133.* 07.05.05, 15:01
              Gale - Mea culpa. Teraz będę autoryzować. A* ( czytaj autoryzacja) ;)
              • Gość: grzesiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:05
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.05, 12:50
      najważniejsze pytanie czy już ktoś jechał do gecji czy gdzie kolwiiek z firma
      TRAMP TRAWEL i czy jest ona wiarygodna,aby sie nie okazao że jest to firma DUCH
      proszę o odpowiedz dziekuje
      • Gość: Magda Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:41
        Dzis wlasnie wrocilam z Grecji z wycieczki organizowanej przez tramp travel.Mam
        juz jakies doswiadczenie gdyz w grecji bylam po raz 6.Sama podroz w "1"
        kierunku-bardzo dobre wrazenie.Pilotka kompetentna, przygotowana, autokar w
        b.dobrym stanie. Z powrotem bylo gorzej gdyz zepsula sie klimatyzacja,ale coz-
        wypadki sie zdazaja...Jedyne co mnie zirytowalo to to ze wykupywalam Paralie a
        wyladowalam w Leptokarii, ale mogla to byc pomylka przedstawiciela. Ogolnie
        jest wiele plusow i sa tez i minusy, zatem reasumujac: przygotowanie
        zdecydowanie lepsze nie np Triady!!!!a cena nieporownywalnie nizsza.Drugi raz
        bym z ta firma jak najbardziej pojechala
        • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 07:59
          dzięki madziu. już wpłaciłem wczoraj kase i normalnie odliczam dni do wyjazdu
          AJ dlaczego tak długo do 10 czerwca jeszcze miesiąc a jestem napalony jak BONK
          hehehe POZDRAWIAM,
          ps. wsumie to możesz chyba ubiegać sie o zwrot jakiś kosztów jak nie byłaś tam
          gdzie miałaś zapisane w umowie , i oczywiście jak nie było czegoś zaznaczonego
          w umowie POZDRAWIAM i zachęcam do dalszych rozmów NARKA
          • Gość: ts Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:56
            Ja sie wybieram do apartamentów Varbenis 7 lipca.
            Koleżanka była z trampkiem w zeszłym roku i jest bardzo zadowolona,no chyba że
            sie ktoś nastawia na hotel 5 gwiazdkowy za 800 zł...no bo takich jak zwykle
            pewnie nie zabraknie
            Pozdro
            • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.05, 12:11
              no nie bardzo 5 bo mamy 3 heheh a ile zobaczymy to juz inna sprawa , dzieki za
              info
            • amoniaaa Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 10.05.05, 13:37
              J ateż tam jadę ale dopiero 8 września... w podróż poślubną. Daj znać jak
              wrócisz jak było w tych apartamentach. Pozdro
          • Gość: Magda Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:48
            agdzie sie grzesiu dokladnie wybierasz- jaka miejscowosc? Ja jade ale dopiero
            podkoniec czerwca do Parealii. Mam nadzoieje ze zostane tam do pazdziernika:)))
    • Gość: BEKAS Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:51
      SŁABA FIRMA ALE TEŻ NISKIE CENY TAK WIĘC RACZEJ WARTO JEŚLI NIE STAĆ CIĘ NA
      WIĘKSZY WYSIŁEK FINANSOWY
      • gale ot 13.05.05, 08:24
        prosze nie krzyczec
      • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:27
        szczerze... to mało mnie obchodzi jak bedzie wygladał hotel bo napewno tam będe
        tylko spał czasami hehehehe , najważniejsze by byś tam już na miejscu i
        odpocząć a czy zapłace 1500zł czy 900 plaże będą takie same tyllko z jedną mało
        różnica więcej kaski na wydanie już na miejscu więc po co przepłacać heheh
        • amoniaaa Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 13.05.05, 08:37
          Popieram ;) Ja uważam tak samo: ma być łóżko, łazienka i kibelek ;) Kilka
          godzin dziennie pośpię i potem i tak mnie całymi dniami i wieczorami tam nie
          będzie... Udanych wakacji. Ja jadę właśnie z nimi we wrześniu! Pozdrawiam
          • Gość: gadom Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.astral.lodz.pl 13.05.05, 17:44
            witam!!! ja jade z TRAMP TRAWEL w czerwcu do LEPTOKARJI czy mogl by mi ktos
            napisac cos wiecej o samej podrozy do grecji tzn.. ktoredy jada ich autokary czy
            sa postoje na obiad itp... z gory dzieki .
    • Gość: ka Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.tehnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:54
      już postanowiłam. jadę z tramp do grecji. tylko co wybrać? leptokarie czy
      paralie. gdzie lepiej? czy lepiej z wyżywieniem do hoteli, czy apartamenty i
      własny wikt. proszę o radę tych, którzy już wrócili
      • Gość: nona Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.smstv.pl 20.05.05, 16:49
        Zdecydowanie własny wikt - w hotelach tak sobie, a w tawernach dodatkowo
        klimat, np nad brzegiem morza...
        • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:23
          no nie wiem czy własny wikt to taki dobry pomysł, przeliczyć łatwo , a po
          drugie własnemu robić to bezsesu chyba że ktoś ma taka faze a tak wogóle to
          POZDRAWIAM
    • Gość: Bogdan z Pol-men Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:41
      Zalezy na ile Cie stac. Tramp Travel jest biurem dla ludzi malo zamoznych,
      ktorych nie stac na wczasy z renomowanego biura. Jest to firma robiąca
      dziadowstwo i byle jak. Wczasy oferuja w byle czym a ich sztandarowy hotel jest
      przereklamowany, notabene stanowi wlasanosc greckiego wlasciciela TT. Tramp
      Travel nie jest polskim biurem. Zadzwoncie sobie do Urzędu Wojewódzkiego w
      Katowicach i zapytajcie sie o TT. Niech wam panie z wydziału spraw obywatelkich
      powiedzą ile jest reklamacji i jakie typu.
      Bogdan z Pol-men-tour
      • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.05, 13:19
        a my wróciliśmy z wycieczki własnie z grecji z PARALI z TRAMPEM , i jestem
        zadoolony , mielismy czy m zajechać czym wrócić , był dach nad głowa nie było
        jakiegoś nie wiadomo jakiego burdelu JESTEŚMY ZADOWOLENI takze SPOKO
        • Gość: Joanna N. Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 83.168.96.* 12.07.05, 00:26
          Z Tramp Trawel jeździłam wtedy, gdy byłam trochę biedniejsza i miałam wielką
          potrzebe zwiedzania swiata. Za takie pieniądze, jakie płaci się w tym biurze,
          naprawdę warto pojechać. Jeśli ktoś narzeka, to nie potrafi liczyć!Zawsze
          oferta była zgodna z tym, co zastałam na miejscu! Tylko nalezy swoje
          oczekiwania dostosować do zainwestowanych pieniedzy! Ludzie, nie oczekujcie
          cudów w hotelu klasy turystycznej! Nikt nie obiecuje rewelacyjnych warunków. Ja
          wspominam to biuro bardzo sympatycznie i choc nie korzystam z ich usług (bo
          moja stopa zyciowa nieco wzrosla), to jestem im wdzieczna za możliwość
          zwiedzenia kilku pięknych miejsc za naprawdę niewielkie pieniądze! Polecam to
          biuro ludziom, ktorzy umieją realnie ocenić wartość zorganizowanej imprezy.
          Takie biura muszą istnieć i są naprawdę potrzebne!Polecam szczególnie ludziom
          młodym, którzy są na początku drogi zyciowej, mają niewiele pieniędzy i wiele
          potrzeb poznawczych.Gorąco polecam, bo dzięki takim biurom niezbyt zasobni
          ludzie maja szanse na poznawanie świata i zarażenie się jeszcze większą
          potrzebą poznawania swiata. Ja jestem przykładem takiego biednego podróżnika,
          który dzięki Tramp Trawel poznal Grecję i kilka innych pieknych miejsc. Plecam
          to biuro!
        • Gość: Joanna N. Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 83.168.96.* 12.07.05, 00:39
          I jeszcze jedno w sprawie wyjazdu do Grecji. Jeśli już ktoś jedzie tyle godzin
          autobusem do Grecji, do grzechem byłoby leżenie tylko na plaży. Grecja jest
          przecudna, a biuro Tramp Trawel daje szansę poznania tegi kraju za przyzwoite
          pieniądze. Ktoś pytał, czy warto skorzystac z wycieczek? Nie warto, a trzeba!
          Żal byłoby zmarnować takiej szansy! Polecam (choć może brzmi to jak reklama
          biura- niestety, żadnych profitów nie mam!). Kilka lat temu byłam w Paralii i
          zachwyciłam się greckim klimatem i światem w ogóle. Właśnie tam, gdy zobaczyłam
          kilka przepięknych miejsc. Jedź do Aten i Salonik, zobacz Meteory i kilka
          innych miejsc.Plaża okaże się wtedy tylko dodatkiem do Twojego wyjazdu. Dziś
          wyjeżdżam już do hoteli o wyższym standardzie, ale klasa turystyczna w Tramp
          Trawel pozostanie zawsze w mojej pamięci. Tam właśnie narodziła się moja dusza
          podróżnika. Zachęcam!!!
    • Gość: M Re: TRAMP TRAVEL ZAMKNĄŁ SWÓJ ODDZIAŁ W KRAKOWIE IP: *.variant.pl 12.07.05, 08:59
      Wczoraj wybrałam się do biura na Długiej aby zarezerwować wycieczkę i
      pocałowałam klamkę. Właśnie się dowiedziałam z Centrali, że zamknęli swój
      oddział na Długiej, pozostaje wykupienie wycieczki u ich agentów.
      • Gość: grzesiek Re: TRAMP TRAVEL ZAMKNĄŁ SWÓJ ODDZIAŁ W KRAKOWIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.05, 12:49
        jak chcesz z trampem to najlepoiej przez interek załatwiać , bo bedziesz
        rozmawiać z ich głównym biurem bez posredników , ja tak zobiłem ,
        a jeskli chodzi o wycieczki WSZYSTKIM POLECAM WYSPĘ SKIATOS , naprawde piekne
        miejsce aaa zapomnaiłbym jak ktoś ma maske i rurkę to niech bieże na 1-0000%
        niesamowite miejsca do nurkowania jak sie schodzi ze statku naplaze idzcie na
        ten scrawek po prawej stronie CZAD , mamy nawet zdjęcia pod woda taki aparacik
        to koszt od 11-15 EURO KODAKA , ale naprawde było fajnie PPOZDRAWIAM
        • Gość: EtalTravel Re: TRAMP TRAVEL ZAMKNĄŁ SWÓJ ODDZIAŁ W KRAKOWIE IP: 83.174.134.* 14.07.05, 13:30
          grecy twierdza ze nie tylko w krakowie sie biuro zamyka. nie pisalem bo
          myslalem ze to plotka ale widze ze chyba nie
          • Gość: Kula APARTAMENTY TYPU ERMIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:53
            A JA MAM PYTANIE JADE 9 SIEPRNIA Z TRAMPA DO OLIMPIC BEACH DO APARTAMENTOW TYPU
            ERMIS I CHCIALEM SIE DOWIEDZIEC JAKIE PANUJA WARUNKI W TYCH APARTAMENTACH???
            CZY LODOWKA JEST DUZA??JAKA JEST LAZIENKA??I JAK DUZE POKOJE??SERDECZNE DZIEKI
            ZA INFO
    • Gość: kati Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:20
      Własnie wróciłam wraz z mężem z Paralii. Przed wyjazdem szukaliśmy wiele w
      internecie więc myśle, że choć trochę przybliżymy wam to miejsce i ofertę
      Trampa. A więc tak. My jesteśmy zachwyceni. Dojechaliśmy bez najmniejszego
      problemu, zarównoi w jedną jak i w drugą stronę. Super autobus, wygodne
      siedzenia , optymalnie nastawiona klimatyzacja - po prostu bez zarzutu. Co do
      samej miejscowości to uważam, że z proponowanych miejscowości - Paralia,
      Leptokaria i Olimpic Beach, to własnie Paralia jest najlepszym wyborem. Owszem
      jest tam gwarno, ale jak się mieszka tak jak my w Varbenisie to to tak nie
      przeszkadza. W Olimpic poza piękną plażą(na którą bez problemu można chodzić z
      Paralii) nie ma nic. I nie chodzi mi o to, że w Paralii jest mnóstwo dyskotek,
      ale o to że wieczorem przynajmniej jest gdzie się przejść. Na Leptokarię
      słyszałam same narzekania. Kamienista plaża i generalnie nic ciekawego.
      Teraz zakwaterowanie. Jak wspomniałam mieszkaliśmy w Varbenisie i to też chyba
      najlepszy wybór. Hotel Muses nic ciekawego. Maleńki basenik, syf w pokojach a
      jedzenie obrzydliwe. Apartamenty Venus reprezentują gorszy standard niż
      Varbenis a poza tym ta wydawać by się mogła błacha sprawa, ale w ostatnim dniu
      kazą się wyniesć już o 9 i cały dzień czeka się przed Musesem. W Varbenisie są
      odpowiednie pomieszczenia, cały dzień dostępna łazienka z prysznicem, tak że
      ostatni dzień jest komfortowy. Ale muszę też przyznać, że słyszeliśmy wiele
      narzekań. Były autokary które psuły się po drodze i przyjeżdzały z duym
      opóżnieniem. W rekompensacie dostawali wycieczki darmowe. A propos polecam
      Skiatos, cudowny rejs na boską plaże, z błyszczącym piaskiem, krystaicznie
      czystą wodą. Żyć nie umierać. Oczywiście trzeba też zobaczyć obowiązkowo
      Meteory i Ateny.Oby tylko nie trafić na przewodnika Romana Schaba.Znużony chyba
      swoją pracą wyśmiewał nas, turystów do kierowcy nie będąc na tyle myślący, że
      inni też mogą rozumieć angilski i w lot łapią znaczenie jego słów.Poza tym w
      razie jakichkolwiek problemów starał się wszystkich zakrzyczeć nie próbując
      nawet przepraszac. Bardzo nie miły człowiek. A poza tym. Bardzo miła rezydentka
      w Paralii - Agnieszka. W przeciwieństwie do rezydentki z Leptokarii. Tylko tam
      rezydentuje a nic nie pomaga.
      No to chyba tyle. Rozpisałam się , ale chciałam pomóc tym którzy się wahają. W
      razie czego piszcie.
      • Gość: Etaltravel Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.static.otenet.gr 14.07.05, 18:57
        Nie Schab a Sab, moim zdaniem najlepszy przewodnik w leptokarii.
        • Gość: kati Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:40
          No to widocznie Pan Sab (?) miał właśnie gorszy tydzień.
          • Gość: cs Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 80.48.137.* 26.07.05, 14:28
            szukam wiadomosci na temat apartamentow typu Venus,jak ktos byl tam lub wie cos
            o nich prosze o odpowiedz.
    • foreks Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? 26.07.05, 14:45
      na Boga nigdy. najwiekszy koszmar wakacyjny, jaki mozna sobie wykoncypowac.
      totalne pospolite ruszenie, nieodpowiedzialnosc, nieprofesjonalizm, brak
      szacunku dla uczestnikow.
      • Gość: cs Re: TRAMP TRAVEL CZY WARTO Z NIMI DO GRECJI ? IP: 80.48.137.* 27.07.05, 00:38
        dzieki ... nie pocieszyles mnie :/ ale i tak jestem dobrej msyli bo nie jade
        tam siedziec w pokoju tylko sie bawic :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka