Dodaj do ulubionych

firma Nowa Itaka Wroclaw

13.05.05, 10:30
Witam serdecznie,
Zachecona promocja Itaki na jej stronach www (oczko21) i osmielona opiniami
forumowiczow - jade (jedziemy;)) w II polowie wrzesnia na Krete do Kissamos
Palace.

To nasza pierwsza taka wycieczka - wykupiona z biurze podrozy, nic dziwnego
zatem ze pytam o fire wymieniona w topicu - ktos ma jakies dosswiadczenia?
na co zwrocic uwage, jak gwarantowac sobie obiecywane przez biuro rzeczy?

Swoja droga musze przyznac ze kontakt poczatkowy z nimi jest super:)

Pozdrawiam i z gory dziekuje za wpisy

Obserwuj wątek
    • Gość: sava Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: 156.17.79.* 13.05.05, 11:50
      Jezdze z Itaka od 1996 roku co rok. Poza malymi niedociagnieciami jestem
      zadowolona z uslug tego biura.W 95% mam zawsze to co oferuje biuo. Rezydenci sa
      rozni. W tym roku tez lece z Itaka do Grecji na Atos. Pozdrawiam, zycze milego
      wypoczynku.
      • Gość: marta_km Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:07
        lecę z nimi za tydzień na Rodos
        • Gość: marta_km Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:08
          za szybko kliknęłam:)
          lecę i jak wrócę to podzielę się wrażeniami:)
          • Gość: ron5 Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:16
            Byłem z nimi w zeszłym roku w Turcji a wtym jadę do Grecji.Jest dobry
            kontakt,zmienili linię z Air Polonii na MNG i na moje zastrzeżenia odpowiadali
            rzeczowo,okazało się zresztą ,że te tureckie linie to profesjonalizm czego nie
            można powiedzieć o durniach z air polonii,którzy zostawili na lodzie w zeszłym
            roku biura i turystów.Mają też w katalogu takie miejsca gdzie inni nie
            latają,np Thassos lub Turcję Bodrum.Radzę Ci jednak sprawdzać hotele
            dokładnie ,bo wiele z nich ma wady,np są przy drodze lub daleko od plaży.Są za
            to niedrogie.Miłych wakacji.
            • Gość: A.E. Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: *.tauzen.net 13.05.05, 23:51
              Byliśmy z Itaką w zeszłym roku na Kos. Organizacja na 5, bez zastrzeżeń.
              Dlatego właśnie w tym roku będziemy korzystać również z ich usług. Miłych
              wakacji, pozdrawiam Ania.
    • Gość: bezubez Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:31
      Powszechnie stosowaną przez nich metodą jest nieinformowanie klientów o tym że
      np nie ma już miejsc w wybranym przez ciebie hotelu.Sprzedają go z uśmiechem
      Jedziesz, a oni na miejscu dają cie tam gdzie jest miejsce , a w przypadku gdy
      hotel był gorszej kategori i np nie ma klimy po reklamacji zwracaja ci różnicę.
      Ta różnica wyliczona przez biuro Itaka to ok kilku zł na dzień od osoby.
      • magdagi1 Re: firma Nowa Itaka Wroclaw 15.05.05, 21:03
        Nie, no, mam nadzieję, że z tą "powszechnością" to przesada... Może to był
        raczej incydent? Lecimy z nimi za tydzień na Kretę... Czy to znaczy, że cały
        wysiłek włożony w wybór hotelu jest bezcelowy? Mam nadzieję, że nie!
        • Gość: bezubez Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:32
          Cztery rodziny miały ten problem na cały samolot
          • magdagi1 Re: firma Nowa Itaka Wroclaw 17.05.05, 20:13
            Potrafisz pocieszyć... A czy te "inne hotele" były przynajmniej w tej samej
            miejscowości?
            • Gość: bezubez Re: firma Nowa Itaka Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:55
              Nie, na przeciwnym końcu wyspy.
    • pr-omyk Re: firma Nowa Itaka Wroclaw 16.05.05, 10:51
      dziekuje za wszystkie posty - wszystko wskazuje na to ze jedziemy z nimi :)

pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka