Gość: tania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:34 Czy ktoś tam był? Napiszcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krecik Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:52 Byłem. Dziura, ale sympatyczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:37 dzięki za odpowiedz a jaka tam jest plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:43 jak na warunki Kreteńskie to piaszczysta i rozległa, ale miejsca żwirow też się zdarzają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gouves IP: *.media4.pl 07.06.05, 22:04 urok krety to to ze trzeba wynajac samochód i pojezdzic, na palzy mozna lezec byle gdzie, jak dla mnie gouves mogło byc 1500zł za 2 tyg z wyzywianiemw lipcu to swietna cena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karem Re: Gouves IP: 62.233.129.* 23.06.05, 15:49 Dziura, ale może być sympatycznie. Uwaga na plaży płynie prąd z zach. na wschód. Natrafiając na cypel "ostrogi" skręca w morze! Sporo sił kosztowało mnie wyrwanie się z jego objęć. Warto wyskoczyć do Agios Nicolaos i pospacerować w stronę górek. Stare greckie wsie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:59 Hej Ja lecę z córką w sierpniu na dwa tygodnie. Wszystko załatwiłam bez biua podróży. Bilety lotnicze i wynajęcie apart. Aurania 4* kosztuje mnie 2000 zł. Wiec niedużo, a z jedzeniem na miejscu nie powinno być kłopotu. Więc mam nadzieję ze to bedą fajne wakacje Acha z jakiej miejscowości sie płynie na Santorini i ile to kosztuje Pozdrawiam wszytkich i dzięki za info Tania Odpowiedz Link Zgłoś