Dodaj do ulubionych

blue bay rodos

IP: *.tvgawex.pl 16.06.05, 22:07
Mam kilka pytań: Czy ktoś był w hotelu Blue bay? Gdzie w okolicy można
dobrze i tanio zjeść greckie potrawy? Gdzie wypożyczyć auto i ile to
kosztuje? Jadę tam 5 września z Warszawy. Pozdrawiam wszystkich miłośników
Grecji i jej cudownych klimatów,
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: blue bay rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:34
      Wróciłam niedawno z hotelu Blue Bay. Pojechałam tam z Itaką, która - jak się
      okazało na miejscu - lokuje swoich klientów w hoteliku Matoula Beach (3*),
      położonym obok (chociaż korzysta się z wszystkich udogodnień hotelu Blue Bay,
      włącznie z wyżywieniem).
      Plaża taka sobie, kamienista, bardzo wietrznie, idealnie dla miłośników
      windsurfingu. Wyżywienie z Blue Bay jest niezłe, ale w porównaniu do innych
      hoteli 4*, dość niewielki wybór dań. W hotelu Blue Bay jest wypożyczalnia
      samochodów, w najbliższej okolicy - jeszcze kilka innych.

Pozdrawiam

Ewa
      • Gość: kiki34 Re: blue bay rodos IP: *.tvgawex.pl 26.06.05, 11:32
        Dzięki za odp. Jadę tam na początku września ze Scan Holiday i mam nadzieję
        że warto. Napisz mi jak z komunikacją autobusową - czy można dojechać do
        Lindos? i oczywiście wrócić z powrotem do Blue bay (chodzi mi o całodzienną
        wycieczkę). Aha może byłaś gdzieś w okolicy na dobrym obiadku i możesz mi
        polecić prawdziwie grecką tawernę, jestem smakoszem, niestety. Pozdrawiam

• Gość: Ewa Re: blue bay rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 02:02
          Do Lindos można na pewno dojechać z przesiadką w mieście Rodos. Autobusy do
          Rodos kursują co najmniej raz na pół godziny, rozkład jazdy wisi w recepcji w
          hotelu Blue Bay.
          Niestety nie wiem nic o tawernach, korzystałam wyłącznie z opcji all inclusive.

Pozdrawiam
          Ewa
          • 27ania Re: blue bay rodos 09.07.05, 09:19
            Witam,
            Własnie wróciliśmy z Blue Bay ( ITAKA ), jeżeli jedziecie w 2 osoby to
            wyladujecie w Matoula Beach.
            3 gwiadkowy hotel z karaluchami, komarami, itd.
            Na miejscu trwa budowa kompleksu basenowego ( jak wyglada budowa każdy wie i
            słyszy od 6 rano ).
            Krótko wszyscy którzy przyjechali w okresie 24.06.05 do 8.07.05 mieli
            uzasadnione pretensje do organizatora składane w formie pisemnej reklamacji.
            Jezeli interesują Cię szczegóły proszę o info mamy zdjecia na poparcie
            reklamacji mogę je wysłąć na maila.
            Czekan na info.
            Pozdrawiam
            • Gość: Ewa Re: blue bay rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:42
              Wysłałam swoją reklamację do Itaki już 2 tygodnie temu i czekam na odzew.
              Miałam kiedyś najlepsze zdanie na temat Itaki :(

Pozdrawiam
              Ewa

• Gość: kiki34 Re: blue bay rodos IP: *.tvgawex.pl 09.07.05, 22:21
              Dzięki za odp. Jestem załamana...Jedziemy tam ze Scan Holiday i we trójkę więc
              może jest nadzieja, że zakwaterują nas w Blue Bay...W sumie nie zależy mi na
              super luksusie, bo w hotelu będę tylko na noc, ale hałas o 6 rano będzie mi
              przeszkadzał. Proszę Cie o fotki na skrzynkę e-mailową na adres:
              ciapa10@gazeta.pl. Pozdrawiam.
            • ggw1 Re: blue bay rodos 25.07.05, 15:30
              Witam Cię Aniu,

Wykupiłam wczasy (2 dorosłych + 2 dzieci) z ITAKI do Blue Bay na Rodos.
              Czytałam Twoja informację n/t zakwaterowania w Montula Beach - napisz mi, co
              tak właściwie wyprawia tam na miejscu ITAKA?
              Z góry dziękuję!
              Gosia
              • Gość: sami Re: blue bay rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:45
                ja jadę jestem przerazona informacjamina temat Hotelu
                • Gość: kiki34 Re: blue bay rodos IP: *.tvgawex.pl 27.07.05, 14:35
                  Kiedy jedziesz? Mam prośbę: napisz coś po powrocie. Może nie jest tak źle jak
                  ludzie piszą.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka