Dodaj do ulubionych

Eurocypria

IP: *.chello.pl 20.06.05, 18:29
Czy ktoś leciał na Cypr liniami Eurocypria? Jestem ciekawa opinii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Slawek Re: Eurocypria IP: *.toya.net.pl 20.06.05, 21:34
      Też chętnie coś bym się dowiedział o tych liniach. Lecę z nimi w lipcu.
      • Gość: Sławek Re: Eurocypria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:48
        Niewiarygone nikt nie leciał z tym liniami, a może to jest kolej linowa?
        • raja1 Re: Eurocypria 30.06.05, 12:51
          pierwsze slysze, helios lata napweno
          • raja1 Re: Eurocypria 30.06.05, 12:51
            ile kosztuje bilet?
        • Gość: zbylu Re: Eurocypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:44
          człowieku, wystarczy wpisac w googlach i masz - www.eurocypria.com
    • Gość: Zbyniu Re: Eurocypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:37
      Cześć,

Ja leciałem i wróciłem wczoraj Eurocyprią na Kretę (wczasy ITAKI). W zasadzie
      nic szczególnego - bez zarzutu. Samolot Airbus A320. Fajne monitorki LCD nad
      fotelami - pokazywały na bieżąco gdzie jesteśmy. Pożywienie podstawowe - kawa
      lub herbata plus dwa herbatniki i kawałek ciasta. Za dopłatą soki i wina.

Pozdrawiam,
      Zbyszek
      • Gość: s_ Re: Eurocypria IP: *.inp.pl / 80.51.191.* 30.06.05, 22:14
        Zbyniu ja też lece na krete z tymi liniami w lipcu możesz napisać jakiej
        wielkości miałeś bagaże i ile ważyły, żeby nie wlepili większej opłaty.
        Dzięki.
        • Gość: Zbyniu Re: Eurocypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:36
          Bilet czrterowy ITAKI opiewał na 20 kg/osobę więc w dwójkę mogliśmy mieć 40 kg
          ale w rzeeczywistości mieliśmy razem 33 (duża waliza 22 kg i torba 11 kg). W
          drodze powrotnej doszły 3 butelki wina, trochę giftów plus sporo kamieni i
          muszelek nazbieranych na plaży przez małżonkę i wyszło 39 (27 kg i 12 kg).

Generalnie nie musisz się martwić, żeby pojdyncza walizka nie przekraczała 20 kg
          - ważne żeby wszystkie Twoje paczki nie przekraczały 20 kg razy ilość osób. A
          tak w ogóle to mam wrażenie że nie zwraca się specjalniej uwagi na masę
          bagażu... Może dlatego, że nikt jej raczej nie przekracza. Tą 27-kg walizkę
          naprawdę ciężko było udźwignąć, gdy trzeba ją było podnieść. Wydaje się, że 20
          kgosobe spełnia większośc potrzeb.

Pozdrawiam,
          Zbyszek
          • Gość: s_ Re: Eurocypria IP: *.inp.pl / 80.51.191.* 30.06.05, 22:51
            Dzięki Bardzo
            A w jakim hotelu byłeś w Kissamos.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Zbyniu Re: Eurocypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:25
              Hotel Mediterranean - niedługo wrzucę opinię o nim na forum poświęcone hotelom w
              Grecji.

Pozdrawiam,
              Zbyszek

• szczurkova Re: Eurocypria 01.07.05, 09:16
          leciałam - fajni są - dają kubeczki na pamiątkę - samolocik normalny - airbus
          jakiś tam :) nie macie się co bać :)
          • Gość: Zbyniu Re: Eurocypria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:24
            Zgadza się - zapomniałem o tym - dają kubeczki. I są ładne stewardessy :-)

Pozdrawiam,
            Zbyszek
            • Gość: Piotrolio Re: Eurocypria IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 01.07.05, 11:29
              Zbyniu, wracałem tym samym samolotem, która z nich była ładna? Moim zdaniem
              przeciętne choć miały "czym oddychać" :))
    • Gość: Piotrolio Re: Eurocypria IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 01.07.05, 11:26
      Leciałem tymi liniami wróciłem 2 dni temu. A co chcesz wiedzieć czy nie ma
      dziur w samolocie bo co innego można oczekiwać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka