Dodaj do ulubionych

Paralia- hotel Elli

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 18:54
byl ktos moze w Paralii w apartamentach Elli? a moze ktos jedzie? ja jade
27.07- 07.08 z rzeszowa, z biura optim travel. jak tam jest? ile kosztuje
wstep do dyskotek, w ogole jakie sa ceny, co mozna sobie przywiezc(fajnego i
niedrogiego)? napiszcie cos przydatnego o paralii. Z gory dzięki.
Obserwuj wątek
    • myszak123 Re: Paralia- hotel Elli 22.06.05, 00:23
      Paralia to malo ciekawe miejsce przypomina nasze nadmorskie miejscowosci , sami
      Polacy itp. Jesli chodzi o zakupy to polecam futra jakkolwiek to brzmi... wybor
      maja ogromny zreszta sama zobaczysz na kazdym kroku sklep z futrami , tylko to
      dosc duzy wydatek pelno jest sklepikow z tanimi pamiatkami , jest w czym
      wybierac .Dyskoteki to z tego co pamietam Panie maja gratis wejscie + drinka .
      Na plazy nie ma gdzie palca wcisnac my zawsze chodzilismy kawalek dalej w
      strone Olimpic beach(czy jakos tak) duza plaza i wiecej miejca na tej za
      kosciolem ludzie chodza sobie po glowach
      • Gość: Anka Re: Paralia- hotel Elli IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 30.06.05, 14:37
        A jaki jest ten hotel Elli?Bo ja wlasnie tez jade na ten turnus 27,07,05 no i
        boje sie o hotele bo kolezanka wrocila niedawno i mowila ze w niektorych
        hotelach zdarzaja sie nawtet grzyby (male) pod prysznicem takze nie wiem ...
        moze mam sie juz zaczac bac...
        • Gość: Sylwia Re: Paralia- hotel Elli IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 11:51
          hej Anka, z jakiego miasta jedziesz? ile masz lat? i jakie wykupujesz wycieczki
          fakultatywne? tu jest zdjecie hotelu, pokoje nie wygladaja rewelacyjnie ale
          lazienka chyba czysta :D zobacz sama
          www.optimtravel.com.pl/lato2005/strona.php?id=grecjaobo
          czekam na odpowiedz :*
    • Gość: iwcia Re: Paralia- hotel Elli IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 14:08
      Paralia jest wspaniala :) bylam tam kilka lat temu :)
      • Gość: All Re: Paralia IP: 213.199.197.* 10.07.05, 22:45
        Witam,wrocilam z Paralii tydzien temu.
        Miejscowosc bez rewelacji, nastawiona na turystow, wszedzie pelno sklepow i
        hoteli/osrodkow - takie grecke Bibione:/ Pełno Polakow,Bułgarow,Rumunow:( W
        sumie nie ma tam nic ciekowego poza prawoslawnym kosciolem. Ceny znosne, duzo
        futer i przeroznych pamiatek. polecam wypozyczenie quada lub motora -
        niezapomnine wrazenia i mozna zobaczyc okoliczne miejscoosci, w sumie podobne
        do samej Paralii. Dyskoteki sa 2 duze - cocus o costam jeszcze, wstep dla pan
        free, panowie chyba 3 euro.
        pozdrawiam
        • Gość: marioOjan Re: Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:50
          hej
          mam pytanie co mozna robic w palarii oprócz chodzenia na dyskoteki,
          wypoczywania na plaży, jedzenia i picia? warto wypozyczyć skuter, jest tam co
          zwiedzić?co trzeba wziąć ze sobą? materac, dobre sa browarki, dużo sie pali
          gibonów? są jakies imprezki oprócz dyskotek
          pozdrawiam
          wyjeżdżam tam za 2 tygodnie
          • Gość: Sylwia Re: Paralia IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 22:31
            hej mario, jedziesz prywatnie czy z jakiegos biura?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka