Dodaj do ulubionych

Właśnie wróciłam z Nei Pori

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 22:06
Właśnie wróciłam z Nei Pori i już mam własną opinię o tym miejscu.
Obserwuj wątek
    • Gość: sandra00 Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: *.katowice.wiw.gov.pl / 80.55.222.* 12.08.05, 07:17
      I CO MYŚLISZ O NEI PORI?
    • Gość: Bk Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: 80.244.134.* 12.08.05, 08:00
      Ja tez jestem ciekawa opinii.
      • Gość: asia Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: *.lodzka.policja.gov.pl 12.08.05, 08:12
        więc pisz prosimy o te opinie wszyscy....
    • Gość: Maryśka Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 19:06
      Co myślę? hmmmm
      napewno brakuje miejsca żeby potańczyć, Kokkino Nero ma takie miejsce - choć
      wiem co niektórzy uważają na jego temat. Do Platamonu potańczyć (nik tam nie
      tańczył) no plażą 30 minut, drogą 45 minut chyba że taxi - 5 euro w jedną
      stronę. Samo Nei Pori dużo apartamentowców i hoteli pod tym względem wolałam
      Kokkino bo taka wioska mi bardziej odpowiada, ale plaża ooooooooooo rewelacja w
      Nei Pori - POLECAM!!!!!!!!!!! Pojechała bym tam jeszcze.Pozdrawiam jak macie
      konkretne pytania pytajcie.
      • Gość: sara Re:też byłam:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:04
        byłam w ubiegłym roku w Nei pori i jestem zadowolona:-)
        do dyskoteki zawoził specjalny busik spod kościołka,
        a po kobiety przyjeżdał samochód osobowy i zabierał w dwie strony,
        imprezy były tam super :))))
        są w Platamanos 2 disco,może i wiecej,ale o dwóch ja wiem
        jedna to sakra a druga zapomniałam nazwy,ta druga na wolnym powietrzu ale super.
        Polecam gorąco,napewno grecy dbali o turystów i dojazd na disco i bezpłatne drinki:-)
    • Gość: Maryśka Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.05, 21:24
      sara ja też uważam, że tam jest oki, ale wiesz nie pisz o drinkach za darmo bo
      śmiech sam na usta mi się prosi. Ja jakiś facet to przeczyta to będzie myślał
      że on też dostanie "za darmo" a tak naprawdę to KTOS za to zapłacił.
      Pozdrawiam
      • Gość: Etaltrav el Dyskoteki IP: *.kat01.gwc.hol.gr 15.08.05, 16:34
        Na dyskoteki z nei pori wożą busiki, sponosrowane przez dykotekę, są tak duże
        ze na dobra sprawe można sie w chowanego tam bawić, plaża nie trzeba chodzić,
        sa czasem tzw Lady night, panny mają darmowy wstęp, i drinka, a kto za to płaci
        nie jest tajemnicą, po prostu dyskoteka, piekna duża z laserami i palmami,
    • Gość: Maryśka Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.05, 21:52
      Witaj Krystian!!!
      Ja to wszystko doskonale wiem, byłam w Platamonie na disco ale nie plażą daj
      spokój w butach na obcasie bym nie doszła , są tam też taxówki. Ale śmieszy
      mnie pewna naiwność. Ale Nei Pori jest oki. I kto wie może w przysz lym roku
      też tam pojadę - polecę, choć loty niekoniecznie mi się podobają, szczególnie
      po ostatnich doniesieniach. Pozdrawaim Grecję
      • Gość: EtalTravel Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: *.kat01.gwc.hol.gr 16.08.05, 15:57
        to akurat nie Krystian pisze, ale przekażę pozdrowienia
        • Gość: Maryśka Re: Właśnie wróciłam z Nei Pori IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.05, 21:15
          Oki, przyzwyczaiłam się że pod tym nikiem był Krystian. Miło mi Cię również
          poznać kimkolwiek jesteś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka