Dodaj do ulubionych

jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos?

IP: *.unreg.w-w.pl 25.10.05, 21:51
Triada chyba kiepska, narzekaja ludzie, w ecco zalezy od szczescia, a mnie
zalezy na pewnym biurze. Chyba Neckermann, TUi i scan to najlepszy wybor,
prawda? zreszta nie ma chyba niestety biura, ktore sie typowo specjalizuje w
Grecji, byly wprawdzie, ale poupadaly.
Obserwuj wątek
    • mikaas3 Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos 25.10.05, 22:10
      jadne, tui, scan, neckermann to pewne wybory (byłam jedynie ze scan), ale byłam
      tez z Triada i nie zawiodła. do tego jednak trzeba mieć szczęście:) poza tym
      zalezy za ile chcesz mieć wakacje bo jak 4 tys, to bierz spokojnie jedno z
      powyższych, jeśli do 2 tys. Triada górą:) (musze jescze wypróbować ecco, też
      mają dobre oferty)
      • uunnii Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos 25.10.05, 22:35
        Odradzam Itake. Bylam na przelomie wrzesnia i sierpnia w miejscowosci Kiotari w
        hotelu Ekaterini. Pomijam juz opis tego, co zastalam na miejscu (wiecej w
        opiniach o tym hotelu na forum), ale sposob odpowidzi biura na moja reklamacje
        jest dla mnie smieszny i nie najlepiej o nich swiadczy. Z rzeczy ciekawszych:
        nie mialam pod prysznicem cieplej wody, gdyz rury w Grecji sa wezsze niz w
        Polsce (czyli po itakowemu zimna sie miesci a ciepla juz niekoniecznie), koty
        na stolach w stolowce sa normalnym obrazkiem w Grecji i nie powinnam sie
        klocic, ze wyjadaja resztki posilkow z talerzy, bo przeciez nie robia tego przy
        stole, przy którym ktos akurat siedzi (czyli kot niech robi co che, przeciez
        jest na innym stole), owce sa udomowione, wiec wolno im pic wode z basenu i
        brodzika, a brak klimatyzacji w restauracji to typowy blad w druku i oznajmiaja
        mi, ze obiektywnie rzecz biorac przyjemniej jest spozywac posili na swiezym
        powietrzu i nie powinnam z tego powodu sie klocic. Fakt ze zaplacilam za kanal
        muzyczny, ktorego nie bylo, za plaze 200 metrow od hotelu i do tego
        piaszczysta, cieple jedzenie, ba wogole jedzenie i czyste pokoje nie zostalo
        skomentowane.
        Wybor nalezy do Ciebie, ale taki sosob traktowania klientow swiadczy tylko o
        biurze. Jaka karma, taka kupa
        • Gość: Ja Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:37
          No to miałaś pecha, albo przesadzasz. Ja polecam Itakę, byłam z nimi na Krecie
          we wrześniu, wszystko zgodne z ofertą, za rok też planuję wakacje z tym biurem
          podróży.
          • uunnii Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos 30.10.05, 14:57
            Oczywiscie nie mozna wszystkiego mierzyc jedna miara. Mialam pecha, fakt. Ale i
            tak odradzam hotel i po otrzymaniu odpowiedzi na reklamacje mam niezbyt dobre
            zdanie o obsludze klienta
    • Gość: anirak Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos IP: *.gaz.zabrze.pl / *.gaz.zabrze.pl 26.10.05, 08:48
      Polecam biuro Orbis Travel. Wspaniałe rezydentki, sprawna obsługa. Sama
      korzystałam w tym roku z ich usług więc gorąco polecam.
      • Gość: Megan Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos IP: 195.94.204.* 28.10.05, 11:30
        Ja również polecam Orbis Travel. Byłam z nimi pierwszy raz, właśnie na Rodos i
        nie zawiodłam się.
    • Gość: Wallace Ecco Holiday - Ixia IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 26.10.05, 10:27
      Byłem na początku października w Ixia, w hotelu Nathalie. Hotel niewielki,
      kameralny i przytulny, połozony z dala od głównej ulicy. Prócz polaków są tam
      też Anglicy. Polecam. Rezydentki...?.. raczej bez rewelacji. Przez 7 dni
      spotkałem dwie. Jedna zajmuje się lokowaniem i wylotami druga organizacją imprez
      (nie polecam-drogo).
      Biuro wg mnie się wywiązało bardzo dobrze.
      Pozdrawiam
      p.s
      Poniżej opisałem nieco "RODOS- wspomnienia i ocena"
    • Gość: B Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:29
      Polecam Scan, hotel Kalithea Mare Palace
      • Gość: Daniela Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos IP: 62.233.204.* 26.10.05, 15:42
        Polecam Neckermanna. Byłam w zeszłym roku. 2 tygodnie w *** 1800 PLN (ze
        śniadaniem). W tym roku byłam na Korfu też z Neckermannem i jestem bardzo
        zadowolona.
    • Gość: evulevu Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:54
      Wszystko zależy ile ma się kasy do wydania.. :) Ja w tym roku testowałam Open
      Travel i po raz pierwszy nie miałam żadnych zastrzeżeń - a jeździłam równieź ze
      Scanem. Nawet te "prestiźowe" biura maja wpadki.........
    • alakhai12 TRIADA hotel MATINA 31.10.05, 23:55
      Ja bylam w tym roku na Rodos z Triada w hotelu MATINA. POLECAm niedrogo i
      fajnie na prawde warto!!!!!
      • mysz_bis Re: TRIADA hotel MATINA 29.11.05, 20:53
        TRIADA hotel AMBELIA -GENADI dograne do perfekcji ,wspaniała wycieczka na
        SIMI,wszędzie blisko LINDOS ,PRASSONISSI,hotelik miły z sympatyczną obsługą
        isuper basenem/okolica cicha 2-3 tawerny ,male miasteczko.
    • Gość: Slawek Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 22:05
      Byłem na Rodos z Ecco(hotel Myrina Beach- Kolymbia), bez najmniejszych
      uwag.Genaralnie należy uznać , ze nie ma tanio i dobrze. Coś trzeba wybrać,
      albo tanio albo dobrze. Żadne biuro nie jest matką, opiekuje się klientem w
      zakresie niezbędnym. Wybierz dobry hotel i licz na siebie, a napewno się nie
      zawiedziesz. Nie licz , że piękny opis hotelu 2-3* zmieni kategorię - to się
      nie może udać.
    • Gość: Robik ORBIS TRAVEL THE BEST !!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 29.11.05, 22:50
      Polecam hotelik Alfa z Travel Time - super polezenie, dobre jedzenie i opcja Al
      Inclusive:)
      • Gość: władysław które biuro jest pewne pod tym kątem... IP: *.mofnet.gov.pl 02.12.05, 15:02
        które biuro jest pewne pod tym kątem, że nie zmienia mi hotelu a tym bardziej
        miejscowosci?
        • Gość: stasio Re: które biuro jest pewne pod tym kątem... IP: *.devs.futuro.pl 04.01.06, 22:04
          może warto odswiezyc wątek...
    • 7upa1 Re: jakie biuro polecacie wybierajac sie na Rodos 20.02.06, 15:42
      odradzam Orbis , byłem we wrześniu na Krecie w Hotelu Dimitrion , tragedia
      odradzam ,jezdze co roku na wakacje, pierwszy raz pojechałem z Orbisem i
      zmarnowałem sobie wakacje!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka