Dodaj do ulubionych

Majówka-Olimpic Beach

IP: *.stok.xen.pl 31.12.05, 12:27
Kto jedzie z Fun Clubem na długi weekend majowy do Olimpic Beach lub do
Paralii???
Obserwuj wątek
    • Gość: stasio Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.devs.futuro.pl 31.12.05, 12:44
      i pewnie tłuc się autokarem razem 4 dni w 2 strony. Te fun cluby itp. sa
      niepewne. Poza tym lepiej dolozyc ze 200 zl i sie samolotem wybrac na Rodos czy
      Krete niz do nieegzotycznej i Bułgariopodobnej Riwiery Olimpijskiej.
      • Gość: Paralia Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.stok.xen.pl 01.01.06, 14:36
        A mi sie wydaje, że to jest dobre miejce,aby pobawic się w czasie długiego
        weekandu majowego. Co do Funclubu to wydaje mi się, ze w tym terminie zbierze
        sie ekipa ludi, która będzie tak chętna jak ja, aby dobrze się pobawić i
        impreza sie odbędzie :)))
        • Gość: ron5 Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.de 02.01.06, 15:49
          A mozna się kąpać ,przynajmniej w basenie w poczatku maja??
          • Gość: Paralia Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.stok.xen.pl 02.01.06, 16:44
            Na początku maja w Grecji jest cieplej niż u nas w Polsce w czasie lata.
            Spokojnie można się kąpać w morzu, a do tego przez weekend majowy bardzo ładnie
            można się opalić. Byłam rok temu (w tym czasie) i bardzo mi się tam spodobało.
            Dyskoteki już są pootwierane, ale nie ma tyle dzieciaków...Gorąco polecam!!!
            • Gość: stasio Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.devs.futuro.pl 02.01.06, 19:09
              na weekend majowy to cena tygodnia w egzotycznej Alanyi lub egzotycznym Sousse
              bedzie ok. 800-900 zl za tydz.w hotelu HB. Samolotem!
    • Gość: Paralia Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.stok.xen.pl 02.01.06, 22:50
      Tylko, że ja nie mam użerać się z jakimiś Arabami przez tydzien czasu..
      • Gość: stasio Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.devs.futuro.pl 02.01.06, 23:18
        Turcy to nie Arabowie. Ale dobra - sorry ze to ja tu jak taki intruz i
        malkontent sie wtrącam.
        • Gość: Paralia Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.stok.xen.pl 03.01.06, 02:24
          Dla mnie to oni wszyscy taka sama nacja, od której dostaje wyspki :b. A ze mnie
          jest rasistka ;)
          • Gość: władek Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.mofnet.gov.pl 03.01.06, 15:25
            Turcy nierzadko lepiej znaja języki obce niz Grecy, sa tez bardziej uprzejmi. A
            juz ze znajomoscia jezykow obcych u południowych Włochów (nierzadko rasistów) i
            Tunezyjczyków wygląda bardzo często tak - pierwsi: znaja tylko włoski, drudzy:
            arabski i francuski perfect, poza tym solidne podstawy angielskiego,
            niemieckiego i ...włoskiego. A nawet po rusku czasem umieją, ba - pare słów po
            polsku znają.
            • Gość: turysta Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.tkdami.pl 03.01.06, 19:22
              z Funclubem tak ale nie do Olimpic-Paralia.Tylko do Kokino Nero!!
              pozdrawiam
            • Gość: marco polo Re: Majówka-Olimpic Beach IP: *.szczecin.mm.pl 06.05.06, 20:19
              popieram, faktycznie Turcy są b.mili i "normalni" nie jak inne arabusy, i sporo
              z nich nawet po polsku dobrze mówi. Jacy są Grecy zobaczę w tym roku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka