Dodaj do ulubionych

MISTRAL apartamenty - Halkidiki - Kalithea

24.01.06, 15:18
cytat:
• Był ktoś w Apart Mistral w Kallithei (Halkidiki)
grecja-hotele 18.07.05, 20:03 + odpowiedz

Bardzo proszę o informacje o Apartamentach Mistral w miejscowości Kalithea
oraz o samej miejscowości

Obserwuj wątek
    • grecja-hotele Re: MISTRAL apartamenty - Halkidiki - Kalithea 24.01.06, 15:20
      cytat:
      • Re: Był ktoś w Apart Mistral w Kallithei (Halkidiki)
      grecja-hotele 19.07.05, 15:43 + odpowiedz

Byłam ale dawno bo 2001 roku więc mogło dużo się zmienić. Wtedy były to apart
      wynajmowane przez Scan Holiday. Skromne ale utrzymane w czystości. Nie było
      czajników. Nie było również klimy co w przypadku przygotowywania posiłków jest
      nie do przyjęcia bo nie sposób wywietrzyć apartamentu z aneksem( ja byłam w
      VIII . Sama Kalithea to turystyczna miejscowość z licznymi tawernami i
      apartamentami na wynajem. Z Mistrala dość daleko do morza i strome zejście.
      Plaża wąska, piaszczysta, tak samo brzeg morski. Jeśli ktoś jedzie żeby tylko
      leżeć na plaży to ok ( pomijając odległość i konieczność wdrapania się w drodze
      powrotnej z plaży ). W przeciwnym wypadku trzeba wypożyczyć auto bo na
      Halkidiki nie ma nic poza plażami. Godne polecenia jest kamienne miasteczko
      Afitos 4 km od Kalitea i Neo Potidea gdzie można dojechać autobusem.

• grecja-hotele Re: MISTRAL apartamenty - Halkidiki - Kalithea 24.01.06, 15:20
      cytat:
      • Re: Był ktoś w Apart Mistral w Kallithei (Halkidi
      grecja-hotele 19.07.05, 17:21 + odpowiedz

Wielkie dzięki w końcu mam jakieś informacje:)Mam jeszcze kilka pytań. Czy w
      apartamentach jest lodówka oraz talerze, szklanki itp? Czy wszystkie pokoje
      mają balkony? W łazience jest prysznic czy wanna? I jak basen (domyślam się, że
      pewnie jest mały), czy są leżaki koło basenu? A może masz jakieś fotki
      apartamentu tzn. pokoje, balkon, basen?
      I jeszcze pytanko odnośnie Kalithei, czy jest w pobliżu apartamentów jakiś
      sklep spożywczy (w miarę tani), ewentualnie gdzie najlepiej robić zakupy? Czy
      możesz polecić jakąś tawernę, dyskotekę i czy wstęp na dyskotekę jest płatny?
      Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka