grecja-hotele 24.01.06, 15:18 cytat: • Był ktoś w Apart Mistral w Kallithei (Halkidiki) grecja-hotele 18.07.05, 20:03 + odpowiedz Bardzo proszę o informacje o Apartamentach Mistral w miejscowości Kalithea oraz o samej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grecja-hotele Re: MISTRAL apartamenty - Halkidiki - Kalithea 24.01.06, 15:20 cytat: • Re: Był ktoś w Apart Mistral w Kallithei (Halkidiki) grecja-hotele 19.07.05, 15:43 + odpowiedz Byłam ale dawno bo 2001 roku więc mogło dużo się zmienić. Wtedy były to apart wynajmowane przez Scan Holiday. Skromne ale utrzymane w czystości. Nie było czajników. Nie było również klimy co w przypadku przygotowywania posiłków jest nie do przyjęcia bo nie sposób wywietrzyć apartamentu z aneksem( ja byłam w VIII . Sama Kalithea to turystyczna miejscowość z licznymi tawernami i apartamentami na wynajem. Z Mistrala dość daleko do morza i strome zejście. Plaża wąska, piaszczysta, tak samo brzeg morski. Jeśli ktoś jedzie żeby tylko leżeć na plaży to ok ( pomijając odległość i konieczność wdrapania się w drodze powrotnej z plaży ). W przeciwnym wypadku trzeba wypożyczyć auto bo na Halkidiki nie ma nic poza plażami. Godne polecenia jest kamienne miasteczko Afitos 4 km od Kalitea i Neo Potidea gdzie można dojechać autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: MISTRAL apartamenty - Halkidiki - Kalithea 24.01.06, 15:20 cytat: • Re: Był ktoś w Apart Mistral w Kallithei (Halkidi grecja-hotele 19.07.05, 17:21 + odpowiedz Wielkie dzięki w końcu mam jakieś informacje:)Mam jeszcze kilka pytań. Czy w apartamentach jest lodówka oraz talerze, szklanki itp? Czy wszystkie pokoje mają balkony? W łazience jest prysznic czy wanna? I jak basen (domyślam się, że pewnie jest mały), czy są leżaki koło basenu? A może masz jakieś fotki apartamentu tzn. pokoje, balkon, basen? I jeszcze pytanko odnośnie Kalithei, czy jest w pobliżu apartamentów jakiś sklep spożywczy (w miarę tani), ewentualnie gdzie najlepiej robić zakupy? Czy możesz polecić jakąś tawernę, dyskotekę i czy wstęp na dyskotekę jest płatny? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś