Dodaj do ulubionych

Hotele podczas objazdu

IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 16.02.06, 20:10
Prosze o wpisywanie hoteli, których należy zdecydowanie unikać podczas
objazdu po Grecji. Oraz hoteli , które były ok.
Obserwuj wątek
    • jacek_1966 Hotel King Minos Palace/Chersonissos/KRETA-super!! 16.02.06, 20:29
      -superek hotel, superek jedzonko, superek obsluga, superek pokoje, superek
      czystosc ....! -tylko jedno nie bardzo superek -hotel nie lezy bezposr. przy
      plazy i do plazy trzeba "truchtac" jakies 400m., ale to w "caloksztalcie"
      hotelu MOIM ZDANIEM da sie bez problemu "przebolec" ;-) ...!

-pozdrowienia...! -Jacek
      • Gość: Ren Re: Hotel King Minos Palace/Chersonissos/KRETA-su IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 16.02.06, 20:34
        Chodzi mi raczej o hotele, które występuja podczas 7-dmio dniowego zwiedzania
        Grecji w opcji Grecja 7+7
    • gale Re: Hotele podczas objazdu 16.02.06, 21:41
      Proponuje skorzystac z wyszukiwarki.
      • Gość: ren Re: Hotele podczas objazdu IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 17.02.06, 17:07
        Korzystałam, ale jest napisane tylko że są słabe, kiepskie itp. Jedynie są
        ostrzeżenia przed hotelem Cosmos w Atenach. Może ktoś kto był napisze o innych
        hotelach w trakcie objazdu. Może są jakieś pozytywne opinie i hotele które
        polecacie. Może są też hotele, których winniśmy unikać, jak właśnie Cosmos.
        Pozdrawiam
      • Gość: Ren Re: Hotele podczas objazdu IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 18.02.06, 10:46
        Znalazłam Twój opis:Jesli chodzi o hotele na objazdowce to moge postraszyc
        dwoma:
        - Hotel "France", przez nas nazwany hotelem franca, w Kastraki - bardzo
        niesympatyczny, wrecz chamski wlasciciel, antyczne rozpadajace sie meble
        pokryte antycznym kurzem, ladny widok z okna,
        - Hotel "Cosmos" w Atenach, kosmicznie brudny i zaniedbany, rowniez wyposazony
        w meble pamietajace lata 60., rozpadajace sie. W nocy moja Zona zastala w
        lazience karalucha. Hotel polozony chyba w najgorszej dzielnicy Aten, po zmroku
        natkniesz sie na spiacych pod scianami domow Albanczykow - istny Bronx.
        Może napiszesz coś o tych " pozytywnych" noclegach
        • Gość: ekoss Re: Hotele podczas objazdu IP: *.chello.pl 18.02.06, 11:52
          Z którym BP można natknąć się na te hotele w czasie objazdu.W sierpniu wybieram
          się z Rainbowtours.
          • gale Re: Hotele podczas objazdu 18.02.06, 12:07
            Byly na trasie Triady ale moglo sie to zmienic. Przypuszczam, ze z roku na rok
            nastepuja pewne zmiany w wachlarzu hoteli "objazdowkowych", wiec trudno jest
            okreslic gdzie turysci beda kwaterowani w danym sezonie. A z pewnoscia uniknac
            ktoregos z nich nie sposob - po prostu po poludniu/wieczorem przywoza Cie do
            miejscowosci, umieszczaja w hotelu i tyle. Nie masz wyboru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka