Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f ja, a co? Najlepsza na północy taverna ze 28.02.06, 17:28 świeżymi codziennie morskimi żyjątkami - od ryb, po jeżowce (jaka sałatka!!!) Mmmm. Zawsze wpadamy - ludzie walą z Iraklionu i z Agios Nicolaos do tej taverny. Turystycznie - tak sobie. Przy drodze - piaszczyste plaże, klasyczna rooooozciągnięta miejscowość. Jest ok, ale bez rewelacji. Oprócz tej taverny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ja, a co? Najlepsza na północy taverna ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:12 oj szkoda, że turystycznie tak sobie ...Wybieram się z rodzinką do Mitsis Rinela Beach właśnie w Kokkini Chani, nie mogę znaleźc żadnych opinii o tym hotelu i okolicy... A jaka nazwa tej super tawerny, chętnie wpadniemy! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Sorry:-( Plaża ładna za to:-) A, i zostałem popraw 01.03.06, 20:42 iony, ze ta słynna taverna jest nie w K Ch, ale tuż przed oficjalnym początkiem K Ch - w miejscowosci Tobruk. Nazwa nie znana - jedyna na samej plaży taverna na zakręcie - jak ssie parkuje to prawie w morzu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: ja, a co? Najlepsza na północy taverna ze IP: *.pekao.com.pl 02.03.06, 11:28 Ewo, ja też wybieram się do tego hotelu i faktycznie nic nie można na jego temat wyczytać. Jedynie na jakimś forum angielskim znalazłam dużo opinii, lecz ich opinie nie są dla mnie wiarygone (byłam już w hotelach które "obsmarowali" a były naprawdę super). Więc jak się domyślasz ich opinie są raczej złe lecz nie zniechęca mnie to bo mam nadzieję że przez to będzie w tym hotelu mało gości z Anglii (nie są zbyt miłym widokiem). Ja jestem dobrej myśli, musi być super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Mitsis Rinela Beach - Kokkini Chani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:23 Witaj, angielskie opinie są faktycznie takie sobie, za to niemieckie na www.holidaycheck.de naprawdę w miarę niezłe..!(choć fotki średnio ciekawe). Kiedy się wybierasz? Ja jadę 2 lipca z rodzinką 2+2 ALL na 2tyg. z Neckermannem. Pozdrawiam!!! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Mitsis Rinela Beach - Kokkini Chani IP: *.eranet.pl 04.03.06, 10:58 Witam, Jadę niestety tylko na tydzień od 22 czerwca, więc szkoda ale sie nie spotkamy. Natomiast po powrocie zdążę zdać Ci relację z mojego pobytu. Niestety nie znam niemieckiego więc mogłam zapoznać się tylko z angielskimi opiniami. Zdecydowanie bardziej miarodajne są dla mnie opinie niemieckich gości więc cieszę się że piszesz iż są niezłe. Sądząc po baaardzo małej ilości opinii polskich turystów to myslę iż jest duże ryzyko wylądowania w tym hotelu samotnie. Ja naszczęście jadę ze znajowymi tj. 2 razy 2+1. pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś