Dodaj do ulubionych

kto do cactus beach w czerwcu?

12.03.06, 16:14
jedziemy z synkami(3 latka i 1,5 roczku)od 9 czerwca na 2 tyg.czy jedzie ktos
w tym terminie?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:26
      Będziemy od 16 1 tydzień z 4 latkiem, więc pewnie będziemy razem wracać.
      • Gość: dora69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:30
        No przecież żartuje !!!!!!!!!!!!!Ja to już napewno nie jadę na konferencję !!!
        A tak wogóle to się spotkamy ????? Ja będe od 16.06. do 23.06. wylatuję z
        Krakowa
        Pozdrawiam
        • aniab_24 Re: Do ANIAB 24 22.04.06, 19:29
          Spotkamy. My od 18.06 z Katowic na 2 tyg. To juz tylko 2 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aaniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.falkom.pl 13.03.06, 17:42
      My bedziemy od 18.06 z ośmiolatkiem i roczniakiem
      • Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:32
        słyszałam że to dobry hotel z jakiego biura jedziecie ? Też o nim myśle ale nie
        wiem czy jeszcze dostane miejsca ??? Pozdrawiam
        • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 19.03.06, 22:37
          Jedziemy z Neckermanna. Wszyscy hotel chwalą - głównie pod kątem dzieci. Jak
          będzie = zobaczymy na miejscu.
          • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:54
            Dzieki, tez bym tamchętnie pojechała ale pewnie nie ma już miejsc Wybieram sie
            z 2 dzieci 3 i 11 lat w połowie czerwca
            • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 20.03.06, 10:06
              Sprawdź w biurze. ten hotel ma też TUI.
              • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:14
                Przepraszam aty z jakiego jedziesz ??
          • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:15
            Sory nie zauważyłam że podałaś biuro pozdrawiam
            • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 08:41
              P. Aneto wczoraj podpisalam umowe w Neckermann , lece tam z 2 dzieci (3 latka c
              chlopczyk i 11 lat dziewczynka) wylot 16.06. z Krakowa na 7 dni. Do
              zobaczenia !!!!!
              • aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 28.03.06, 22:43
                Bardzo fajnie!!moją wcześniejszą odpowiedz potraktuj jako nieaktualną.mąż z
                tobą korespondował a ja nie przeczytałam odpowiedzi.niestety nie mam tyle czasu
                co on i rzadziej siedzę przy komputerze.do zobaczenia na Krecie.Pozdrawiam
              • safjanekt Re: kto do cactus beach w czerwcu? 05.04.06, 19:40
                Witaj Dora 69 , pewnie sie spotkamy na Krecie, bo lecimy w tym samym terminie.
                Najbardziej cieszy się moja córka ,bo bedzie miała koleżankę rówiesniczkę.
                pozdr
                Małgosia
        • aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 28.03.06, 22:29
          Jedziemy z neckermanna.Jak coś zarezerwujesz to daj znać.Pozdrawiam
          • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:49
            Juz wpłaciłam zaliczkę w neckermanie także to pewne !! Z jakimi jesli mogę
            wiedzieć dziećmi lecicie i skąd ??? Pozdrawiam dora
      • safjanekt Re: kto do cactus beach w czerwcu? 05.04.06, 19:38
        Witam, my będziemy od 16-06-do 30-06 w Cactus Beach z 11 letnia córką.
        pozdr
        Małgosia z W-wy
    • Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:30
      Boże jaka jestem zakrecona !!!!!!! przecież pisaliście , moze to wynika z
      faktu, że listy są rozłożone w czasie Sooory !!!!
      • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 29.03.06, 15:01
        Jak dobrze, że jedzie jakieś starsze dziecko (zauważyłam, że większość jest
        malutkich). Może mój ośmiolatek "zakoleguje" się z Twoją córą. :D
        • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:11
          jaknajbardziej !!!! pozdrawiam
          • Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.centertel.pl 30.03.06, 22:54
            HELOOOOOOOOO
            Jakies młode towarzystwo jedzie w tym czerwcu do Caktusowej Plazy
            tnz. mam namysli ludzi w przedziale (25-35)
            bo my jestesmy z Anetka w wieku 28 i 30
            i przydalo by sie z kims banie wypic jak dziecka pujda w kimono

Pozdrawiam Mati
            • Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.centertel.pl 30.03.06, 23:01
              Kurcze sorki napisałem pójdą przez u zwykle mama mnie zabije
              hahaahah

ps.Dora a wy skad lecicie ??
              i moze jakas fotke przeslij rodzinki co bysmy sie długo nie szukali
              hiihihihihi a my wam wyslemy nasza
              pozdrawiam
              biuro@drukmillenium.pl
              • Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:35
                Już Ci w głowie banie zapić, Ty świntuchu, z dziećmi w baseniku proszę się
                ładnie bawić HI HI........ żartuje , no my jesteśmy odrobinke starsi ale duchem
                to ja mam 18 lat cały czas. Lecimy z Krakowa pozdrawiam
                dorotam@list.pl
                • Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:07
                  Starsi hmmmmmmm
                  ale jak bardzo ???

Mati

ps. Kto sle pierwszy fotki ??
                  • Gość: amiki Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.warpol.net 31.03.06, 10:56
                    my mamy po 30 latek:)))
                    i dzieciaczka 3 lata,
                    • Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:16
                      Spoko a z kad jedziecie i kiedy ???
                      MATI
                      • Gość: . Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:26
                        To my jesteśmy staruszki 33l i 4latek. Też będziemy od 16.06. Lecimy z W-wy.
                        Do zobaczyska.
                        • Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:32
                          damy rade !!
                          Czyli wynika z tego wiekszosc leci od 16.06
                          czyli pierwszy tydzien bedziemy tam sami buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                          oki
                          POZDRAWIAM ALLLLLL
                          MATI
                          • Gość: amiki Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.warpol.net 31.03.06, 14:22
                            my lecimy z Wawy 18.06:))
                            • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 31.03.06, 15:51
                              My (jak niektórzy już wiedzą) też 18.06, ale z Katowic. A na przedział wiekowy
                              prawie sie załapujemy ;-)
                              • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:34
                                Ciekawe forum się tworzy !!!!!
                                Wszyscy w wieku od 25 do 35 i wylatujący do CACTUS BEACH z dziećmi
                                odezwijcie się!!!!!!!!!
                            • aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 01.04.06, 21:38
                              super!!na tydzien?
                              • safjanekt Re: kto do cactus beach w czerwcu? 05.04.06, 19:45
                                Widzę, że prawie się już wszyscy znają. Szkoda, że dopiero teraz znalazłam to
                                forum. My też jesteśmy 30 latkami i mamy 11-letnią córkę, wylatujemy z Warszawy
                                16-06 o godz.6,30.
                                Małgosia
                                • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:59
                                  Witaj Malgosiu !! My lecimy również z 11 letnią córką i 3 latkiem z Krakowa
                                  16.06 zresztą już wyżej pisałam. Z Anetką i jej mężem już poznaliśmy się.
                                  Witaj w klubie CACTUS BEACH
                                • Gość: Iwona Pytanie do Małgosi IP: 213.195.139.* 06.04.06, 07:46
                                  Skąd wiesz o godzinie wylotu? Po wpłaceniu zaliczki (Neckerman) nie miałam
                                  żadnych informacji.
                                  • Gość: Też Młgosia Re: Pytanie do Małgosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:17
                                    Też lecimy 16.06 z W-wy o 6/30 do Cactusa. Godzinę znałam przy rezerwacji w
                                    styczniu. Między innymi ze względu na dogodne godziny lotów zdecydowaliśmu się
                                    na rezerwację. Oczywiście trzeba wziąć poprawkę na ewentualne zmiany, ale mam
                                    nadzieję że ich nie będzie. Powrotny samolot chyba 0 18. Godziny i numery lotów
                                    są na formularzu rezerwacyjnym Neckermanna.
                                    Do zobaczenia.
                                    • Gość: Iwona Re: Pytanie do Małgosi IP: 213.195.139.* 06.04.06, 08:59
                                      Dzięki. Tak to jest - jak się nie czyta dokładnie dokumentów rezerwacji.
                                    • safjanekt Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 15:58
                                      Małgosiu, to sie napewno zobaczymy na lotnisku.
                                      • Gość: Też Małgosia Re: Pytanie do Małgosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:45
                                        Pewnie tak, będziemy z 4 letnim synem. Myślę że o 5/30 będziemy na lotnisku bo
                                        do w-wy mamy 200 kilosków.
                                        Może juz pisałaś, ale jedziecie na tydzień czy 2. bo my tydzień.
                                  • aniab_24 Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 10:59
                                    Nam również podano godzinę wylotu, jak równiez powrotu w styczniu przy dokonaniu
                                    rezerwacji (oczywiście z zastrzeżeniem, że godziny moga się zmienić)
                                    • safjanekt Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 15:57
                                      Witam,
                                      no to już się wyjaśniło. Cieszę się bardzo i nie mogę się już doczekać. Tym
                                      bardziej, ze u nas zimno!!!!
                                      Małgosia
                                      • aniab_24 Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 18:00
                                        Jeszcze tylko 2 miesiące i 1 tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        :D :))
    • Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:08
      ciekawe o której leci z Krakowa ????????????/
      • Gość: Też małgosia Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:48
        Godziny wylotu są na potwierdzeniu rezerwacji. Myślę że, tak jest bez względu
        na to skąd się leci, bo dokument jest standardowy.
        • Gość: dorra 69 Re: Do p. Małgosi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:58
          Umowę podpisałam pod koniec marca także jeszcze nie dostałam potwierdzenia.
          Chciałam powiedziec, że bardzosie cieszę , że leci pani z 11 letnią córką, bo
          moja Martynka chciała by mieć jakąś koleżankę, a do tej pory gdzie byłam to
          wiecej było niemców niż Polaków. W sumie 1-wszy raz sptykam sie z hotelem ,
          gdzie leci tyle Polaków. Pozdrawaim serdecznie Dorota
          • Gość: Też małgosia Re: Do p. Małgosi !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:19
            Cześć Dorota, ja jestem akurat Małgosią od 4 letniego syna, ale mniejsza z tym.
            Tem dokument który podpisałam przy robieniu rezerwacji nazywam potwierdzeniem
            rezerwacji ale właściwie to jest umowa, taki wydruk komputerowy ze wszystkimi
            danymi uczestników, terminy, hotel, świadczenia, podpisany przez strony. Tam są
            też godziny lotu. Czekamy tylko na bilety, ale to dopiero początek czerwca.
            Pozdrawiam
            Gosia
            • safjanekt Re: Do p. Małgosi !!! 07.04.06, 14:32
              Witam,
              ja też jestem wreście szczęśliwa, że tyle polaków będzie w tym hotelu. Jak juz
              pisałam wcześniej najbardziej zadowolona jest moja córka, przynajmniej nie
              będzie się nudziła tylko z rodzicami.
              Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia
              Małgosia
              • Gość: dorra 69 Re: Do p. Małgosi !!! Safjanekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:09
                Witaj !!!!
                Moja córka Martynka też sie bardzo cieszy, ze będzie miała koleżankę w jej
                wieku, zawsze była sama bo do tej pory nie spotaliśmy się z taka dużą ilością
                polaków w hotelu . Pozdrawiam Dorota
            • Gość: dorra 69 Re: Pozdrawiam wszystkie Małgosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:07
              Pozdrawiam i tą Panią od 4-latka (mam też 3 latka) i Tą Panią od 11-latki.
              Dzis przeczytałam umowe i wiem ,że lecimy o 13.40 , lepszy jest układ "Wyjazd
              wcześniej powrót później' i dlatego traci się czasami pół dnia, a zresztą do
              czerwca Pozdrawiam Wszystkich Dorta
    • Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:10
      podaje dla zainteresowanych strone hotelu Cactus Beach
      www.cactusbeach.gr, bardzo ładne zdjecia
      pozdrawiam
      • Gość: Kaśka Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:25
        Witam.

My jedziemy z Warszawy 16 czerwca. My tzn ja i mąż oraz nasze dwie pociechy -
        prawie 2-letnia i 9 -letnia.
        30 kwietnia wraca z tego hotelu moja koleżanka więc będę miała informacje z
        pierwszej ręki.
        • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 25.04.06, 23:06
          Jak koleżanka wróci i zda relacje to KONIECZNIE podziel się z nami, bosmy
          wszyscy spragnieni informacji. Do zobaczenia.
    • brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? 18.04.06, 17:33
      A czy ktos jedzie tam bez dziecka?? my bedziemy od 2 czerwca (28 i 30l) ale
      dziecko zostaje u dziadkow.
      --
      • Gość: mama Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:11
        Podziwaim waszą kondycję psychiczną, jak sądzę z racji wieku macie małe dziecko.
        Pomysł wyjazdu bez dziecka przyznaję też zaświtał w mojej głowie, ale na bardzo
        krótko. Jestem chyba mamą kangurzycą i bez syna na wakacjach to bym chyba
        psychicznie nie wytrzymała.
        Pozdrawiam
        • brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? 19.04.06, 11:51
          Dziecko zbyt małe, bardziej sie ucieszy z wizyty u babci, a za rok nie bedzie
          pamietac czy byla w grecji czy nad jez. rożnowskim, zamierzam sie dobrze bawic i
          może troszkę potęsknić za małą.
          Czy naprawde wszyscy tam jedziecie z dziecmi??
          • Gość: mama Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:08
            No tak moje ma jedną babcię na codzień bo go pilnuje, drugą odwiedza średnio co
            dwa tygodnie i czasem chce zostać np. na tydzień (stąd wiem jak bardzo tęsknię
            choć wiem że takie wyjazdy są wskazane). Zapewniam was na pewno będzie pamiętać
            czy była w Grecji czy nad j. różnowskim, chyba że ma mniej niz 1 i pół roku,
            ale takiego dzieciaczka to nie zostawiłabym z innych względów. Pozdrawiam i
            życzę miłych wyjazdów również z córcią.
            • brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? BEZ DZIECI 19.04.06, 12:15
              Mała ma 2,5 roku. Jade na tydzień i tyle wytrzymamy bez siebie.
              Boje się tylko że będziemy tam jedyną bedzietną parą :)
      • Gość: ala Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.06, 19:03
        mu jedziemy bez dziecka, nie miałam pojęcia że tylu Polaków tam jedzie, to chyba
        strasznie popularny hotel, wylatujemy 18.06 z Wawy pozdrawiam :-)
    • aniab_24 dla zainteresowanych 18.04.06, 18:27
      Strona ze zdjeciami (w tym 2 panoramiczne), info o regionie;
      www.vidado.com/index_ie.html
      (podawałam to juz co prawda w innym wątku i na forum o hotelach, ale może ktoś
      nie znalazł).
    • Gość: mder777 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: 217.153.104.* 19.04.06, 16:49
      Czesc. No to jeszcze jedna para do kompletu ;) Lecimy z Krakowa z 1.5 rocznym
      synkiem na 2 tygodnie od 9 czerwca. Do zobaczenia.
      • Gość: dorra 69 Re: do p. brunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:06
        zgadzam się takie małe dziecko nic nie pamięta a odpoczynek dla rodziców też
        jest potrzebny, jest tylko jedna róznica, JEDNO mozna zostawić ale DWÓJKE już
        gorzej, my też kiedyś zostawialiśmy córke i jeżdziliśmy bez dziecka , ale dziś
        jakoś trudno nam zostawić tego kochanego 3-latka, myśle że każdy robi jak
        uważa, kazdy wypoczynek jest dobry, a dzieci też potęsknią
        pozdrawiam
      • aneta10010 Re: do mder777 25.04.06, 22:16
        czesc.Bardzo fajnie ze lecicie z Krakowa od 9 i na 2 tyg. a na dodatek z
        synkiem w tym wieku co nasz.Będzie miał kumpla do robienia babek z
        piasku.Starszy ma 3 lata więc się w trójkę dogadają:D pozdrawiam i do
        zobaczenia na lotnisku w Balicach!
    • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:35
      Witajcie Cactusowicze !!1
      Wyczytałam na stronie TUI, że na kolacje w tym hotelu należy włozyć odpowiedni
      strój, także garnitury panowie koniecznie hi hi hi ( z garniturami żartuje)
      pozdrawiam
      • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 21.04.06, 12:48
        Oj dora, dora!
        Nie strasz panów. Jezeli chodzi o odpowiedni strój do kolacji - to po prostu
        maja być długie spodnie. Pytałam u źródła, czyli u osoby, która tam była w
        zeszłym roku. Pozdrawiam. Ania
    • iw24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 21.04.06, 11:22
      Lecimy 23.06 z synem 9 lat.

Pozdr.
      • aniab_24 super! 21.04.06, 12:46
        Wreszcie jakiś chłopak! My będziemy od 18.06 z synami (8lat, 1rok).
        • iw24 Re: super! 21.04.06, 12:54
          Ja też się cieszę ! Jak tylko wróci ze szkoły to mu powiem, że będzie miał
          kolegę.
          Już nie mogę się doczekać!!!!!

Pozdr.
          • Gość: dorra 69 Re: ANIA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:54
            Aniu wyglada na to że ty na 2 tygodnie, ale ci fajnie, my niestety tylko na
            tydzień, a wracając do tych garniturów to serio !!!!
            pozdrawiam
            • aniab_24 garnitur 22.04.06, 15:19
              Cytat z listu (dziewczyna była tam w zeszłym roku): "wiadomo,że w stroju
              plazowym nie pasuje isc...wystarczy byc normalnie ubranym... dłudie spodnie". :D
              W końcu to sa wczasy, a nie kongres naukowy. ;-))
              • Gość: dorra 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:42
                Aniu no przecież ja żartuje !!!! A tak wogóle to my się spotkamy ????
                My lecimy z Krakowa 16.06 na 7 dni!!!
                Pozdrawiam Cię serdecznie!!
                • safjanekt Re 24.04.06, 13:00
                  Witam wszystkich ponownie,
                  słuchajcie to juz niedługo. Niecałe dwa miesiące. Ja juz nie mogę się doczekać.
                  Pozdrawiam Wszystkich.
                  Małgosia
                  • Gość: dora69 Re: Ja też nie mogę się doczekać !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:18
                    pozdrawiam wszystkich !!!!
                    • safjanekt szczeniaki ( trochę inny temat) 25.04.06, 09:07
                      Może ktoś z Was jest zainteresowany kupnem przepięknych szczeniaków. Matka
                      cavalier king charles spaniel(rodowód) ojciec cocker spaniel angielski. Mam 1
                      pieska i 3 suczki. Urodziły się 06-04-2006r.
                      Kontakt: safjanek@interia.pl (Małgosia)
                      Pozdrawiam Wszystkich lecących na Kretę już 16-06-2006r.
    • emma71 Re: a jakie jest tam jedzenie? 12.05.06, 11:56
      No właśnie.Czy wiecie czy dobre jest tam jedzenie i czy można coś wybrać dla
      1.5 rocznego dziecka?Są tam jakieś sklepy w pobliżu?Ile kosztuje wynajęcie
      łóżeczka dla dziecka?
      Zastanawiam się też czy lepiej wybrać 2 posiłki czy all inclusive.A Wy jak
      bierzecie?
      • Gość: Turystka Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:24
        Też się zastanawiałam co wybrać, rezerwację zrobiliśmy na HB ale dziś chyba
        dopłacimy 868 zł na naszą 3 osobową rodzinkę.
        Pozdrawiam
      • Gość: ja_goda Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:08
        Jedzenie pyszne, bardzo urozmaicone, bylam w zeszlym roku z 14 mies. coreczka,
        zawsze sie dla niej cos znalazlo no i jest bufet dla dzieci(frytki, krokieciki
        i takie tam :) ). Sklepow jest pelno lacznie z marketem. Lozeczko jest
        bezplatne i warto zaznaczyc, ze sie je chce w biurze podrozy przed odlotem, to
        bedzie juz czekalo w pokoju. Ja polecam opcje all, wlasciwie nie kupowalismy
        nic do jedzenia, a tylko ze 2 razy wode, bedac na wycieczkach samochodowych.
        • aniab_24 Re: a jakie jest tam jedzenie? 14.05.06, 12:27
          Ze wszystkich zebranych przeze mnie opinii od osób, które tam były w zeszłym
          roku (miedzy innymi do ja_gody - pozdrawiam!!!) wynika, ze jedzenie w tym hotelu
          jest bardzo smaczne.
          Co do opcji all wyszliśmy z założenia, że jak się jedzie z większym dzieckiem
          (nasz starszy syn ma 8 lat) to mozna wydać majątek na napoje i lody. W związku z
          tym wybraliśmy all - to chyba bardziej się opłaca.
          I jeszcze jedno - powiedziano nam w biurze, że łóżeczko jest płatne (nie
          pamiętam dokładnie, ale chyba 2 euro za dzień). Może w tym roku coś się zmieniło???
          • Gość: ja_goda Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:01
            Moze? W zeszlym roku napweno bylo bezplatne. Milych wakacji (ach, ja Wam
            zazdroszcze :) ) i pozdrawiam.
            • Gość: ala Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.06, 10:19
              to już za miesiąc dokładnie :-) już się nie mogę doczekać...
              • katenak Re: a jakie jest tam jedzenie? 19.05.06, 17:45
                Bez wątpliwości lepiej wybrać opcję ALL!!
                Sama bym jeszcze raz pojechała do Cactusa na te pyszne jedzonko;)
    • aniab_24 dopłaty paliwowe???? 20.05.06, 19:35
      Dostał ktoś z was wiadomość o konieczności dokonania dodatkowych opłat za
      paliwo??? Bo my jeszcze nie, a do wyjazdu juz miesiąc.
      • aniab_24 No i wykrakałam!!! :(( 22.05.06, 18:53
        Przyszło dzisiaj - 60 zł od łebka. :(
    • brunia Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku :)) 20.05.06, 21:31
      Właśnie dostałam pocztą vouchery do cactus beach i bileciki na samolot... jupi!!!
      I jeszcze samarie lub wypozyczenie autka gratis. :))))))
      • Gość: ala Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.06, 13:19
        hmm nam nic nie mówili o gratisach, moge się czegoś więcej dowiedzieć na ten temat?
        • Gość: dorra 69 Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:24
          no właśnie !!! ja też nic o tym nie wiem !!! czy to bło niespodzianką od
          neckermanna ? czy o tym wiedziałaś ?
          • brunia Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku 21.05.06, 23:38
            Ja najpierw wykupiłam wczasy a potem doczytałam na stronie neckermanna ze jest
            taka promocja. Poszłam, spytalam czy faktycznie mnie dotyczy i dowiedzialam sie
            ze owszem, ale oni nie sa w stanie mi powiedzieć jaka to wycieczka, ze
            prawdopodobnie dowiem sie na miejscu. Wyjezdzam 2 czerwca na tydzien, jak wroce
            to chetnie opowiem jak bylo.
            • Gość: dorra 69 Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:06
              A wykupiłaś wczasy w tym okresie kiedy obowiązuje promocja ???
              Bo w u. r. było podobnie, ale obowiązywało tylko w okresie kiedy była
              promocja. Ja wykupiłam w marcu 25.03
            • aniab_24 do Brunii 22.05.06, 10:24
              A kiedy wykupiłas wczasy? Kiedy była ta promocja?
              • Gość: ala Re: do Brunii IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.06, 12:28
                dzwoniłam wczoraj do neckermanna - promocja obowiązuje od końca marca dokładnie
                chyba 27.o3 - data jest na ich stronie interentowej. Ja wykupiłam wycieczkę w
                styczniu więc mnie podobno to nie obejmuje. Ale dzień wynajmu samochodu kosztuje
                ok 20 euro więc w sumie to nawet mniej niż tzw mega zniżka, którą dostaliśmy w
                styczniu. Szkoda mi tylko wycieczki.
                • Gość: dora 69 Re: do Brunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:43
                  Witaj Brunia!!!
                  Jak zauważyłaś jesteś rozchwytywana, mam pytanko. Czy ty upominałaś sie o ten
                  bonus czy przyszło Ci z papierami?, ja papierów jeszcze nie dostałam, a umowe
                  podpisałam 24.03 czyli ponoc załapie się i nie wiem czy dzwonić do
                  Neckermanna ????
                  pozdrawiam
                  • Gość: dora 69 Re: Dzwoniłam do Neckermanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:55
                    Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Biura , Pani poinformowała mnie , że oferta
                    obejmuje osoby które podpiały lub podpiszą umowę w dniach od 1.05 dokońca
                    czerwca, także ja sie nie załapie !!!! A szkoda !!!!
    • Gość: dora 69 Re: O przepraszam do 15 .06. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:57
      pomyliłam sie od początku maja do połowy czerwca !!!!
    • Gość: Iwona Nekerman - dopłata IP: 213.195.139.* 22.05.06, 15:57
      Dzisiaj otrzymałam informację, że muszę dopłacić po 60 zł od osoby z tytułu
      wzrostu cen paliw.Czy otrzymaliście już taką informację?
      • Gość: Małgosia Re: Nekerman - dopłata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 08:05
        Też wczoraj dostałam;
        Nie jesteś sama;
        Pozdrawiam
        Małgosia
    • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:39
      Witaj Aniu !!!Już jesteśmy spowrotem na górze !!
      Pozdrawiam lecących do Cactusa
      • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 26.05.06, 13:21
        To się nazywa "siła przyzwyczajenia". Nasz wątek tak długo był na górze, że nie
        wpadłam na pomysł, że może być na dole. :D :D :D
        • Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:39
          i oto chodzi !!!
    • Gość: Ewi Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 80.50.91.* 29.05.06, 09:04
      Witajcie
      wróciłam z Cactus Beach i jestem strasznie zadowolona ze spędzonego tam urlopu.
      Szkoda tylko, że już mnie tam nie ma... Życzę udanego pobytu wszystkim, którzy
      się tam wybierają :)

Pozdr.
      Ewi
      • aniab_24 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa 29.05.06, 09:07
        Ewi napisz więcej szczegółów!!!!!!!
        • Gość: Ewi Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 80.50.91.* 29.05.06, 09:24
          Rewelacja po prostu.
          Hotel jest ładnie położony, otoczenie jest bardzo przyjemne i zadbane. To dla
          mnie chyba największy plus.
          Pokój elegancko urządzony, szczególnie w porównaniu do innych
          czterogwiazdkowych hoteli w Grecji. Nie zauważyłam żadnego robactwa, co się
          jednak często zdarza w innych hotelach.
          Codziennie wieczorem odbywają się różne imprezy takie jak karaoke, wieczór
          grecki, pokaz tanców.

Jedzenie smaczne, duży wybór dań, chociaż jeszcze smaczniej można zjeść w
          tawernach położonych nieopodal - miałam opcję HB i nie żałuję.
          Plaża piaszczysta, idealna dla dzieci.

To na pewno najlepszy hotel, w jakim miałam okazję gościć w Grecji i pierwszy,
          do którego zamierzam kiedyś wrócić :)

Ewi
          • Gość: dora 69 ReDo Ewi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:30
            Ewi !! napisz proszę czy należy brać ręczniki, z tego co się orientuje w
            pokojach są , ale na plaże czy basen należy pewnie zabrać ???
          • Gość: dora 69 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:43
            Ewi !! A czy ręczniki w pokojach są ??? czy na plaże i basen należy zabrać
            swoje ???
            pozdrawiam
            • Gość: Ewi Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 80.50.91.* 29.05.06, 10:12
              Ręczniki w pokoju są, ale na basen lub plażę należy zabierać swoje.

Ewi
              • Gość: dora 69 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:21
                dzięki!
              • Gość: Emma Pytanie do Ewi IP: 213.195.139.* 29.05.06, 12:44
                Moje pytanie dotyczy łazienki. W greckich hotelach często występuje tzw.
                problem kanalizacyjny i związany z tym zakaz wrzucania papieru toaletowego do
                toalety. Czy dotyczy to również hotelu Cactus? Wiem, że to pytanie może wydać
                się bardzo dziwne i niesmaczne dla pozostałych forumowiczów. Będę jednak bardzo
                wdzięczna za odpowiedź.
                I drugie pytanie, czy w Stalidzie jest dostepny bankomat?
                Z góry dziękuję i pozdrawiam.
                • Gość: Ewi Re: Pytanie do Ewi IP: 80.50.91.* 29.05.06, 13:15
                  Raczej nie było tam tego problemu, a z pewnością nie było żadnych instrukcji w
                  tym względzie. Chyba powinny być w przeciwnym wypadku, prawda? Byłam rok temu w
                  dwóch hotelach położonych nieopodal, w Hesonissos i rzeczywiście spotkałam się
                  z tym problemem, ale w każdej łazience znajdowała się odpowiednia instrukcja.

Natomiast nie wiem nic na temat bankomatu, bo nie korzystałam tam z takich
                  wynalazków :) Jeśli jest, to może raczej w miejscowości Malia położonej tuż
                  obok? Nie wiem.

Ewi
                  • Gość: Emma Re: Pytanie do Ewi IP: 213.195.139.* 29.05.06, 13:17
                    Serdeczne dzięki.
                    • aniab_24 Re: Pytanie do Ewi 29.05.06, 15:12
                      Wejdź tu:
                      www.stalis.info/default-en.htm
                      Jest tam plan Stalidy z zaznaczonymi hotelami, sklepami, bankomatami, itp., itd....
                      • aniab_24 Re: Pytanie do Ewi 29.05.06, 15:13
                        Coś z tym linkiem jest nie tak. Z lewej strony odnośnik - "City map"
          • aniab_24 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa 29.05.06, 12:59
            Dzięki Ewi. Twoja relacja to miód na nasze serca..... :D
          • Gość: jedrek Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 212.185.43.* 29.05.06, 14:10
            Wiesz moze jakie są koszty wypozyczenia auta?
            pozdr
          • safjanekt Re: Wróciłam właśnie z Cactusa 02.06.06, 10:49
            Witam,
            o kurczę juz nie mogę się doczekać, jeszcze 14 dni!!!!!!!
            pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na Krecie
            Małgosia
      • aniab_24 pytanie do EWI 01.06.06, 11:11
        Czy do morza będą dziecku potrzebne buciki?
        • Gość: Ewi Re: pytanie do EWI IP: 80.50.91.* 01.06.06, 12:05
          Nie, nie trzeba. Dno jest ogólnie ładne, chociaż jest takie niewielkie miejsce
          (na głębszej wodzie), gdzie są skałki, ale można po prostu tam nie iść.

Ewi
          • aniab_24 Re: pytanie do EWI 01.06.06, 13:05
            Dzięki :D
      • aniab_24 EWI!!!! Chyba Cię zamęczę.... 02.06.06, 10:09
        Przepraszam, że Cię tak "molestuję", ale jak znajdziesz chwilę to odpowiedż.
        Napisała do mnie dziewczyna, która była w Cactusie w sierpniu zeszłego roku.
        Przestrzegała przed hałasem innych turystów - do tego stopnia, że w nocy używała
        stoperów. Więc wg Ciebie jak z tym hałasem? Która część hotelu jest
        najspokojniejsza? I jeszcze jedno - pytałam na innym forum, ale pozwól, że
        zapytam i Ciebie: (pytanie z serii głupich) Zabieram ze soba mały czajniczek
        turystyczny w celu podgrzewania słoiczków i wody na mleko dla mojego roczniaka.
        Stąd pytanie: jakie tam są gniazdka, na jakie wtyczki? (jeżeli zwróciłaś
        oczywiście na taki szczegół uwagę) Nie chciałabym sie zdziwić na miejscu. Z góry
        dzięki.
        • Gość: Ewi Re: EWI!!!! Chyba Cię zamęczę.... IP: 80.50.91.* 02.06.06, 11:40
          Mój pokój położony był od strony uliczki nadmorskiej, wieczorem słyszałam
          koncerty (brytyski lub a'la brytyjski zespół, grali kawałki Lenny Cravitza,
          Stinga ), które odbywały się w tawernie położonej nieopodal. Dodatkowo na
          dziedzińcu (tak chyba można to nazwać) codziennie odbywały się imprezy typu
          karaoke, wieczór grecki, pokaz tanców egzotycznych. Hałas był, ale mi nie
          przeszkadzał. Koncertów z tawerny słuchałam nawet wieczorem siedząc na tarasie.
          Czasem przejechał autobus, albo skuter, ale nie stanowiło to dla mnie problemu.
          To chyba kwestia gustu.

Byłam bardzo zadowolona z lokalizacji mojego pokoju. Myślę, że jak już
          zostaniesz zakwaterowana, możesz się rozejrzeć i ewentualnie zmienić pokój.
          Byłam świadkiem sytuacji, w której było to możliwe.

Gniazdka są takie same jak w Polsce.

Odezwij się koniecznie po powrocie i napisz wrażenia. Ciekawa jestem, czy tylko
          moje wrażenia z pobytu w Cactusie są takie pozytywne.

Szpieg umieszczony na pulpicie mojego komputera twierdzi, że w tej chwili w
          Heraklionie jest 37 stopni :) Zastanawiam się, jak Wy tam wytrzymacie?? :)

Pozdr.
          Ewi
          • aniab_24 Dzięki!!!!! 02.06.06, 13:11
            Mój pulpitowy szpieg potwierdza temperaturę - ale my baaaardzo lubimy ciepełko! :D
    • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:42
      Nie wiem co jest grane ale pytanie się nie ukazuje !!!
      Klikam już 3 raz !!!!!!!!!!!!
      • Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:46
        ale ze mnie trąba !!! chyba już faktycznie te kaktusy mi w głowie
        Pozdrawiam
        Ale przynajmniej Cactus będzie sie utrzymywał na 1-wszym miejscu
        • Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:06
          nic tu nie idzie po kolei przezemnie chyba
          doooora
          • Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:27
            Muszę sama sie za to wziąc !!!!!!!!!
            Mielśmy być na 1-wszym miejscu a Wy nic Cactusy !!!!!!!!!!!
            Czy Wy może się już pakujecie ????????????????
            • brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? 31.05.06, 13:32
              Ja się pakuję bo jadę w piątek. Oglądam też prognozę pogody i jestem załamana.
              Zapowiadają 22-24 st. C. Bedzie raczej kiepsko z opalaniem, pocieszcie mnie
              proszę ... buuuuu
              • Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:39
                nieprawda ma być ciepło patrzyłam na stronę o pogodzi
                • Gość: dora 69 Re: do Bruni !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:50
                  Bruniu nie martw sie zajrzyj na stronę www.viado.com tam podajapogode na cały
                  tydzień, dziś 28 jutro 29, piątek 30 sobota i niedziela 24 stopnie , woda 22
                  stonie , napewno lecisz conajmnej na tydzień więc nic sie nie martw będziesz
                  strzaskana masz jak w banku .
                  Jak wrócisz odezwij sie , czy jest oki
                  trzymaj sie skrzydeł i baw sie dobrze
                  dora
                  • brunia Re: do Bruni !!!! 31.05.06, 13:56
                    Wielkie dzięki!
                    Wracam 9 czerwca, od razu napiszę Wam wszystko, może nawet tam na miejscu uda mi
                    sie dorwać internet. Jak już pisałam jade bez dziecka, więc zamierzam
                    wykorzystac czas na intensywną rozrywkę. Zobaczymy.
                    • aniab_24 Re: do Bruni !!!! 31.05.06, 17:20
                      Czekamy na relację! Baw się wspaniale! A o pogodę się nie martw - najważniejsza
                      pogoda ducha i pozytywne nastawienie.... :D
              • Gość: Ewi Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: 80.50.91.* 31.05.06, 14:31
                Opalisz się na pewno niezależnie od tego, czy będzie 22 czy 32 stopnie :)
                Temperatura, jaką odczujesz przy słonecznej pogodzie będzie na pewno wyższa niż
                ta, którą wskaże termometr.

Udanego wyjazdu

Pozdr.
                Ewi
                • Gość: mati Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:12
                  Kurcze nie mieliśmy zbyt dużo czasu żeby obserwować to nasze forum ale fajnie
                  się składa że tyle ludzi bedzie hihiihi
                  czyli bedzie z kim wypic banie
                  POZDR ALL

MATI I GODZIO
                  ps: my bedziemy od 9.06 do 23.06 więc napewno się tam jakosik stykniemy
              • aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 31.05.06, 18:11
                Temperatura rzeczywiście nie za wysoka, ale w porównaniu z tym co u nas... :D
                Opalisz się napewno - na niebie słońce, bez zachmurzenia. Zresztą sama zobacz:
                www.wunderground.com/global/stations/16754.html
    • aniab_24 Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! 31.05.06, 17:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=42786279
      • Gość: dora 69 Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:40
        No nie zaciekawie to wygląda !!! ja akurat mam pokój 4C all czyli chyba ten
        superrior, z tego co wyczytałam , prosiłam również o pokój w cichym miejscu.
        Musze Wam tylko powiedzieć z własnego doświadczenia, że wszystko można na
        miejscu w razie czego załatwic.W ubiegłym roku byłam w Turcji w bardzo poteżnym
        hotelu, okazało sie , że pokój otrzymalismy okropny o 4 nad ranem zadzwoniłam
        do rezydentki , rano przyjechała i chciała wymienić nam na inny hotel, prosiła
        abysmy pojechali z nią do 2 innych hoteli i któryś z nich sobie wybrali,
        jednak nam bardzo spodobał sie właśnie ten hotel , tym bardziej ,że poprzez
        forum miałam kontakt z dziewczyną z W-wy która tam była i bardzo go chwaliła.W
        zwiazku z tym poszliśmy do szefa hotelu i załatwilismy inne piękne pokoje(
        byłamz siostrą i jej rodziną). Potem okazało sie że w w budynku głównym są
        jeszcze piękniejsze pokoje ale tylko dwójki. Myślę że czasami ludzie nie
        wiedzą ,że naprawde warto i należy o swoje walczyć. a zdjecia z obskurnego
        pokoju wyrzuciłam "do kosza". Fakt faktem , że Neckermann jest drogim biurem
        ale ja od pięciu lat nie miałam żadnych sensacji NAPRAWDE, a jeżeli cokolwiek
        się stało odrazu było załatwiane. A Biura tak robią podają że 4* a w sumie do
        tych 4* musisz dopłacać.
        Jestem pełana optymizmu i tak trzymajcie Wy też
        Dora
        • Gość: dora69 Re: Maaaaaati !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:46
          Tobie to tylko ta bania w głowie !!!!!
          Z dzieciaczkami sie bedziesz bawiła a Andzia sie bedzie opalać i odpoczywać!!!!
          Ja juz tego dopilnuje !!!!!
          Hi Hi Hi
          Żartuje !!!!!!
          Nawet Cie nie znam
      • Gość: Ewi Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: 80.50.91.* 01.06.06, 09:56
        Rzeczywiście jest chyba duża różnica między pokojami standardowymi a superior.
        Na szczęście mieszkałam właśnie w tym drugim. Mój pokój był niedawno odnowiony,
        ładnie umeblowany, czysty i z płaskim telewizorkiem Philipsa nawet. Nie żałuję,
        że dopłaciłam do wyższego standardu.
        Można liczyć na zmianę pokoju (nie standardu raczej), jeśli uzasadni się to
        sensownie, na przykład hałasem itp. Szczególnie, że w hotelu jest duża rotacja
        gości, codziennie ktoś wyjeżdża, przyjeżdża.

Natomiast mam inną opinię na temat basenu i brodziku dla dzieci. Wcale nie
        uważam, że było tam specjalnie tłoczno, chociaż oczywiście leżak należało sobie
        zająć wcześnie. Powiedziałabym nawet, że basen bardzo mi się podobał. Niestety
        pełnia sezonu się zbliża i na pewno będzie tam coraz więcej ludzi.

Ewi
        • Gość: dora 69 Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:19
          Ewi ! a czy w pokojach superrior są suszarki do włosów ??
          • Gość: Ewi Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: 80.50.91.* 01.06.06, 10:21
            Tak, w pokojach superior są suszarki do włosów.
            Znajomi mieli nawet zwykły pokoj i też otrzymali wszystkie te dodatki z
            superiora, tylko że pokój nie wyglądał już tak ładnie.

Ewi
          • Gość: hmmmm Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:40
            Mam pytanie, nie chcę Cię za nic w świecie obrazić,
            ale nie daje mi to spokoju, po prostu czysta ciekawość...
            Jakie to ma dla Ciebie aż takie wielkie znaczenie , (wielokrotnie o to
            pytasz) czy tam są suszarki do włosów?
            Przecież tam jest goraco i włosy same schną po chwili.!!! ekstrawagancka
            fryzura też chyba jest zbędna na wakacjach. Więc po co Wam na wakacjach!!!
            suszarki ? Naprawdę nie moge tego pojąć ? Wytłumaczcie mi proszę ?
            • Gość: madzinka2 Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 01.06.06, 13:55
              ehheh mnie tez zawsze te suszarki zastanawiają:)Nawet w polszy nie używam a co
              dopiero tam gdzie za lada moment włosy same schną:)
              • Gość: dora 69 Re: Suszarka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:40
                To Wam powiem mili Panowie , bo Panie napewno wiedzą o co chodzi , ja akurat
                potrzebuje suszarki np. po to żeby fryzure ułożyć !!!!
                czy to takie dziwne ????
                • Gość: hmmm Re: Suszarka !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:48

Na luźnych wakacjach i to w ciepłych krajach nawet bardzo dziwne ....
                  Bez urazy oczywiście.
                  Ps, jestem kobietą.
                  • Gość: dora 69 Re: Suszarka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:19
                    Czasami na luźnych wakacjach używa się suszarki, sory ale niewiedziałam
                    absolutnie , że możesz być kobietą , pozdrawiam
            • Gość: małgosia Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:42
              Moje dwa grosze w wątku suszarkowym, są ludzie w tym ja, którzy bez użycia
              suszarki i szczotki to dopiero by mieli ekstrawagancką fryzurę.
              • aniab_24 wątek suszarkowy hi hi hi.... 02.06.06, 14:01
                Co komuś do czyjejś lodówki, suszarki, klimy, jedzenia, itp., itd. To każdego
                prywatna sprawa. Po co więc takie komentarze??
                • Gość: małgosia Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:28
                  Moje pytanko do Ewi.
                  Jeżeli leciałaś z w-wy do napisz proszę jak było z godziną opuszczenia pokoju.
                  Powrót jest o 18 i nie wiem czy należy nastawić się na przedłużenie doby za
                  opłatą i czy wogóle taka opcja istnieje, a może można po prostu być w pokoju np
                  do 15, jeżeli miałaś wcześniejszy powrót to może masz jakieś obserwacji nt.
                  • Gość: amiki Re: Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:47
                    lecacy 18.06 czy dostaliscie juz bileciki???
                    • Gość: dorra 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:31
                      Dzieki Aniu !!że obstałaś za mną !!!!
                      No widzisz czepili sie mnie, przez głupią suszarkę, a ja tak ładnie chciałabym
                      wyglądać w tym Cactusie.
                      Na przekór wszystkim wezme z domu suszarke i już widze kolejki do mnie hi hi hi
                      a na marginesie jak zobaczycie grubą niską z wytapirowaną fryzurą kobitkę to
                      Ja hi hi hi hi
                    • aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 02.06.06, 15:49
                      No my jeszcze nie. Dzwoniłam do Neck - owszem oni kasę mają juz na swoim koncie,
                      a biletów można się spodziewać nawet tydzień przed wylotem.
                  • Gość: Ewi Re: Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:51
                    Mój samolot wylatywał ok. 11, więc opuszczałam hotel rano.
                    Doba hotelowa kończy się chyba ok. 12. Nie wiem, czy można przedłużyć dobę.
                    Turyści opuszczający hotel w godzinach późniejszych składowali swoje bagaże w
                    pokoju koło recepcji.

Ewi
                  • aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 02.06.06, 18:18
                    Przy rezerwacji wczasów powiedziano nam, że mozna przedłużyc pobyt w pokoju, ale
                    trzeba oczywiście za to zaplacić - nie pamiętam tylko ile.
                    • Gość: dora 69 Re: Godziny wymeldowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:53
                      Aniu zapytaj się w biurze neckermann jak jest np. na Krecie, ja będąc w Egipcie
                      i Turcji składałam bagaże przy recepcji , z boku położyłam sobie małą torbe z
                      rzeczami do przebrania i dano nam od 14.00 pokój do umycia się i odpoczynku.
                      Nas akurat było mało z Polski więc było extra. Natomiast opasek z rąk nikt nam
                      nie wziął i do końca korzystaliśmy z jedzonka, nawet Pani rezydentka nic nie
                      mówiła. Natomiast dobrych parę lat wcześniej wraz z 3 rodzinami wykupilśmy
                      sobie pokój za 10 euro, też było extra, ale mieliśmy tylu zaprzyjażnionych
                      Polaków że wszyscy do nas przychodzili, było miło i gwarno. Z tego co wiem ty
                      wylatujesz wieczorkiem i przylatujesz rano , i to jest najlepiej . Ja natomiast
                      z Krakowa wylatuje o 13.40 i wracamy o 11.00 także dużo na ty tracimy . Trudno
                      pozdrawiam
                      • Gość: dora 69 Re: Spadamy w dół !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:29
                        Spadamy w dół !!!!! hmmmmm gdzie jesteście ????? hhmmm
                        • Gość: małgosia Re: Spadamy w dół !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 08:13
                          Dzięki za odpowiedzi w sprawie godzin opuszczenia pokoju.Myślę że może i bez
                          dopłaty przetrzymamy do około 15 bo samolot jest o 18, z miłym uśmiechem już
                          kilkakrotnie nie było z tym problemu w Grecji. Wczoraj dostałam bilety na
                          16.06.
                          Do zoboczenia .
                          • aniab_24 bilety 06.06.06, 08:26
                            My lecimy 18.06 i jeszcze nie mamy :((, ale należy sądzić , że przyjdą lada dzień.
                      • aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 06.06.06, 08:30
                        To co pisałam o przedłuzeniu pobytu w pokoju dotyczyło Cactusa (tak nam
                        powiedziano w biurze). Pokój na bagaże tez jest podobno udostępniany. Jeżeli
                        chodzi o godziny lotów to są podobne do Twoich: z Kat o 14.15, do Kat o 11.45.
                        • Gość: mala Re: Godziny wymeldowania IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.06, 12:19
                          my leciemy też 18.06 i też jeszcze nie ma biletów ale co innego mnie martwi. Na
                          Krecie 23 stopnie...zimno
                          • Gość: amiki Re: Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:41
                            moze nie bedzie tak zle z ta pogoda, na onecie podaja 26-28 stopni, wiec
                            odczuwalna jest troszke wyzsza:))
                            pogoda.onet.pl/0,7012,1236,miasto.html
                          • aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 06.06.06, 15:13
                            Przez 12 dni jeszcze wiele może się wydarzyć.... Obyśmy nie narzekali na zbyt
                            duże upały. :D
                            • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Godziny wymeldowania IP: *.zvid.net 07.06.06, 13:45
                              Serdeczenie zapraszam do oceny hotelu Cactus zarówno tych, którzy już w nim mieszkali, jak i tych, którzy dopiero się tam wybierają:) - www.ocenyhoteli.pl
    • aniab_24 bitety 07.06.06, 16:13
      Przyszły bilety!!! ha ha hi hi ....
      • safjanekt Re: bitety 07.06.06, 17:49
        Do mnie jeszcze nie!!!!! Lecę 16-06
        • Gość: dora69 Re: bitety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:01
          Do mnie też jeszcze nie !!!!!
          • Gość: amiki Re: bitety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:37
            wczoraj przyszly bileciki do nas, lecimy 18.06:)))
            • 2003.m Re: bitety 08.06.06, 10:32
              dzwoniłam i juz mi wysłali, jeszcze 7 dni hurrra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ala Re: bitety IP: *.gdynia.mm.pl 08.06.06, 10:47
                są bilety!!!
                • Gość: madzinka2 Re: bitety IP: *.crowley.pl 09.06.06, 13:07
                  Z tego szczescia nikt nie zauwazyl byka w tytule:):)
                  Ale dziewczyny jak to przyszly??pocztą??poleconym??? Ja zawsze odbieralam
                  bilety na lotnisku na stanowisku biura!!!
                  • aniab_24 Re: bitety 09.06.06, 15:11
                    BITETY przyszły priorytetem (nie poleconym).
                    Jak ktosi mysili o wakaciach to nie mysili o bykah. :D
                    • Gość: madzinka2 Re: bitety IP: *.crowley.pl 09.06.06, 16:23
                      Matko boska przeciez to joke:) podobaja mi sie bidety:).A jakie to biuro wysyła?
                      bo zastanawiam sie nad moim.Czy bedzie dostawa czy na lotnisku:(:)
                      • aniab_24 Re: bitety 09.06.06, 20:08
                        Neckermann :D
                      • Gość: dora 69 Re: bitety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:16
                        kochane Panie , dostałam dzis bilety listem priorytetowym, we wtorek
                        potwierdziłam zapłacona kwote i poprosiłam o przesłanie biletów prioryetem, i
                        tak też uczyniono, a dlaczego jestem taka niecierpliwa to Wam napisze.
                        otóz raz zdarzyło mi sie , ze biletów nie otrzymałam przed wylotem tylko
                        polecono mi je odebrać na lotnisku wokienku neckermana. Po przybyciu na
                        lotnisko ujrzałam 100metrową kolejke do okienka, mając na ręku 1,5 roczne
                        dziecko poprostu sie wkurzyłam i podeszłam do przodu , okazało sie ,że
                        neckermann sprzedawał Last Minut i ci którzy nie wiedzieli stali tam nawet
                        godzine a ja z dzieckiem podeszłam i bilety odebrałam w 30 sekund, jednak
                        niektórzy patrzyli na mnie KRZYWO. Teraz juz nie jestem tak głupia tylko
                        dzwonie i upewniam sie czy bileciki wysłano. Robią to expresowo jeśli tylko
                        wszystko jest uregulowane.Nawet nie wiecie jak bardzo czekam na urlop!!!!!
                        pozdrawiam :) A... b
                        • Gość: dora 69 Re: bitety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:38
                          Aneta 100 10 założycielka tego wątku jest już w Cactusie !!!
                          Ciekawe czy jest zadowolona ????
    • brunia Wrocilam 12.06.06, 10:51
      Hotel bardzo luksusowy, zwlaszcza pokoje od 400 w gore, za sobie zamienilam
      pokoj jak sie zorientowalam ze sa ladniejsze. Basen polecam delfin z tyl hotelu,
      jest ladniejszy i spokojniejszy. Miejsce bardzo fajne, plaza troszke ciasna
      (leżak na leżaku) ale zawsze mozna sie przejsc dalej kilkadziesiat metrow.
      Jedzenie smaczne, obsluga taka sobie, ale nie trzeba na nich zwracac uwagi.
      Miejsce na lezaku przy basenie najlepiej sobie zarezerwowac juz idac na
      sniadanie, bo duzo Niemcow tak właśnie robi. Wycieczka na Santorini TYLKO z
      lokalnego biura.. cena - ja stargowalam na 80 Eur. Przejazd wodolotem 1:45 min,
      na miejscu autobus zawozi do kilku miejsc najladniejszych na wyspie, a poza tym
      czas wolny. Wyjazd i przyjazd do hotelu.
      Animacje hotelowe dosyc ciekawe, aczkolwiek opanowane przez Niemców. Wynajecie
      quada lub skutera bez problemow, ok 12-15 eur za dzien. Samochod juz tez ponizej
      20 mozna wziasc. Drinki: 5 - 5.50 eur. Uwaga! drinki z parasolka pyszne ale
      strasznie uderzaja do glowy ;)
      Bardzo mily bar na przeciwko hotelu Beachcomber.
      Mielismy wyzywienie HB, bylismy w dwojke, nie oszczedzalismy na drinkach i
      pamiatkach i wydalismy 500 eur.
      Pytania??
      Pozdrawiam wszystkich jadacych do Stalis.
      • aniab_24 witaj 12.06.06, 13:05
        Fajnie, że miałaś udany urlop. Napisz czy na plazy jest gdzieś miejsce gdzie nie
        trzeba brać leżaków, tylko można rozłozyc się ze swoim kocem. Chodzi o troche
        swobody dla dzieci.
        O której jechaliście i wróciliście z Santorini?
      • aniab_24 leżaki?? 12.06.06, 13:06
        I jeszcze jedno : Zarezerwować lezaki tzn. rzucic na nie np. ręcznik? Tak?
      • Gość: Iwona Re: Wrocilam IP: 213.195.139.* 12.06.06, 14:30
        Witaj! Wiem, że miałaś opcję HB,ale może zwróciłaś uwagę, czy przy opcji AL
        dostaje się jakieś identyfikatory. To jest duży hotel i dużo gości. TUI o tym
        pisze w ofercie,a Nekerman nie - dlatego pytam. I jeszcze jedno pytanie - czy
        były komary?
        Serdecznie pozdrawiam
        Iwona
        • brunia Re: Wrocilam 12.06.06, 15:15
          Tak, goscie AI mieli zielone opaski na rekach. Do dyspozycji mieli jakies dziwne
          rzeczy do picia, piwo lokalne i moze cos tam jeszcze. Ja mialam HB. We dwójkę
          zamawiajac kolorowe drinki, piwko i winko do kolacji i wieczorem w barze
          zaplacilismy 80 euro za tydzien, mialam w pokoju chlebek i serek filadelfia wiec
          jak bardzo zglodnialam to sie tym uzupelnialam.
      • Gość: Iwona Re: Wrocilam IP: 213.195.139.* 12.06.06, 14:40
        Przepraszam, że Cię męczę, ale mam jeszcze jedno pytanie. Nie mam
        doświadczenia, jeśli chodzi o kremy do opalania na takie słońce. Chciałabym się
        opalić, ale nie poparzyć. Mając na uwadze Twoje tegoroczne doświadczenia, będę
        wdzięczna za podpowiedź - z jakim filtrem kupić. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
        Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. I.
        • brunia Re: Wrocilam 12.06.06, 15:11
          Odpowiadam na wszystkie pytanka na raz:
          Santorini - wyjazd spod hotelu o 8.00 powrót ok 21.00 wiec zarowno sniadanie jak
          i kolacje mozna spokojnie zjesc. Nasza wycieczka miala wrocic o 20.30, troszke
          sie opoznilo, ale mimo ze kolacje sa do 21 bez problemu nam dali, codziennie
          jest kilku spoznialskich.
          Leżaki na basenach - rzucasz ręcznik i np olejek i juz masz rezerwacje :)
          Leżaki na plaży - koszt 6 euro za dwa leżaki + stolik. Moim zdaniem jest tam
          dosc ciasno, ja sie roakładalam z ręcznikiem ale leżalam w przejściu, nie za
          wygodnie. Moze przy samej wodzie jest ciut luźniej. Proponuje spenetrować plaże
          na prawo. Tam sa niby tez hotelowe ale jakies luzniejsze.
          Komarów, much, ani innych latajacych stworzen nie widzialam w ogole!. Ja mialam
          pogode swietna, bo nie bylo duzych upalow, slonce jednak grzalo bardzo i bardzo
          opalalo. Ja proponuje uzyc przez pierwszy dzien lub dwa filtra 15 i sprawdzic,
          pozniej mozna przejsc na 8. Ludzie mieli poparzenia, nie ryzykujcie. Zwlaszcza
          ze nawet w jeden dzien mialam chmorki a i tak mnie zesmażyło.
          Magda
          • aniab_24 Re: Wrocilam 12.06.06, 15:23
            Dzięki. Własnie zastanawiałam się jaka miałas pogodę - przed wyjazdem martwiłaś
            sie czy sie opalisz. A z filtrami to sprawa bardzo indywidualna - dwa lata temu
            w Chorwacji wzięłam ze sobą chyba 18 i na miejscu dokupywałam mocniejszy filtr
            (mimo , że jestem brunetką).
            Jeszcze jedno a propos Santorini - jak myślisz, czy jest sens jechac na taką
            wycieczkę z rocznym maluchem? Byłam zdecydowana nie jechac, bo słyszałam, ze
            wyjazdy sa wcześniej, a powroty póżniej. Teraz jednak znowu mnie kusi... Czy
            tempo nie jest za szybkie?
            • brunia Re: Wrocilam 12.06.06, 15:36
              Pogode mialam rewelacyjną, bardzo sie nawet cieszylam z tego "ochłodzenia" bo
              przynajmniej dalo sie wytrzymac podczas zwiedzania, a na plazy i basenie był skwar.
              Co do wycieczki z maluszkiem na Santorini to ja osobiście bym odradzała. Moim
              zdaniem to jest męczące. Po pierwsze dlatego że podczas podróży wodolotem chyba
              wszyskie dzieci wymiotowaly. Zresztą połowa dorosłych też. Obsługa miała pełne
              ręce roboty z wymienianiem torebek. Ja sama byłam zielona i miałam przygotowaną
              torebkę mimo że może wcale nie było jakoś bardzo niespokojne w tym dniu. Poza
              tym na samej Santorini jest zawsze o pare stopni wiecej i tak naprawde podczas
              tego zwiedzania nie ma sie gdzie schowac przed słońcem. To jest jak patelnia,
              mnie juz po pół godz. zrobilo sie słabo z powodu upału i usiadłam za jakims
              koszem na smieci zeby byc w cieniu. Potem doczołgałam sie do tawerny na 3 zimne
              soki. Po trzecie: tempo zwiedzania jest dość szybkie. Pirgos:45 min, Oia: 2 godz
              i Fira 2 godz. A trzeba jeszcze dojsc do tych ciekawych miejsc.
              Dzieciaki nie docenia az tak bardzo tego widoczku, dlatego proponuje
              zaangarzować zaprzyjazniona rodzine do zostania z dzieckiem w hotelu na czas
              zwiedzania Santorini.
              • aniab_24 Dzięki :)) 12.06.06, 15:39
                Widzę, że jesteśmy jednocześnie na lini.
                Właśnie tego mi trzeba było - utwierdziłaś mnie w moich obawach. Więc nieztety
                zapominam o Santorini (oczywiście w tym roku). Jeszcze raz wielkie dzięki.
                • aniab_24 Re: Dzięki :)) 12.06.06, 18:11
                  To znowu ja :D . Przepraszam, że cię tak "molestuję", ale jestem ciekawa jaka
                  jest temp. wody w morzu. Czy można kąpać się bez ograniczeń - zwłaszcza dzieci?
                  • brunia Re: Dzięki :)) 12.06.06, 20:24
                    Ciężko mi powiedziec jaka jest temperatura, ale dzieciaki siedziały całymi
                    dniami w morzu. Ja jestem zmarzluch i też pływałam. Trzeba jednak da sobie pół
                    minutki na oswojenie ciała z wodą. Nie można powiedziec że to była bardzo ciepła
                    woda. Pamiętajcie jednak że ja trafiłam na chłodniejsze troszkę dni, moze po
                    tygodniu upałów to się troche zagrzeje, zresztą nie znam się.

Jeszcze jedno sobie przypomniałam. Jeżeli liczycie się z pieniędzmi to takie
                    rzeczy jak wypożyczalnie samochodów, skuterów, biura podróży i by może też
                    sklepy są troszkę tańsze w głębi Stalisa na lewo od hotelu. 10 min spacerkiem a
                    wycieczka na Santorini np nie kosztuje 86 euro tylko 80.
    • aniab_24 do dory 14.06.06, 09:09
      Dora! Gdzie znikłas? Pewnie juz pakujesz walizki .... :D
      • Gość: dora 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:59
        Aniu pakuje sie pomału,ale mam jeszcze kupe pracy, nie wiem jak się wyrobię,
        walizki i płetwy dla mężusia już z piwicy pryniosłam , daj nr telef. to wyślę
        Ci sms-a bo ja będe 2 dni wcześniej pozdrawiam
        • aniab_24 Re: Do ANIAB 24 14.06.06, 13:01
          Wyślę Ci na maila gazetowego (2003.m) :D
          • Gość: dorra 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:26
            wyślij mi na dorotam@list.pl, bo na ten gazetowy ja nie wchodzę
            • mala28 Re: a kto w drugiej połowie sierpnia?:-) 23.06.06, 14:46
              Dziewczyny już się świetnie bawią w Cactusie, aż wątek zamarł:-))
              ale może znajdzie się ktoś lecący w drugiej połowie sierpnia?:-)
              Pozdrawiamy
              Kasia i Karolinka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka