aneta10010 12.03.06, 16:14 jedziemy z synkami(3 latka i 1,5 roczku)od 9 czerwca na 2 tyg.czy jedzie ktos w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:26 Będziemy od 16 1 tydzień z 4 latkiem, więc pewnie będziemy razem wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:30 No przecież żartuje !!!!!!!!!!!!!Ja to już napewno nie jadę na konferencję !!! A tak wogóle to się spotkamy ????? Ja będe od 16.06. do 23.06. wylatuję z Krakowa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Do ANIAB 24 22.04.06, 19:29 Spotkamy. My od 18.06 z Katowic na 2 tyg. To juz tylko 2 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.falkom.pl 13.03.06, 17:42 My bedziemy od 18.06 z ośmiolatkiem i roczniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:32 słyszałam że to dobry hotel z jakiego biura jedziecie ? Też o nim myśle ale nie wiem czy jeszcze dostane miejsca ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 19.03.06, 22:37 Jedziemy z Neckermanna. Wszyscy hotel chwalą - głównie pod kątem dzieci. Jak będzie = zobaczymy na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:54 Dzieki, tez bym tamchętnie pojechała ale pewnie nie ma już miejsc Wybieram sie z 2 dzieci 3 i 11 lat w połowie czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 20.03.06, 10:06 Sprawdź w biurze. ten hotel ma też TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:14 Przepraszam aty z jakiego jedziesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:15 Sory nie zauważyłam że podałaś biuro pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 08:41 P. Aneto wczoraj podpisalam umowe w Neckermann , lece tam z 2 dzieci (3 latka c chlopczyk i 11 lat dziewczynka) wylot 16.06. z Krakowa na 7 dni. Do zobaczenia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 28.03.06, 22:43 Bardzo fajnie!!moją wcześniejszą odpowiedz potraktuj jako nieaktualną.mąż z tobą korespondował a ja nie przeczytałam odpowiedzi.niestety nie mam tyle czasu co on i rzadziej siedzę przy komputerze.do zobaczenia na Krecie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: kto do cactus beach w czerwcu? 05.04.06, 19:40 Witaj Dora 69 , pewnie sie spotkamy na Krecie, bo lecimy w tym samym terminie. Najbardziej cieszy się moja córka ,bo bedzie miała koleżankę rówiesniczkę. pozdr Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 28.03.06, 22:29 Jedziemy z neckermanna.Jak coś zarezerwujesz to daj znać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:49 Juz wpłaciłam zaliczkę w neckermanie także to pewne !! Z jakimi jesli mogę wiedzieć dziećmi lecicie i skąd ??? Pozdrawiam dora Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: kto do cactus beach w czerwcu? 05.04.06, 19:38 Witam, my będziemy od 16-06-do 30-06 w Cactus Beach z 11 letnia córką. pozdr Małgosia z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:30 Boże jaka jestem zakrecona !!!!!!! przecież pisaliście , moze to wynika z faktu, że listy są rozłożone w czasie Sooory !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 29.03.06, 15:01 Jak dobrze, że jedzie jakieś starsze dziecko (zauważyłam, że większość jest malutkich). Może mój ośmiolatek "zakoleguje" się z Twoją córą. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:11 jaknajbardziej !!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.centertel.pl 30.03.06, 22:54 HELOOOOOOOOO Jakies młode towarzystwo jedzie w tym czerwcu do Caktusowej Plazy tnz. mam namysli ludzi w przedziale (25-35) bo my jestesmy z Anetka w wieku 28 i 30 i przydalo by sie z kims banie wypic jak dziecka pujda w kimono Pozdrawiam Mati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.centertel.pl 30.03.06, 23:01 Kurcze sorki napisałem pójdą przez u zwykle mama mnie zabije hahaahah ps.Dora a wy skad lecicie ?? i moze jakas fotke przeslij rodzinki co bysmy sie długo nie szukali hiihihihihi a my wam wyslemy nasza pozdrawiam biuro@drukmillenium.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:35 Już Ci w głowie banie zapić, Ty świntuchu, z dziećmi w baseniku proszę się ładnie bawić HI HI........ żartuje , no my jesteśmy odrobinke starsi ale duchem to ja mam 18 lat cały czas. Lecimy z Krakowa pozdrawiam dorotam@list.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:07 Starsi hmmmmmmm ale jak bardzo ??? Mati ps. Kto sle pierwszy fotki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiki Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.warpol.net 31.03.06, 10:56 my mamy po 30 latek:))) i dzieciaczka 3 lata, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:16 Spoko a z kad jedziecie i kiedy ??? MATI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:26 To my jesteśmy staruszki 33l i 4latek. Też będziemy od 16.06. Lecimy z W-wy. Do zobaczyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:32 damy rade !! Czyli wynika z tego wiekszosc leci od 16.06 czyli pierwszy tydzien bedziemy tam sami buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oki POZDRAWIAM ALLLLLL MATI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiki Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.warpol.net 31.03.06, 14:22 my lecimy z Wawy 18.06:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 31.03.06, 15:51 My (jak niektórzy już wiedzą) też 18.06, ale z Katowic. A na przedział wiekowy prawie sie załapujemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:34 Ciekawe forum się tworzy !!!!! Wszyscy w wieku od 25 do 35 i wylatujący do CACTUS BEACH z dziećmi odezwijcie się!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10010 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 01.04.06, 21:38 super!!na tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: kto do cactus beach w czerwcu? 05.04.06, 19:45 Widzę, że prawie się już wszyscy znają. Szkoda, że dopiero teraz znalazłam to forum. My też jesteśmy 30 latkami i mamy 11-letnią córkę, wylatujemy z Warszawy 16-06 o godz.6,30. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:59 Witaj Malgosiu !! My lecimy również z 11 letnią córką i 3 latkiem z Krakowa 16.06 zresztą już wyżej pisałam. Z Anetką i jej mężem już poznaliśmy się. Witaj w klubie CACTUS BEACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Pytanie do Małgosi IP: 213.195.139.* 06.04.06, 07:46 Skąd wiesz o godzinie wylotu? Po wpłaceniu zaliczki (Neckerman) nie miałam żadnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też Młgosia Re: Pytanie do Małgosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:17 Też lecimy 16.06 z W-wy o 6/30 do Cactusa. Godzinę znałam przy rezerwacji w styczniu. Między innymi ze względu na dogodne godziny lotów zdecydowaliśmu się na rezerwację. Oczywiście trzeba wziąć poprawkę na ewentualne zmiany, ale mam nadzieję że ich nie będzie. Powrotny samolot chyba 0 18. Godziny i numery lotów są na formularzu rezerwacyjnym Neckermanna. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Pytanie do Małgosi IP: 213.195.139.* 06.04.06, 08:59 Dzięki. Tak to jest - jak się nie czyta dokładnie dokumentów rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 15:58 Małgosiu, to sie napewno zobaczymy na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też Małgosia Re: Pytanie do Małgosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:45 Pewnie tak, będziemy z 4 letnim synem. Myślę że o 5/30 będziemy na lotnisku bo do w-wy mamy 200 kilosków. Może juz pisałaś, ale jedziecie na tydzień czy 2. bo my tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 10:59 Nam również podano godzinę wylotu, jak równiez powrotu w styczniu przy dokonaniu rezerwacji (oczywiście z zastrzeżeniem, że godziny moga się zmienić) Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 15:57 Witam, no to już się wyjaśniło. Cieszę się bardzo i nie mogę się już doczekać. Tym bardziej, ze u nas zimno!!!! Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Pytanie do Małgosi 06.04.06, 18:00 Jeszcze tylko 2 miesiące i 1 tydzień!!!!!!!!!!!!!!!! :D :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:08 ciekawe o której leci z Krakowa ????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też małgosia Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:48 Godziny wylotu są na potwierdzeniu rezerwacji. Myślę że, tak jest bez względu na to skąd się leci, bo dokument jest standardowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Do p. Małgosi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:58 Umowę podpisałam pod koniec marca także jeszcze nie dostałam potwierdzenia. Chciałam powiedziec, że bardzosie cieszę , że leci pani z 11 letnią córką, bo moja Martynka chciała by mieć jakąś koleżankę, a do tej pory gdzie byłam to wiecej było niemców niż Polaków. W sumie 1-wszy raz sptykam sie z hotelem , gdzie leci tyle Polaków. Pozdrawaim serdecznie Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też małgosia Re: Do p. Małgosi !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:19 Cześć Dorota, ja jestem akurat Małgosią od 4 letniego syna, ale mniejsza z tym. Tem dokument który podpisałam przy robieniu rezerwacji nazywam potwierdzeniem rezerwacji ale właściwie to jest umowa, taki wydruk komputerowy ze wszystkimi danymi uczestników, terminy, hotel, świadczenia, podpisany przez strony. Tam są też godziny lotu. Czekamy tylko na bilety, ale to dopiero początek czerwca. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: Do p. Małgosi !!! 07.04.06, 14:32 Witam, ja też jestem wreście szczęśliwa, że tyle polaków będzie w tym hotelu. Jak juz pisałam wcześniej najbardziej zadowolona jest moja córka, przynajmniej nie będzie się nudziła tylko z rodzicami. Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Do p. Małgosi !!! Safjanekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:09 Witaj !!!! Moja córka Martynka też sie bardzo cieszy, ze będzie miała koleżankę w jej wieku, zawsze była sama bo do tej pory nie spotaliśmy się z taka dużą ilością polaków w hotelu . Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Pozdrawiam wszystkie Małgosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:07 Pozdrawiam i tą Panią od 4-latka (mam też 3 latka) i Tą Panią od 11-latki. Dzis przeczytałam umowe i wiem ,że lecimy o 13.40 , lepszy jest układ "Wyjazd wcześniej powrót później' i dlatego traci się czasami pół dnia, a zresztą do czerwca Pozdrawiam Wszystkich Dorta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:10 podaje dla zainteresowanych strone hotelu Cactus Beach www.cactusbeach.gr, bardzo ładne zdjecia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:25 Witam. My jedziemy z Warszawy 16 czerwca. My tzn ja i mąż oraz nasze dwie pociechy - prawie 2-letnia i 9 -letnia. 30 kwietnia wraca z tego hotelu moja koleżanka więc będę miała informacje z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 25.04.06, 23:06 Jak koleżanka wróci i zda relacje to KONIECZNIE podziel się z nami, bosmy wszyscy spragnieni informacji. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? 18.04.06, 17:33 A czy ktos jedzie tam bez dziecka?? my bedziemy od 2 czerwca (28 i 30l) ale dziecko zostaje u dziadkow. -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:11 Podziwaim waszą kondycję psychiczną, jak sądzę z racji wieku macie małe dziecko. Pomysł wyjazdu bez dziecka przyznaję też zaświtał w mojej głowie, ale na bardzo krótko. Jestem chyba mamą kangurzycą i bez syna na wakacjach to bym chyba psychicznie nie wytrzymała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? 19.04.06, 11:51 Dziecko zbyt małe, bardziej sie ucieszy z wizyty u babci, a za rok nie bedzie pamietac czy byla w grecji czy nad jez. rożnowskim, zamierzam sie dobrze bawic i może troszkę potęsknić za małą. Czy naprawde wszyscy tam jedziecie z dziecmi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:08 No tak moje ma jedną babcię na codzień bo go pilnuje, drugą odwiedza średnio co dwa tygodnie i czasem chce zostać np. na tydzień (stąd wiem jak bardzo tęsknię choć wiem że takie wyjazdy są wskazane). Zapewniam was na pewno będzie pamiętać czy była w Grecji czy nad j. różnowskim, chyba że ma mniej niz 1 i pół roku, ale takiego dzieciaczka to nie zostawiłabym z innych względów. Pozdrawiam i życzę miłych wyjazdów również z córcią. Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? BEZ DZIECI 19.04.06, 12:15 Mała ma 2,5 roku. Jade na tydzień i tyle wytrzymamy bez siebie. Boje się tylko że będziemy tam jedyną bedzietną parą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.06, 19:03 mu jedziemy bez dziecka, nie miałam pojęcia że tylu Polaków tam jedzie, to chyba strasznie popularny hotel, wylatujemy 18.06 z Wawy pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 dla zainteresowanych 18.04.06, 18:27 Strona ze zdjeciami (w tym 2 panoramiczne), info o regionie; www.vidado.com/index_ie.html (podawałam to juz co prawda w innym wątku i na forum o hotelach, ale może ktoś nie znalazł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mder777 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: 217.153.104.* 19.04.06, 16:49 Czesc. No to jeszcze jedna para do kompletu ;) Lecimy z Krakowa z 1.5 rocznym synkiem na 2 tygodnie od 9 czerwca. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: do p. brunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:06 zgadzam się takie małe dziecko nic nie pamięta a odpoczynek dla rodziców też jest potrzebny, jest tylko jedna róznica, JEDNO mozna zostawić ale DWÓJKE już gorzej, my też kiedyś zostawialiśmy córke i jeżdziliśmy bez dziecka , ale dziś jakoś trudno nam zostawić tego kochanego 3-latka, myśle że każdy robi jak uważa, kazdy wypoczynek jest dobry, a dzieci też potęsknią pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10010 Re: do mder777 25.04.06, 22:16 czesc.Bardzo fajnie ze lecicie z Krakowa od 9 i na 2 tyg. a na dodatek z synkiem w tym wieku co nasz.Będzie miał kumpla do robienia babek z piasku.Starszy ma 3 lata więc się w trójkę dogadają:D pozdrawiam i do zobaczenia na lotnisku w Balicach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:35 Witajcie Cactusowicze !!1 Wyczytałam na stronie TUI, że na kolacje w tym hotelu należy włozyć odpowiedni strój, także garnitury panowie koniecznie hi hi hi ( z garniturami żartuje) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 21.04.06, 12:48 Oj dora, dora! Nie strasz panów. Jezeli chodzi o odpowiedni strój do kolacji - to po prostu maja być długie spodnie. Pytałam u źródła, czyli u osoby, która tam była w zeszłym roku. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
iw24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 21.04.06, 11:22 Lecimy 23.06 z synem 9 lat. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 super! 21.04.06, 12:46 Wreszcie jakiś chłopak! My będziemy od 18.06 z synami (8lat, 1rok). Odpowiedz Link Zgłoś
iw24 Re: super! 21.04.06, 12:54 Ja też się cieszę ! Jak tylko wróci ze szkoły to mu powiem, że będzie miał kolegę. Już nie mogę się doczekać!!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: ANIA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:54 Aniu wyglada na to że ty na 2 tygodnie, ale ci fajnie, my niestety tylko na tydzień, a wracając do tych garniturów to serio !!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 garnitur 22.04.06, 15:19 Cytat z listu (dziewczyna była tam w zeszłym roku): "wiadomo,że w stroju plazowym nie pasuje isc...wystarczy byc normalnie ubranym... dłudie spodnie". :D W końcu to sa wczasy, a nie kongres naukowy. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:42 Aniu no przecież ja żartuje !!!! A tak wogóle to my się spotkamy ???? My lecimy z Krakowa 16.06 na 7 dni!!! Pozdrawiam Cię serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re 24.04.06, 13:00 Witam wszystkich ponownie, słuchajcie to juz niedługo. Niecałe dwa miesiące. Ja juz nie mogę się doczekać. Pozdrawiam Wszystkich. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: Ja też nie mogę się doczekać !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:18 pozdrawiam wszystkich !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt szczeniaki ( trochę inny temat) 25.04.06, 09:07 Może ktoś z Was jest zainteresowany kupnem przepięknych szczeniaków. Matka cavalier king charles spaniel(rodowód) ojciec cocker spaniel angielski. Mam 1 pieska i 3 suczki. Urodziły się 06-04-2006r. Kontakt: safjanek@interia.pl (Małgosia) Pozdrawiam Wszystkich lecących na Kretę już 16-06-2006r. Odpowiedz Link Zgłoś
emma71 Re: a jakie jest tam jedzenie? 12.05.06, 11:56 No właśnie.Czy wiecie czy dobre jest tam jedzenie i czy można coś wybrać dla 1.5 rocznego dziecka?Są tam jakieś sklepy w pobliżu?Ile kosztuje wynajęcie łóżeczka dla dziecka? Zastanawiam się też czy lepiej wybrać 2 posiłki czy all inclusive.A Wy jak bierzecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:24 Też się zastanawiałam co wybrać, rezerwację zrobiliśmy na HB ale dziś chyba dopłacimy 868 zł na naszą 3 osobową rodzinkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_goda Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:08 Jedzenie pyszne, bardzo urozmaicone, bylam w zeszlym roku z 14 mies. coreczka, zawsze sie dla niej cos znalazlo no i jest bufet dla dzieci(frytki, krokieciki i takie tam :) ). Sklepow jest pelno lacznie z marketem. Lozeczko jest bezplatne i warto zaznaczyc, ze sie je chce w biurze podrozy przed odlotem, to bedzie juz czekalo w pokoju. Ja polecam opcje all, wlasciwie nie kupowalismy nic do jedzenia, a tylko ze 2 razy wode, bedac na wycieczkach samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: a jakie jest tam jedzenie? 14.05.06, 12:27 Ze wszystkich zebranych przeze mnie opinii od osób, które tam były w zeszłym roku (miedzy innymi do ja_gody - pozdrawiam!!!) wynika, ze jedzenie w tym hotelu jest bardzo smaczne. Co do opcji all wyszliśmy z założenia, że jak się jedzie z większym dzieckiem (nasz starszy syn ma 8 lat) to mozna wydać majątek na napoje i lody. W związku z tym wybraliśmy all - to chyba bardziej się opłaca. I jeszcze jedno - powiedziano nam w biurze, że łóżeczko jest płatne (nie pamiętam dokładnie, ale chyba 2 euro za dzień). Może w tym roku coś się zmieniło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_goda Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:01 Moze? W zeszlym roku napweno bylo bezplatne. Milych wakacji (ach, ja Wam zazdroszcze :) ) i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: a jakie jest tam jedzenie? IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.06, 10:19 to już za miesiąc dokładnie :-) już się nie mogę doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
katenak Re: a jakie jest tam jedzenie? 19.05.06, 17:45 Bez wątpliwości lepiej wybrać opcję ALL!! Sama bym jeszcze raz pojechała do Cactusa na te pyszne jedzonko;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 dopłaty paliwowe???? 20.05.06, 19:35 Dostał ktoś z was wiadomość o konieczności dokonania dodatkowych opłat za paliwo??? Bo my jeszcze nie, a do wyjazdu juz miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 No i wykrakałam!!! :(( 22.05.06, 18:53 Przyszło dzisiaj - 60 zł od łebka. :( Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku :)) 20.05.06, 21:31 Właśnie dostałam pocztą vouchery do cactus beach i bileciki na samolot... jupi!!! I jeszcze samarie lub wypozyczenie autka gratis. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.06, 13:19 hmm nam nic nie mówili o gratisach, moge się czegoś więcej dowiedzieć na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:24 no właśnie !!! ja też nic o tym nie wiem !!! czy to bło niespodzianką od neckermanna ? czy o tym wiedziałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku 21.05.06, 23:38 Ja najpierw wykupiłam wczasy a potem doczytałam na stronie neckermanna ze jest taka promocja. Poszłam, spytalam czy faktycznie mnie dotyczy i dowiedzialam sie ze owszem, ale oni nie sa w stanie mi powiedzieć jaka to wycieczka, ze prawdopodobnie dowiem sie na miejscu. Wyjezdzam 2 czerwca na tydzien, jak wroce to chetnie opowiem jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Juz mi przyszły bilety z neckermanna do domku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:06 A wykupiłaś wczasy w tym okresie kiedy obowiązuje promocja ??? Bo w u. r. było podobnie, ale obowiązywało tylko w okresie kiedy była promocja. Ja wykupiłam w marcu 25.03 Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 do Brunii 22.05.06, 10:24 A kiedy wykupiłas wczasy? Kiedy była ta promocja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do Brunii IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.06, 12:28 dzwoniłam wczoraj do neckermanna - promocja obowiązuje od końca marca dokładnie chyba 27.o3 - data jest na ich stronie interentowej. Ja wykupiłam wycieczkę w styczniu więc mnie podobno to nie obejmuje. Ale dzień wynajmu samochodu kosztuje ok 20 euro więc w sumie to nawet mniej niż tzw mega zniżka, którą dostaliśmy w styczniu. Szkoda mi tylko wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: do Brunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:43 Witaj Brunia!!! Jak zauważyłaś jesteś rozchwytywana, mam pytanko. Czy ty upominałaś sie o ten bonus czy przyszło Ci z papierami?, ja papierów jeszcze nie dostałam, a umowe podpisałam 24.03 czyli ponoc załapie się i nie wiem czy dzwonić do Neckermanna ???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Dzwoniłam do Neckermanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:55 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Biura , Pani poinformowała mnie , że oferta obejmuje osoby które podpiały lub podpiszą umowę w dniach od 1.05 dokońca czerwca, także ja sie nie załapie !!!! A szkoda !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: O przepraszam do 15 .06. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:57 pomyliłam sie od początku maja do połowy czerwca !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Nekerman - dopłata IP: 213.195.139.* 22.05.06, 15:57 Dzisiaj otrzymałam informację, że muszę dopłacić po 60 zł od osoby z tytułu wzrostu cen paliw.Czy otrzymaliście już taką informację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Nekerman - dopłata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 08:05 Też wczoraj dostałam; Nie jesteś sama; Pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:39 Witaj Aniu !!!Już jesteśmy spowrotem na górze !! Pozdrawiam lecących do Cactusa Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 26.05.06, 13:21 To się nazywa "siła przyzwyczajenia". Nasz wątek tak długo był na górze, że nie wpadłam na pomysł, że może być na dole. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:39 i oto chodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 80.50.91.* 29.05.06, 09:04 Witajcie wróciłam z Cactus Beach i jestem strasznie zadowolona ze spędzonego tam urlopu. Szkoda tylko, że już mnie tam nie ma... Życzę udanego pobytu wszystkim, którzy się tam wybierają :) Pozdr. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa 29.05.06, 09:07 Ewi napisz więcej szczegółów!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 80.50.91.* 29.05.06, 09:24 Rewelacja po prostu. Hotel jest ładnie położony, otoczenie jest bardzo przyjemne i zadbane. To dla mnie chyba największy plus. Pokój elegancko urządzony, szczególnie w porównaniu do innych czterogwiazdkowych hoteli w Grecji. Nie zauważyłam żadnego robactwa, co się jednak często zdarza w innych hotelach. Codziennie wieczorem odbywają się różne imprezy takie jak karaoke, wieczór grecki, pokaz tanców. Jedzenie smaczne, duży wybór dań, chociaż jeszcze smaczniej można zjeść w tawernach położonych nieopodal - miałam opcję HB i nie żałuję. Plaża piaszczysta, idealna dla dzieci. To na pewno najlepszy hotel, w jakim miałam okazję gościć w Grecji i pierwszy, do którego zamierzam kiedyś wrócić :) Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 ReDo Ewi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:30 Ewi !! napisz proszę czy należy brać ręczniki, z tego co się orientuje w pokojach są , ale na plaże czy basen należy pewnie zabrać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:43 Ewi !! A czy ręczniki w pokojach są ??? czy na plaże i basen należy zabrać swoje ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 80.50.91.* 29.05.06, 10:12 Ręczniki w pokoju są, ale na basen lub plażę należy zabierać swoje. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:21 dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Pytanie do Ewi IP: 213.195.139.* 29.05.06, 12:44 Moje pytanie dotyczy łazienki. W greckich hotelach często występuje tzw. problem kanalizacyjny i związany z tym zakaz wrzucania papieru toaletowego do toalety. Czy dotyczy to również hotelu Cactus? Wiem, że to pytanie może wydać się bardzo dziwne i niesmaczne dla pozostałych forumowiczów. Będę jednak bardzo wdzięczna za odpowiedź. I drugie pytanie, czy w Stalidzie jest dostepny bankomat? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Pytanie do Ewi IP: 80.50.91.* 29.05.06, 13:15 Raczej nie było tam tego problemu, a z pewnością nie było żadnych instrukcji w tym względzie. Chyba powinny być w przeciwnym wypadku, prawda? Byłam rok temu w dwóch hotelach położonych nieopodal, w Hesonissos i rzeczywiście spotkałam się z tym problemem, ale w każdej łazience znajdowała się odpowiednia instrukcja. Natomiast nie wiem nic na temat bankomatu, bo nie korzystałam tam z takich wynalazków :) Jeśli jest, to może raczej w miejscowości Malia położonej tuż obok? Nie wiem. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Pytanie do Ewi IP: 213.195.139.* 29.05.06, 13:17 Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Pytanie do Ewi 29.05.06, 15:12 Wejdź tu: www.stalis.info/default-en.htm Jest tam plan Stalidy z zaznaczonymi hotelami, sklepami, bankomatami, itp., itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Pytanie do Ewi 29.05.06, 15:13 Coś z tym linkiem jest nie tak. Z lewej strony odnośnik - "City map" Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Wróciłam właśnie z Cactusa 29.05.06, 12:59 Dzięki Ewi. Twoja relacja to miód na nasze serca..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Wróciłam właśnie z Cactusa IP: 212.185.43.* 29.05.06, 14:10 Wiesz moze jakie są koszty wypozyczenia auta? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: Wróciłam właśnie z Cactusa 02.06.06, 10:49 Witam, o kurczę juz nie mogę się doczekać, jeszcze 14 dni!!!!!!! pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na Krecie Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 pytanie do EWI 01.06.06, 11:11 Czy do morza będą dziecku potrzebne buciki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: pytanie do EWI IP: 80.50.91.* 01.06.06, 12:05 Nie, nie trzeba. Dno jest ogólnie ładne, chociaż jest takie niewielkie miejsce (na głębszej wodzie), gdzie są skałki, ale można po prostu tam nie iść. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 EWI!!!! Chyba Cię zamęczę.... 02.06.06, 10:09 Przepraszam, że Cię tak "molestuję", ale jak znajdziesz chwilę to odpowiedż. Napisała do mnie dziewczyna, która była w Cactusie w sierpniu zeszłego roku. Przestrzegała przed hałasem innych turystów - do tego stopnia, że w nocy używała stoperów. Więc wg Ciebie jak z tym hałasem? Która część hotelu jest najspokojniejsza? I jeszcze jedno - pytałam na innym forum, ale pozwól, że zapytam i Ciebie: (pytanie z serii głupich) Zabieram ze soba mały czajniczek turystyczny w celu podgrzewania słoiczków i wody na mleko dla mojego roczniaka. Stąd pytanie: jakie tam są gniazdka, na jakie wtyczki? (jeżeli zwróciłaś oczywiście na taki szczegół uwagę) Nie chciałabym sie zdziwić na miejscu. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: EWI!!!! Chyba Cię zamęczę.... IP: 80.50.91.* 02.06.06, 11:40 Mój pokój położony był od strony uliczki nadmorskiej, wieczorem słyszałam koncerty (brytyski lub a'la brytyjski zespół, grali kawałki Lenny Cravitza, Stinga ), które odbywały się w tawernie położonej nieopodal. Dodatkowo na dziedzińcu (tak chyba można to nazwać) codziennie odbywały się imprezy typu karaoke, wieczór grecki, pokaz tanców egzotycznych. Hałas był, ale mi nie przeszkadzał. Koncertów z tawerny słuchałam nawet wieczorem siedząc na tarasie. Czasem przejechał autobus, albo skuter, ale nie stanowiło to dla mnie problemu. To chyba kwestia gustu. Byłam bardzo zadowolona z lokalizacji mojego pokoju. Myślę, że jak już zostaniesz zakwaterowana, możesz się rozejrzeć i ewentualnie zmienić pokój. Byłam świadkiem sytuacji, w której było to możliwe. Gniazdka są takie same jak w Polsce. Odezwij się koniecznie po powrocie i napisz wrażenia. Ciekawa jestem, czy tylko moje wrażenia z pobytu w Cactusie są takie pozytywne. Szpieg umieszczony na pulpicie mojego komputera twierdzi, że w tej chwili w Heraklionie jest 37 stopni :) Zastanawiam się, jak Wy tam wytrzymacie?? :) Pozdr. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Dzięki!!!!! 02.06.06, 13:11 Mój pulpitowy szpieg potwierdza temperaturę - ale my baaaardzo lubimy ciepełko! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:42 Nie wiem co jest grane ale pytanie się nie ukazuje !!! Klikam już 3 raz !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:46 ale ze mnie trąba !!! chyba już faktycznie te kaktusy mi w głowie Pozdrawiam Ale przynajmniej Cactus będzie sie utrzymywał na 1-wszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:06 nic tu nie idzie po kolei przezemnie chyba doooora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:27 Muszę sama sie za to wziąc !!!!!!!!! Mielśmy być na 1-wszym miejscu a Wy nic Cactusy !!!!!!!!!!! Czy Wy może się już pakujecie ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: kto do cactus beach w czerwcu? 31.05.06, 13:32 Ja się pakuję bo jadę w piątek. Oglądam też prognozę pogody i jestem załamana. Zapowiadają 22-24 st. C. Bedzie raczej kiepsko z opalaniem, pocieszcie mnie proszę ... buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:39 nieprawda ma być ciepło patrzyłam na stronę o pogodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: do Bruni !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:50 Bruniu nie martw sie zajrzyj na stronę www.viado.com tam podajapogode na cały tydzień, dziś 28 jutro 29, piątek 30 sobota i niedziela 24 stopnie , woda 22 stonie , napewno lecisz conajmnej na tydzień więc nic sie nie martw będziesz strzaskana masz jak w banku . Jak wrócisz odezwij sie , czy jest oki trzymaj sie skrzydeł i baw sie dobrze dora Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: do Bruni !!!! 31.05.06, 13:56 Wielkie dzięki! Wracam 9 czerwca, od razu napiszę Wam wszystko, może nawet tam na miejscu uda mi sie dorwać internet. Jak już pisałam jade bez dziecka, więc zamierzam wykorzystac czas na intensywną rozrywkę. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: do Bruni !!!! 31.05.06, 17:20 Czekamy na relację! Baw się wspaniale! A o pogodę się nie martw - najważniejsza pogoda ducha i pozytywne nastawienie.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: 80.50.91.* 31.05.06, 14:31 Opalisz się na pewno niezależnie od tego, czy będzie 22 czy 32 stopnie :) Temperatura, jaką odczujesz przy słonecznej pogodzie będzie na pewno wyższa niż ta, którą wskaże termometr. Udanego wyjazdu Pozdr. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: kto do cactus beach w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:12 Kurcze nie mieliśmy zbyt dużo czasu żeby obserwować to nasze forum ale fajnie się składa że tyle ludzi bedzie hihiihi czyli bedzie z kim wypic banie POZDR ALL MATI I GODZIO ps: my bedziemy od 9.06 do 23.06 więc napewno się tam jakosik stykniemy Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: kto do cactus beach w czerwcu? 31.05.06, 18:11 Temperatura rzeczywiście nie za wysoka, ale w porównaniu z tym co u nas... :D Opalisz się napewno - na niebie słońce, bez zachmurzenia. Zresztą sama zobacz: www.wunderground.com/global/stations/16754.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! 31.05.06, 17:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=42786279 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:40 No nie zaciekawie to wygląda !!! ja akurat mam pokój 4C all czyli chyba ten superrior, z tego co wyczytałam , prosiłam również o pokój w cichym miejscu. Musze Wam tylko powiedzieć z własnego doświadczenia, że wszystko można na miejscu w razie czego załatwic.W ubiegłym roku byłam w Turcji w bardzo poteżnym hotelu, okazało sie , że pokój otrzymalismy okropny o 4 nad ranem zadzwoniłam do rezydentki , rano przyjechała i chciała wymienić nam na inny hotel, prosiła abysmy pojechali z nią do 2 innych hoteli i któryś z nich sobie wybrali, jednak nam bardzo spodobał sie właśnie ten hotel , tym bardziej ,że poprzez forum miałam kontakt z dziewczyną z W-wy która tam była i bardzo go chwaliła.W zwiazku z tym poszliśmy do szefa hotelu i załatwilismy inne piękne pokoje( byłamz siostrą i jej rodziną). Potem okazało sie że w w budynku głównym są jeszcze piękniejsze pokoje ale tylko dwójki. Myślę że czasami ludzie nie wiedzą ,że naprawde warto i należy o swoje walczyć. a zdjecia z obskurnego pokoju wyrzuciłam "do kosza". Fakt faktem , że Neckermann jest drogim biurem ale ja od pięciu lat nie miałam żadnych sensacji NAPRAWDE, a jeżeli cokolwiek się stało odrazu było załatwiane. A Biura tak robią podają że 4* a w sumie do tych 4* musisz dopłacać. Jestem pełana optymizmu i tak trzymajcie Wy też Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: Maaaaaati !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:46 Tobie to tylko ta bania w głowie !!!!! Z dzieciaczkami sie bedziesz bawiła a Andzia sie bedzie opalać i odpoczywać!!!! Ja juz tego dopilnuje !!!!! Hi Hi Hi Żartuje !!!!!! Nawet Cie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: 80.50.91.* 01.06.06, 09:56 Rzeczywiście jest chyba duża różnica między pokojami standardowymi a superior. Na szczęście mieszkałam właśnie w tym drugim. Mój pokój był niedawno odnowiony, ładnie umeblowany, czysty i z płaskim telewizorkiem Philipsa nawet. Nie żałuję, że dopłaciłam do wyższego standardu. Można liczyć na zmianę pokoju (nie standardu raczej), jeśli uzasadni się to sensownie, na przykład hałasem itp. Szczególnie, że w hotelu jest duża rotacja gości, codziennie ktoś wyjeżdża, przyjeżdża. Natomiast mam inną opinię na temat basenu i brodziku dla dzieci. Wcale nie uważam, że było tam specjalnie tłoczno, chociaż oczywiście leżak należało sobie zająć wcześnie. Powiedziałabym nawet, że basen bardzo mi się podobał. Niestety pełnia sezonu się zbliża i na pewno będzie tam coraz więcej ludzi. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:19 Ewi ! a czy w pokojach superrior są suszarki do włosów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: 80.50.91.* 01.06.06, 10:21 Tak, w pokojach superior są suszarki do włosów. Znajomi mieli nawet zwykły pokoj i też otrzymali wszystkie te dodatki z superiora, tylko że pokój nie wyglądał już tak ładnie. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:40 Mam pytanie, nie chcę Cię za nic w świecie obrazić, ale nie daje mi to spokoju, po prostu czysta ciekawość... Jakie to ma dla Ciebie aż takie wielkie znaczenie , (wielokrotnie o to pytasz) czy tam są suszarki do włosów? Przecież tam jest goraco i włosy same schną po chwili.!!! ekstrawagancka fryzura też chyba jest zbędna na wakacjach. Więc po co Wam na wakacjach!!! suszarki ? Naprawdę nie moge tego pojąć ? Wytłumaczcie mi proszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 01.06.06, 13:55 ehheh mnie tez zawsze te suszarki zastanawiają:)Nawet w polszy nie używam a co dopiero tam gdzie za lada moment włosy same schną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Suszarka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:40 To Wam powiem mili Panowie , bo Panie napewno wiedzą o co chodzi , ja akurat potrzebuje suszarki np. po to żeby fryzure ułożyć !!!! czy to takie dziwne ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Suszarka !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:48 Na luźnych wakacjach i to w ciepłych krajach nawet bardzo dziwne .... Bez urazy oczywiście. Ps, jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Suszarka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:19 Czasami na luźnych wakacjach używa się suszarki, sory ale niewiedziałam absolutnie , że możesz być kobietą , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Przeczytajcie to!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:42 Moje dwa grosze w wątku suszarkowym, są ludzie w tym ja, którzy bez użycia suszarki i szczotki to dopiero by mieli ekstrawagancką fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 wątek suszarkowy hi hi hi.... 02.06.06, 14:01 Co komuś do czyjejś lodówki, suszarki, klimy, jedzenia, itp., itd. To każdego prywatna sprawa. Po co więc takie komentarze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:28 Moje pytanko do Ewi. Jeżeli leciałaś z w-wy do napisz proszę jak było z godziną opuszczenia pokoju. Powrót jest o 18 i nie wiem czy należy nastawić się na przedłużenie doby za opłatą i czy wogóle taka opcja istnieje, a może można po prostu być w pokoju np do 15, jeżeli miałaś wcześniejszy powrót to może masz jakieś obserwacji nt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiki Re: Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:47 lecacy 18.06 czy dostaliscie juz bileciki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:31 Dzieki Aniu !!że obstałaś za mną !!!! No widzisz czepili sie mnie, przez głupią suszarkę, a ja tak ładnie chciałabym wyglądać w tym Cactusie. Na przekór wszystkim wezme z domu suszarke i już widze kolejki do mnie hi hi hi a na marginesie jak zobaczycie grubą niską z wytapirowaną fryzurą kobitkę to Ja hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 02.06.06, 15:49 No my jeszcze nie. Dzwoniłam do Neck - owszem oni kasę mają juz na swoim koncie, a biletów można się spodziewać nawet tydzień przed wylotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:51 Mój samolot wylatywał ok. 11, więc opuszczałam hotel rano. Doba hotelowa kończy się chyba ok. 12. Nie wiem, czy można przedłużyć dobę. Turyści opuszczający hotel w godzinach późniejszych składowali swoje bagaże w pokoju koło recepcji. Ewi Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 02.06.06, 18:18 Przy rezerwacji wczasów powiedziano nam, że mozna przedłużyc pobyt w pokoju, ale trzeba oczywiście za to zaplacić - nie pamiętam tylko ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Godziny wymeldowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:53 Aniu zapytaj się w biurze neckermann jak jest np. na Krecie, ja będąc w Egipcie i Turcji składałam bagaże przy recepcji , z boku położyłam sobie małą torbe z rzeczami do przebrania i dano nam od 14.00 pokój do umycia się i odpoczynku. Nas akurat było mało z Polski więc było extra. Natomiast opasek z rąk nikt nam nie wziął i do końca korzystaliśmy z jedzonka, nawet Pani rezydentka nic nie mówiła. Natomiast dobrych parę lat wcześniej wraz z 3 rodzinami wykupilśmy sobie pokój za 10 euro, też było extra, ale mieliśmy tylu zaprzyjażnionych Polaków że wszyscy do nas przychodzili, było miło i gwarno. Z tego co wiem ty wylatujesz wieczorkiem i przylatujesz rano , i to jest najlepiej . Ja natomiast z Krakowa wylatuje o 13.40 i wracamy o 11.00 także dużo na ty tracimy . Trudno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Spadamy w dół !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:29 Spadamy w dół !!!!! hmmmmm gdzie jesteście ????? hhmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Spadamy w dół !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 08:13 Dzięki za odpowiedzi w sprawie godzin opuszczenia pokoju.Myślę że może i bez dopłaty przetrzymamy do około 15 bo samolot jest o 18, z miłym uśmiechem już kilkakrotnie nie było z tym problemu w Grecji. Wczoraj dostałam bilety na 16.06. Do zoboczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 bilety 06.06.06, 08:26 My lecimy 18.06 i jeszcze nie mamy :((, ale należy sądzić , że przyjdą lada dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 06.06.06, 08:30 To co pisałam o przedłuzeniu pobytu w pokoju dotyczyło Cactusa (tak nam powiedziano w biurze). Pokój na bagaże tez jest podobno udostępniany. Jeżeli chodzi o godziny lotów to są podobne do Twoich: z Kat o 14.15, do Kat o 11.45. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Godziny wymeldowania IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.06, 12:19 my leciemy też 18.06 i też jeszcze nie ma biletów ale co innego mnie martwi. Na Krecie 23 stopnie...zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiki Re: Godziny wymeldowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:41 moze nie bedzie tak zle z ta pogoda, na onecie podaja 26-28 stopni, wiec odczuwalna jest troszke wyzsza:)) pogoda.onet.pl/0,7012,1236,miasto.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Godziny wymeldowania 06.06.06, 15:13 Przez 12 dni jeszcze wiele może się wydarzyć.... Obyśmy nie narzekali na zbyt duże upały. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Godziny wymeldowania IP: *.zvid.net 07.06.06, 13:45 Serdeczenie zapraszam do oceny hotelu Cactus zarówno tych, którzy już w nim mieszkali, jak i tych, którzy dopiero się tam wybierają:) - www.ocenyhoteli.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: bitety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:01 Do mnie też jeszcze nie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiki Re: bitety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:37 wczoraj przyszly bileciki do nas, lecimy 18.06:))) Odpowiedz Link Zgłoś
2003.m Re: bitety 08.06.06, 10:32 dzwoniłam i juz mi wysłali, jeszcze 7 dni hurrra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: bitety IP: *.crowley.pl 09.06.06, 13:07 Z tego szczescia nikt nie zauwazyl byka w tytule:):) Ale dziewczyny jak to przyszly??pocztą??poleconym??? Ja zawsze odbieralam bilety na lotnisku na stanowisku biura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: bitety 09.06.06, 15:11 BITETY przyszły priorytetem (nie poleconym). Jak ktosi mysili o wakaciach to nie mysili o bykah. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: bitety IP: *.crowley.pl 09.06.06, 16:23 Matko boska przeciez to joke:) podobaja mi sie bidety:).A jakie to biuro wysyła? bo zastanawiam sie nad moim.Czy bedzie dostawa czy na lotnisku:(:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: bitety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:16 kochane Panie , dostałam dzis bilety listem priorytetowym, we wtorek potwierdziłam zapłacona kwote i poprosiłam o przesłanie biletów prioryetem, i tak też uczyniono, a dlaczego jestem taka niecierpliwa to Wam napisze. otóz raz zdarzyło mi sie , ze biletów nie otrzymałam przed wylotem tylko polecono mi je odebrać na lotnisku wokienku neckermana. Po przybyciu na lotnisko ujrzałam 100metrową kolejke do okienka, mając na ręku 1,5 roczne dziecko poprostu sie wkurzyłam i podeszłam do przodu , okazało sie ,że neckermann sprzedawał Last Minut i ci którzy nie wiedzieli stali tam nawet godzine a ja z dzieckiem podeszłam i bilety odebrałam w 30 sekund, jednak niektórzy patrzyli na mnie KRZYWO. Teraz juz nie jestem tak głupia tylko dzwonie i upewniam sie czy bileciki wysłano. Robią to expresowo jeśli tylko wszystko jest uregulowane.Nawet nie wiecie jak bardzo czekam na urlop!!!!! pozdrawiam :) A... b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: bitety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:38 Aneta 100 10 założycielka tego wątku jest już w Cactusie !!! Ciekawe czy jest zadowolona ???? Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Wrocilam 12.06.06, 10:51 Hotel bardzo luksusowy, zwlaszcza pokoje od 400 w gore, za sobie zamienilam pokoj jak sie zorientowalam ze sa ladniejsze. Basen polecam delfin z tyl hotelu, jest ladniejszy i spokojniejszy. Miejsce bardzo fajne, plaza troszke ciasna (leżak na leżaku) ale zawsze mozna sie przejsc dalej kilkadziesiat metrow. Jedzenie smaczne, obsluga taka sobie, ale nie trzeba na nich zwracac uwagi. Miejsce na lezaku przy basenie najlepiej sobie zarezerwowac juz idac na sniadanie, bo duzo Niemcow tak właśnie robi. Wycieczka na Santorini TYLKO z lokalnego biura.. cena - ja stargowalam na 80 Eur. Przejazd wodolotem 1:45 min, na miejscu autobus zawozi do kilku miejsc najladniejszych na wyspie, a poza tym czas wolny. Wyjazd i przyjazd do hotelu. Animacje hotelowe dosyc ciekawe, aczkolwiek opanowane przez Niemców. Wynajecie quada lub skutera bez problemow, ok 12-15 eur za dzien. Samochod juz tez ponizej 20 mozna wziasc. Drinki: 5 - 5.50 eur. Uwaga! drinki z parasolka pyszne ale strasznie uderzaja do glowy ;) Bardzo mily bar na przeciwko hotelu Beachcomber. Mielismy wyzywienie HB, bylismy w dwojke, nie oszczedzalismy na drinkach i pamiatkach i wydalismy 500 eur. Pytania?? Pozdrawiam wszystkich jadacych do Stalis. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 witaj 12.06.06, 13:05 Fajnie, że miałaś udany urlop. Napisz czy na plazy jest gdzieś miejsce gdzie nie trzeba brać leżaków, tylko można rozłozyc się ze swoim kocem. Chodzi o troche swobody dla dzieci. O której jechaliście i wróciliście z Santorini? Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 leżaki?? 12.06.06, 13:06 I jeszcze jedno : Zarezerwować lezaki tzn. rzucic na nie np. ręcznik? Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wrocilam IP: 213.195.139.* 12.06.06, 14:30 Witaj! Wiem, że miałaś opcję HB,ale może zwróciłaś uwagę, czy przy opcji AL dostaje się jakieś identyfikatory. To jest duży hotel i dużo gości. TUI o tym pisze w ofercie,a Nekerman nie - dlatego pytam. I jeszcze jedno pytanie - czy były komary? Serdecznie pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: Wrocilam 12.06.06, 15:15 Tak, goscie AI mieli zielone opaski na rekach. Do dyspozycji mieli jakies dziwne rzeczy do picia, piwo lokalne i moze cos tam jeszcze. Ja mialam HB. We dwójkę zamawiajac kolorowe drinki, piwko i winko do kolacji i wieczorem w barze zaplacilismy 80 euro za tydzien, mialam w pokoju chlebek i serek filadelfia wiec jak bardzo zglodnialam to sie tym uzupelnialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wrocilam IP: 213.195.139.* 12.06.06, 14:40 Przepraszam, że Cię męczę, ale mam jeszcze jedno pytanie. Nie mam doświadczenia, jeśli chodzi o kremy do opalania na takie słońce. Chciałabym się opalić, ale nie poparzyć. Mając na uwadze Twoje tegoroczne doświadczenia, będę wdzięczna za podpowiedź - z jakim filtrem kupić. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. I. Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: Wrocilam 12.06.06, 15:11 Odpowiadam na wszystkie pytanka na raz: Santorini - wyjazd spod hotelu o 8.00 powrót ok 21.00 wiec zarowno sniadanie jak i kolacje mozna spokojnie zjesc. Nasza wycieczka miala wrocic o 20.30, troszke sie opoznilo, ale mimo ze kolacje sa do 21 bez problemu nam dali, codziennie jest kilku spoznialskich. Leżaki na basenach - rzucasz ręcznik i np olejek i juz masz rezerwacje :) Leżaki na plaży - koszt 6 euro za dwa leżaki + stolik. Moim zdaniem jest tam dosc ciasno, ja sie roakładalam z ręcznikiem ale leżalam w przejściu, nie za wygodnie. Moze przy samej wodzie jest ciut luźniej. Proponuje spenetrować plaże na prawo. Tam sa niby tez hotelowe ale jakies luzniejsze. Komarów, much, ani innych latajacych stworzen nie widzialam w ogole!. Ja mialam pogode swietna, bo nie bylo duzych upalow, slonce jednak grzalo bardzo i bardzo opalalo. Ja proponuje uzyc przez pierwszy dzien lub dwa filtra 15 i sprawdzic, pozniej mozna przejsc na 8. Ludzie mieli poparzenia, nie ryzykujcie. Zwlaszcza ze nawet w jeden dzien mialam chmorki a i tak mnie zesmażyło. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Wrocilam 12.06.06, 15:23 Dzięki. Własnie zastanawiałam się jaka miałas pogodę - przed wyjazdem martwiłaś sie czy sie opalisz. A z filtrami to sprawa bardzo indywidualna - dwa lata temu w Chorwacji wzięłam ze sobą chyba 18 i na miejscu dokupywałam mocniejszy filtr (mimo , że jestem brunetką). Jeszcze jedno a propos Santorini - jak myślisz, czy jest sens jechac na taką wycieczkę z rocznym maluchem? Byłam zdecydowana nie jechac, bo słyszałam, ze wyjazdy sa wcześniej, a powroty póżniej. Teraz jednak znowu mnie kusi... Czy tempo nie jest za szybkie? Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: Wrocilam 12.06.06, 15:36 Pogode mialam rewelacyjną, bardzo sie nawet cieszylam z tego "ochłodzenia" bo przynajmniej dalo sie wytrzymac podczas zwiedzania, a na plazy i basenie był skwar. Co do wycieczki z maluszkiem na Santorini to ja osobiście bym odradzała. Moim zdaniem to jest męczące. Po pierwsze dlatego że podczas podróży wodolotem chyba wszyskie dzieci wymiotowaly. Zresztą połowa dorosłych też. Obsługa miała pełne ręce roboty z wymienianiem torebek. Ja sama byłam zielona i miałam przygotowaną torebkę mimo że może wcale nie było jakoś bardzo niespokojne w tym dniu. Poza tym na samej Santorini jest zawsze o pare stopni wiecej i tak naprawde podczas tego zwiedzania nie ma sie gdzie schowac przed słońcem. To jest jak patelnia, mnie juz po pół godz. zrobilo sie słabo z powodu upału i usiadłam za jakims koszem na smieci zeby byc w cieniu. Potem doczołgałam sie do tawerny na 3 zimne soki. Po trzecie: tempo zwiedzania jest dość szybkie. Pirgos:45 min, Oia: 2 godz i Fira 2 godz. A trzeba jeszcze dojsc do tych ciekawych miejsc. Dzieciaki nie docenia az tak bardzo tego widoczku, dlatego proponuje zaangarzować zaprzyjazniona rodzine do zostania z dzieckiem w hotelu na czas zwiedzania Santorini. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Dzięki :)) 12.06.06, 15:39 Widzę, że jesteśmy jednocześnie na lini. Właśnie tego mi trzeba było - utwierdziłaś mnie w moich obawach. Więc nieztety zapominam o Santorini (oczywiście w tym roku). Jeszcze raz wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Dzięki :)) 12.06.06, 18:11 To znowu ja :D . Przepraszam, że cię tak "molestuję", ale jestem ciekawa jaka jest temp. wody w morzu. Czy można kąpać się bez ograniczeń - zwłaszcza dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
brunia Re: Dzięki :)) 12.06.06, 20:24 Ciężko mi powiedziec jaka jest temperatura, ale dzieciaki siedziały całymi dniami w morzu. Ja jestem zmarzluch i też pływałam. Trzeba jednak da sobie pół minutki na oswojenie ciała z wodą. Nie można powiedziec że to była bardzo ciepła woda. Pamiętajcie jednak że ja trafiłam na chłodniejsze troszkę dni, moze po tygodniu upałów to się troche zagrzeje, zresztą nie znam się. Jeszcze jedno sobie przypomniałam. Jeżeli liczycie się z pieniędzmi to takie rzeczy jak wypożyczalnie samochodów, skuterów, biura podróży i by może też sklepy są troszkę tańsze w głębi Stalisa na lewo od hotelu. 10 min spacerkiem a wycieczka na Santorini np nie kosztuje 86 euro tylko 80. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 do dory 14.06.06, 09:09 Dora! Gdzie znikłas? Pewnie juz pakujesz walizki .... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:59 Aniu pakuje sie pomału,ale mam jeszcze kupe pracy, nie wiem jak się wyrobię, walizki i płetwy dla mężusia już z piwicy pryniosłam , daj nr telef. to wyślę Ci sms-a bo ja będe 2 dni wcześniej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Do ANIAB 24 14.06.06, 13:01 Wyślę Ci na maila gazetowego (2003.m) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Do ANIAB 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:26 wyślij mi na dorotam@list.pl, bo na ten gazetowy ja nie wchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
mala28 Re: a kto w drugiej połowie sierpnia?:-) 23.06.06, 14:46 Dziewczyny już się świetnie bawią w Cactusie, aż wątek zamarł:-)) ale może znajdzie się ktoś lecący w drugiej połowie sierpnia?:-) Pozdrawiamy Kasia i Karolinka Odpowiedz Link Zgłoś