Gość: hogata IP: 65.110.6.* 14.04.06, 13:16 Czy ktoś był z nimi w Paralii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Gandalf Travel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:17 Ja jadę 15.06 pierwszy raz z nimi właśnie do Paralii zobaczymy. Wcześniej byłam w tym mieście z Tramp Travel i mi się tam podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gandalf Travel? IP: 65.110.6.* 15.04.06, 21:18 Byliśmy w zeszłym roku w apartamentach Alekos w Paralii - byłog bardzo ok.Apartametnty blisko morza, szybki i sprawny dojazd i powrót z Grecji. W Paralii fajnie ale dosyć głośno. W tym roku szukamy czegoś bardziej kameralnego - oferowano nam Kokino Nero ale na razie nie znaleźliśmy dużo o nim w sieci. Może ktoś z was coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-ellada Re: Gandalf Travel? 15.04.06, 22:53 O Kokino Nero pisze nasza koleżanka na swojej stronce, widziałaś może ? W każdym razie podaje linka www.elinida.republika.pl/index2005k.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Gandalf Travel? IP: *.netcafe.waw.pl 22.04.06, 19:48 Byliśmy w Kokino Nero zeszłego lata. Jazda autokarem trochę się nużyła no ale coś za coś - płaciliśmy po 400pln od osoby. Kokino to malutka wioska, dla nas ok, ale jak szukasz nocnych szaleństw to nie celuj tam:) Generalnie za pieniądze które zapłaciliśmy było bardzo na tak. Możesz spokojnie wziąść ich pod uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś