Dodaj do ulubionych

Byl ktos w dedalos beach na krecie???!!

IP: *.crowley.pl 15.05.06, 13:41
Hej lecimy tam z "itaka" w czerwcu.Czy ktos zna ten hotel??jakie odczucia??
czytalam o przekretach jakie scan robil i troche mi entuzjazm opadł:((
Obserwuj wątek
    • jacek1f szukałaś...? Tu... 15.05.06, 14:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14485500
      • oliwe Re: szukałaś...? Tu... 15.05.06, 23:58
        dziś wykupiłam wczasy na 31 a że oferta last minute strasznie szybko topniała
        na ten termin to zdecydowaliśmy się nie przeczesując neta w poszukiwaniu
        informacji o tym hotelu, a wybraliśmy ten hotel przez wzgląd na plażę
        piaszczystą i blisko hotelu choć pracownik biura zdecydowanie bardziej polecał
        kissamos palace. Teraz zaglądam na forum i czytam i aż dostałam dreszczy i
        siódme poty mnie oblały po przeczytaniu powyższego wątku o przekwaterowywaniu
        do sofii. Też mi entuzjazm osłabł... Łudzę się, że te wątki jednak opisują
        historię z 2004 roku i organizacją przez scan ale dopóki nie będę na miejscu
        będę się martwić a przecież oczekiwanie i podróz powinny być częścią
        przyjemności wakacyjnej. Zapytam jutro w biurze czy nie możnaby zmienić hotelu
        na taki który sama wybiorę z oferty zanim ktoś inny to za mnie zrobi.
        • Gość: madzinka2 Re: szukałaś...? Tu... IP: *.crowley.pl 16.05.06, 09:42
          Matko nie zamieniajcie!!!!To byly przekrety ze scanem i to w 04 roku!!!!
          Wszystko wyszlo na jaw,była afera i nawet jak zobaczysz oferty scana to nie
          maja juz w nich dedalosa!!!!ja tez miałam nerwy i sleczałam i czytałam i
          absolutnie poprawilo mi sie po wypowiedziach ludzi ktorzy trafili do
          prawidlowego dedalosa a nie dedalosII.Zwróć uwage ze bardzo chwalili sobie tam
          pobyt,jedzenie,obsluge,plaże,pokoje!!!!Nam babeczka z Itaka bardzo zachwalala
          to miejsce na wczasy z dzieckiem ( tez lecimy z maluchem 21mc)A z jakiego biura
          podroży lecicie??? Najgorzej to jest jednak wyczytywac opinie pzre rozniaste w
          necie.Wczoraj wyczytałam jakies makabreski an temat samolotów lecących na
          krete!!!Zadzwonilam do biura i okazało sie że lecimy eurocyprią czyli
          samolotami nie zdezelowanymi jak pisal tam ktos na forum!!My absolutnie
          zostejemy przy tym hotelu a wrazenia moge opisac ale my i tak po tobie lecimy
          bo 14.06:):)
          pzdr
          • Gość: madzinka2 Re: szukałaś...? Tu... IP: *.crowley.pl 16.05.06, 13:42
            Nikt tam nie jezdzi po tej aferze???
            • oliwe Re: szukałaś...? Tu... 16.05.06, 18:51
              Zadzwoniłam dziś jednak do biura Itaki z prośbą o zmianę hotelu okazało się to
              możliwe. Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo jednak podobał mi się ten hotel a
              zwłaszcza piaszczysta plaża. Myślę, że już nie robią takich przekrętów bo raz,
              że scan z nich zrezygnował to pewnie nie obyło się bez odszkodowań co ich być
              może nauczyło ale sam fakt mieszkania u kogoś kto traktował Polaków jako gości
              drugiej kategorii skutecznie mnie odstręczył od tego miejsca.
              • Gość: madzinka2 Re: szukałaś...? Tu... IP: *.crowley.pl 17.05.06, 12:41
                Nigdy nie masz pewnosci jak cie potraktuja w innym.Tu miałas swiadomosc bez
                swiadomosci jedziesz gdzie indziej.Kurcze ja nie chce panikowac.Zawsze
                jezdzilam bez sprawdzania opini o danym hotelu i dobrze na tym
                wychodzilam.Teraz sie pokusilam i prosze.....niepewnosc i niesmak jest i mam
                nadzieje ze po przylocie okaze sie wszystko w pozadku i bez zastrzezen!!W
                Turcji bylam w ** gwiazdkach i pewnie jakbym poczytala o tym hotelu to bym sie
                bała i miała myslenice.A tak to pojechalam w niewiadoma i bardzo dobrze
                wspominam polozenie jak i obsluge..wsjo:)Kurcze no nic zycze udanego urlopu ( a
                mozna wiedziec jaki hotelik wybrałas?) i napisz po przyjezdzie jak bylo:)I ten
                samolocik opisz heheh bo chyba nalezymy do szczesciarzy bo lecimy eurocyprią:)
                magda
                • oliwe Re: szukałaś...? Tu... 17.05.06, 21:06
                  Jasne, że się podzielę wrażeniami. Na twoje też chętnie poczekam. A wybrałam
                  Kissamos palace.
                  • Gość: madzinka2 czytałas?? IP: *.crowley.pl 19.05.06, 11:32
                    forum.wakacje.pl/search.php?f=1&dest=&dest=&id_oferty=&dest=&f=1&search=kissamos+palace&szukaj_w=subject&fld
                    subject=1&fldbody=1
                    tez nosilam sie z pomyslem na zmiane hotelu!!! ale normalnie dosc mam tego
                    tematu.Co bedzie to bedzie!!
                    • oliwe Re: czytałas?? 19.05.06, 23:10
                      Wielkie dzięki za linka. To kopalnia wiedzy o hotelu i okolicy. Wynotowałam
                      wszystko co ważne.
                  • Gość: monia1377 Re: szukałaś...? Tu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:32
                    Nie chcę Cię martwić ale zamiana Dedalosa na Kissamos Palace to totalna
                    pomyłka. Hotele zbliżone do siebie standardem, ale okolice Rethymnonu biją
                    Kastelli na głowę, zarówno pod wzgledem plaż jak i rozrywek.
                    • oliwe Re: szukałaś...? Tu... 28.05.06, 20:32
                      Zmartwiłaś mnie trochę ale rozrywek z małym dzieckiem i tak niewielu dostąpię.
                      Nocne życie dużego turystycznego miasta nie dla mnie narazie.
            • Gość: Wall Re: szukałaś...? Tu... IP: *.elpos.net 25.05.06, 20:26
              Byliśmy tam 2 lata temu ze scanem, było bardzo miło. Nic z tych rzeczy które opisywali w postach na gw. Jesli chcecie wiecej informacji i zdjec to zamieszcze je na moim serwerze. Jedziemy tam znowu w tym roku 7 czerwca.
              Miejsce jest przeuroczem, schody patio hotelowego prowadza na plaze, ciche i niezbyt głośne miejsce.
              Postrafjam !
              • Gość: madzinka2 Wall dzieki wielkieeeeeeeeeeeeee IP: *.crowley.pl 26.05.06, 08:46
                wreszcie ktos milo opisal to miejsce.Juz od dawna jestem załamana i zamiast
                cieszyc sie na wyjazd to ja zastanawiam sie jak bedzie i gdzie wylondujemy!!(
                no niby w sofii).Bardzo prosze o zdjecia,bardzo,bardzo:):):) Tak niedlugo wylot
                bo 14.06!!!!!
                dzieki wielkie:):) ufff az mi sie dobrze zrobilo z samego rana:)
                • Gość: madzinka2 Re: Wall dzieki wielkieeeeeeeeeeeeee IP: *.crowley.pl 26.05.06, 09:06
                  chyba powinnam maila podac hehe magda.pb@wp.pl
                  magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka