Gość: wikta IP: 62.233.129.* 15.05.06, 15:11 Szukam opini nt hotelu Pierre Anne na Cyprze? Moze ktos sie tam wybiera w czerwcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Hotel Pierre Anne - CYPR IP: *.netway.com.cy / *.netway.com.cy 16.05.06, 17:04 Jesli wlascicielem jest Grek, to odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikta Re: Hotel Pierre Anne - CYPR IP: 62.233.129.* 24.07.06, 14:15 Jestem juz po wakacjach na Cyprze. Hotel Pierre Anne mogę polecic- dobra lokalizacja nad samym morzem, do ladnej plazy 5-10 minut spacerkiem, blisko centrum i rozrywek nocnych. Sprzątaja codziennie, pokoj z widokiem na morze dostalismy gratis. Jedzenie niezle. Rezydentka z biura Itaka - rewelacja (a musielismy korzystac z jej pomocy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Hotel Pierre Anne - CYPR IP: *.bg.po.opole.pl 28.07.06, 10:49 ja tez w sierpniu jade na cypr. do hotelu pierre anne. bardzo ucieszyliscie mnie informacja ze hotel jest trafiony. niestety nie umiemy jezyka wiec obecnosc dobrej rezydentki jest dla nas bardzo istotna. slyszelismy o rezydentce, ktora opiekowala sie naszymi przyjaciolmi w tamtym roku-katarzyna,pomogla im przy zmianie pokoju i w wielu problemach. czy to ta sama rezydentka?czy pierre anne nie lezy blisko jakiejs ulicy? jedziemy z dzicmi i jest to dla nas bardzo istotne! jesli mogliby panstwo odpowiedziec bylibysmy wdzieczni.maria_seryk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś