Dodaj do ulubionych

Hotel Pierre Anne - CYPR

IP: 62.233.129.* 15.05.06, 15:11
Szukam opini nt hotelu Pierre Anne na Cyprze? Moze ktos sie tam wybiera w
czerwcu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: Hotel Pierre Anne - CYPR IP: *.netway.com.cy / *.netway.com.cy 16.05.06, 17:04
      Jesli wlascicielem jest Grek, to odradzam!
      • Gość: wikta Re: Hotel Pierre Anne - CYPR IP: 62.233.129.* 24.07.06, 14:15
        Jestem juz po wakacjach na Cyprze. Hotel Pierre Anne mogę polecic- dobra
        lokalizacja nad samym morzem, do ladnej plazy 5-10 minut spacerkiem, blisko
        centrum i rozrywek nocnych. Sprzątaja codziennie, pokoj z widokiem na morze
        dostalismy gratis. Jedzenie niezle. Rezydentka z biura Itaka - rewelacja (a
        musielismy korzystac z jej pomocy)
        • Gość: maria Re: Hotel Pierre Anne - CYPR IP: *.bg.po.opole.pl 28.07.06, 10:49
          ja tez w sierpniu jade na cypr. do hotelu pierre anne. bardzo ucieszyliscie mnie
          informacja ze hotel jest trafiony. niestety nie umiemy jezyka wiec obecnosc
          dobrej rezydentki jest dla nas bardzo istotna. slyszelismy o rezydentce, ktora
          opiekowala sie naszymi przyjaciolmi w tamtym roku-katarzyna,pomogla im przy
          zmianie pokoju i w wielu problemach. czy to ta sama rezydentka?czy pierre anne
          nie lezy blisko jakiejs ulicy? jedziemy z dzicmi i jest to dla nas bardzo
          istotne! jesli mogliby panstwo odpowiedziec bylibysmy wdzieczni.maria_seryk@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka