Dodaj do ulubionych

Kolymbia, Niriides Beach hotel ****

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:22
Czy ktoś może był w miasteczku Kolymbia.Interesują mnie ciekawe miejsca, które
warto tam zwiedzić, ładne plaże i fajne miejsca gdzie można miło sędzić
wieczór,jakieś kluby, dyskoteki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gulka Re: Kolymbia, Niriides Beach hotel **** IP: *.pogodne.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:49
      Mnie tez interesuja wiadomosci dotyczace Kolymbii, Narazie slyszalam, ze spokoj
      i cisza, doskonale miejsce raczej do wypoczynku, choc jk wyczytalam w
      przewodniku sda tu liczne tawerny i bary, wiec pewnie tez i dyskoteki. Osobiscie
      wybieram sie do hotelu Delfinia***+ ze Scan Holiday. Jesli ktos ma jakies info
      na ten tamat prosze tez prosze o odzew.
      Pozdrawiam
      • Gość: Marta Re: Kolymbia, Niriides Beach hotel **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:37
        Hotel Delfinia także brałam pod uwagę, słyszałam pozytywne opinie na temat
        standardu hoteli. Z tego co sie dowiedziałam to z pewnością można się dobrze
        zabawić w pobliskich barach i tawernach ,chociaż z pewnością nie ma tam tyle
        rozrywki co w mieście Rodos. Myślę że można dobrze wypocząć i wyszaleć się.
        Jeżeli chodzi o okolice to podobno super!Piękne widoki.Polecałabym plaże
        Tsambika (5km chyba od Kolymbi).jest piaszczysta, w spokojnej zatoczce.
        Pozdrawiam
        • Gość: Gulka Re: Kolymbia IP: *.c / 62.233.169.* 18.05.06, 11:59
          Szukalam informacji na temat Kolymbii i faktycznie bardzo pozytywnie :))Wierze
          ze hotel bedzie na tyle dobry ze bedzie wygodne lozeczko i jakas lazienka.
          Jedzenie jest w ofercie juz, ale na pewno nie omieszkamy zwiedzic tamtejszych
          tawern i barow. Podobno warto, szczegolnie te gdzie jedza Grecy, bo wszystko
          swieze i naprawde dobre. My wybieramy sie 4 czerwca z Wawy ze Scanem :))
          Pozdrawiam
          • Gość: Marta Re: Kolymbia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:30
            Witam, my wybieramy się początek sierpnia.Hotel z pewnością fajny, bo w biurze
            podróży polecali nam.W internecie można znaleść bardzo wiele ciekawych fotek
            Kolymbi i okolic,polecam.
            www.trekearth.com/gallery/Europe/Greece/photo208028.htm
            greece2.wz.cz/kolymbia.html - trochę zdjęć ale długo się wczytuje strona:/
            Pozdrawiam:))
    • kokotech Re: Kolymbia, Niriides Beach hotel **** 18.05.06, 10:15
      witam Kolymbia bardzo spokojna (w połowie maja ;-) tawern dużo swietne
      miejsce na wypady
      pare fotek : kokotech.republika.pl/GRECJA/index.html
    • Gość: monia Re: Kolymbia, Niriides Beach hotel **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:23
      Hej.Byłam tam w zeszłym roku z rodziną.Wszyscy zachwyceni.Hotel ktory
      wspominasz dla mnie super .Pokoje czyste, jedzenia tyle ile może pomieścic twój
      żołądek.Moje ukochane tzatziki!!!!Napoje do kolacji platne woda chyba 1,5 euro
      cola ipiwo 3e.Basen dośc duży najplycej do udek najgłębiej 2,5m.no i brodzik do
      kostek.okolica:liczne bary rawerny i tak w kółko mozna od jednego do
      drugiego.Sklepy spożywcze też blisko i co ważne taniej niz w tawernach.Piwo 1,2
      euro Dyskoteki to raczej nie widziałam ale grecy fajnie sie bawią w
      tawernach.nirides leży w samym centrum tj.2minuty pieszo do sklepow i knajp.W
      dzień nie ma ruchu i hałasu.wieczorem ożywa teczą kolorów i muzyki.plaże piach
      ze żwirkiem.-gorący jak z piekła.Można kupić specjalne "buty"do kąpieli takie
      coś jak tenisowki-6 euro leżą w kazdym sklepie.Drinki w barach 4 euro.Z hotelu
      do plaży ok400m tj 15min pieszo w upale ale da się przeżyć.na plaży na skale
      tawerna suuuper widoki i chłodek.Zwiedzać tam nie ma co ale do Lindos warto
      pojechać autobusem.Byliśmy sami więc podróż ok.1 godz. cena dla 3 osób (2+1)-15
      euro(bilety+ wtęp do zwiedzania+ jakaś pizza mini)Dzieci do 12 lat tam nigdzie
      nie płacą.Nie wiem co jeszcze ale największym problemem to że akurat nie było
      polaków w hotelu.Nie było z kim zaszalec.Ogólnie polecam :-))))
      • Gość: Marta Re: Kolymbia, Niriides Beach hotel **** IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 20.05.06, 20:23
        Dzięki wielkie, to już chociaż coś wiemy o tym hotelu:)fajnie, że atak blisko
        do centrum i w sumie na plaże, spacerek oczywiście wskazany.My wybieramy się
        początek sierpnia, a Wy kiedy byliście? jest bardzo ciepło??Byliście może na
        plaży Tsambika, bo słyszałamże jest barzo fajna i piaszczysta co ważniejsze,
        Pozdrawiam:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka