IP: *.unicity.pl / *.tp.unitron.com.pl 30.05.06, 18:37
Czy ktoś był z "Open Travel" w hotelu KRINI znajdującego się w miejscowości
Elounda? Jest też hotel o tej samej nazwie w miejscowości Sfakaki - oferuje go
"Itaka". Pewnie nie są to te same hotele. Będę wdzięczne za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: KRINI IP: *.unicity.pl / *.tp.unicity.pl 01.06.06, 21:29
      Ups...
      • Gość: sylwia Re: KRINI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:30
        ja wlasnie wrocilam, gdybys byl zainteresowany to pytaj o co chcesz. Pzdr.
        • Gość: Jarek Re: KRINI IP: *.unicity.pl / *.tp.unicity.pl 16.06.06, 20:47
          Do Sylwii: opisz po prostu hotel: jaki standard pokoji, jakie bylo jedzonko, czy
          mialas HB czy All Inclusive, jakie jest polozenie hotelu (sklepy, knajpki itp.),
          jak ci sie w nim podobalo, czy go polecasz, z jakim biurem jechalas, czy jest
          warty swojej ceny. No i oczywiscie czy bylas w w Eloundzie czy w Sfakaki. Za
          wszelkie informacje bede wdzieczny bo byc moze ten hotel wybiore na wakacyjny
          wyjazd.
    • Gość: andrzej Re: KRINI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:39
      Itaka nie am hotelu krini, maja go tylko w katalogu, ale nie maja kontraktu z
      hotelem...:)
      a krini w elundzie, to troszke malo interesujacy hotel...ale tanio jest :)
      • Gość: pincenez Re: KRINI IP: *.aster.pl 19.06.06, 14:31
        Krini w Eloundzie, to jedna wielka porażka (z Open Travel).
        Jedzenie (all inclusive) to tragedia - mało, niesmaczne, wydzielane, bardzo
        często zimne...
        Jeśli macie pytania, to śmiało - spędziłem tam 2 tygodnie...
        • Gość: Jarek Re: KRINI IP: *.unicity.pl / *.tp.unicity.pl 20.06.06, 19:24
          Powiem szczerze ze hotelu "Krini" raczej nie wybiore. Pytanie zadalem w momencie
          kiedy "Open Travel" mial dosyc ciekawa cene na ten hotel ale teraz ja juz
          podniosl do prawie 6000 na 2 osoby (wyjazd poczatek sierpnia). Jest to wprawdzie
          cena z ALL ale jak ma ono wygladac tak jak opisal moj przedmowca to ja
          dziekuje. W chwili obecnej sklaniam sie raczej ku "Kissamos Palace" z Itaki w
          wersji HB.
          • pincenez Re: KRINI 21.06.06, 06:55
            To dobrze, że nie wybierzesz. I jeszcze jedno - najgorsza w sumie w całej tej
            sprawie była postawa rezydentów. A nie wiem, czy z tego biura Open Travel ci
            sami rezydenci nie obsługują całej Krety. Radzę wziąć to pod uwagę...
            • Gość: Jacek Re: KRINI IP: *.xtreme.net.pl 27.06.06, 19:10
              Krini w Eloundzie to porażka , Ale uważajcie bo podróże tv sprzedały mi ofertę
              w hotelu krini ale 8 km od rethymmnonu , a przywiozły mnie do eloundy całkiem
              innego hotelu o tej samej nazwie - no a potem to już koszmar miałem wykupiony
              pobyt w hotelu od 8-15/06/06 ale właściciel chciał mnine z niego wyrzycić już
              14 o 12 w południe , prosiłem o pomoc rezydentów , ale oni tylko straszyli mnie
              policją , że mam się wynieść bo to pomyłka z moją rezerwacją , odmówiłem , więc
              przyjechała obiecana policja , kttóra stanęła po mojej stronie , ale wściekły
              włąściciel hotelu po tym incydencie odmówił mi podania obiadu , kolacji i
              czegokolwiek , więc mój all inclusive się skończył dzień wcześniej. Sniadania
              były najlepsze codziennie przez 7 dni to samo ( zimna jajecznica lub fasola ,
              czerstwy chleb i trochę dżemu / obiad ( do wyboru - małe sapagetti , ochydna
              pizza , lub musaka ) / kolacja wydzielane bardzo małe porcje jakiegoś mięsa i
              ziemniaków. A do plaży to chyba kilometr
    • Gość: Czyżyk Re: KRINI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:25
      To jak to w końcu było - miałeś wykupiony pobyt 8-15 czy 8-14 czerwca - na 7 czy
      na 6 dni??? Nic nie rozumiem.
      • Gość: ana Re: KRINI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:13
        czy ktos byl ostatnio w Krini-Elounda?? czy poza jedzeniem jest ok? chodzi mi o
        bliskosc plazy, polozenie,basen, samo miasteczko??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka