Gość: apollo IP: *.gdansk.agora.pl 16.06.06, 13:25 Czy ktoś był na tej wycieczce. Czy jest dobrze zorgnizowana? No i ciekawy jestem opinii o samej wyspie Zakynthos. Planuję wybrać się w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goska52 Re: zakythos (3 wyspy z Triadą) 19.06.06, 14:50 Byłam tylko na Zakynthos dwa tygodnie na przełomie maja i czerwca. Wyspa piękna, dużo do oglądania + wycieczka na Kefalonię. Ci którzy przyjeżdżali z objazdówki (tym z którymi rozmawialiśmy podobało się), raczej nie zwiedzali Zakynthos, bo traktowali pobyt wypoczynkowo uważając że na części objazdowej dosyć oglądali. A szkoda. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlik Re: zakythos (3 wyspy z Triadą) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:17 na wycieczce nie byłem , ale właśnie wróciłem z pobytu 2-tyg. na tej wyspie . Zakynthos jest naprawde ładną wyspą , godna polecenia , ale z wypowiedzi miejscowych angoli (na stałe osiedlonych)wynikało , że sierpień to najgorszy mkiesiąc na pobyt tam z uwagi na niesamowity tłok , bo grecy maja wtedy wakacje i masowo wtedy tam przyjeżdzają - szczególnie ateńczycy , którzy mają na stałe wykupione rodzinne apartamentowce , choć z drugiej strony jest wtedy podobno jakiś niesamowity 7 dniowy festym - w mieście Zakynthos . Na miejscu z wypowiedzi uczestników objazdu wynikało , iż jest on naprawdę niezły i byli z niego zadowoleni również z opieki rezydenta Triady -"pana Darka" , który jednak teraz ma kończyć pobyt i wracać do kraju . Natomiast opieka rezydentów na samej wyspie to to gorzej niż tragedia . Panowie Jarosław Bronisz i Marcin Spyrka to totalna niekompetencja , krora potrafi się tylko głupkowato uśmiechać i próbować wcisnąć fakultatywne wycieczki , które są o połowe droższe niż w lokalnych biurach , gdy natomiast przychodzi by rozwiązać jakiś problem w hotelu z właścicielami , to uciekają przed uczeswtnikami pobytu , ktorym mają pomagać , a nawet nie stawiają się na przez siebie wyznaczone dyżury w hotelach i nie widzą problemu w tym , że nie powiadomili o odwołaniu dyżuru . Jednym słowem nie potrafia nic wykonać z pracy rezydenta za która my klienci przecież też zapłaciliśmy . Przy okazji odradzam na tej wyspie hotel Letsos - właściciele to totalne "buraki" greckie , które nie dosyć , że Polaków gorzej traktują niż angoli , przydzielając znacznie gorsze pokoje z różnymi felerami(dużo by pisać)lecz poza tym są zwyczajnie chamscy i nastawieni tylko by oskubać cię za co tylko można z kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tour Re: zakythos (3 wyspy z Triadą) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:47 ja też się wybieram i mam nadzieje ze bedzie fajnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś