Dodaj do ulubionych

Hotel Gortyna

17.07.06, 15:26
Czy ktoś był w tym hotelu na Krecie? lub ktoś sie wybiera we wrześniu?
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Hotel Gortyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:31
      Byłam w tym hotelu w zeszłym roku od 13.07.205 do 28.07.2005. Hotel położony
      przy drodze szybkiego ruchu. Pod drogą przejscie podziemne na plażę - odległość
      około 10 min spacerkiem. Bardzo spokojna okolica. Do centrum Skalety około 15
      min spacerkiem. Hotel dwupietrowy i kilka bungalowów w okolicy. Proponuję
      powalczyć o pokój na piętrze, bezpieczniej. W okolicy hotelu znajduje się boisko
      do tenisa. Plaża szeroka piaszczysta, parasole dodatkowo płatne. Basen przy
      hotelu bardzo mały. Jedzenie dużo, dobre. Pokoje czyste, sprzatane co 2 dzień. W
      pokojach lodówki, telewizor, radio, suszarka do włosów. Polecam wypożyczenie
      samochodu i zwiedzanie wyspy na własną rękę. Ogólne wrażenie hotelu - jest
      ok!!!!!!!!
      • gofera1 Re: Hotel Gortyna 18.07.06, 12:46
        tylko nie dobrze że jest ulica szybkiego ruchu, trochę się rozczarowałam ale
        dziękuje
        • Gość: Ewa Re: Hotel Gortyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:43
          To naprawdę jest droga szybkiego ruchu!!!!!
          Polecam wycieczki - do miasta Rethymon i Chanii ( cena biletu autobusem wynosiła
          2 euro od osoby) przystanek autobusowy bardzo blisko hotelu. Polecam Wycieczke
          na Santorini- super!!!. Oprócz tego po drugiej stronie hotelu jest biuro podróży
          greckie, gdzie można wykupić wycieczke kolejką, polecam Arkadię-klasztor.
          I koniecznie Elafonisi- plaża z piaskiem koloru różowego od koralowców.
          Pozdrawiam i życze wspaniałych wakacji
          • gofera1 Re: Hotel Gortyna 18.07.06, 15:27
            szkoda,że nie uprzedzili mnie z tą drogą w biurze turystycznym, ale tak fajnie
            opisałaś pozostałe atrakcje,że trudno , poprawiłaś mi humor, dziękuje i
            wzajemnie, mam zamiar się dobrze bawić i duzo zwiedzić oraz trochę poleniuchować
    • Gość: kaka Re: Hotel Gortyna IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.06, 23:03
      Ja także wybieram się do hotelu Gortyna - przełom sierpnia i wrzesnia. Z tego
      co słyszałam to plaża jest raczej - żwirowo-piaszczysta i lepiej zaopatrzyć się
      w butki. Jeżeli można prosić o radę to gdzie kupować ( które biuro ) wycieczkę
      na Santorini i do Samarii.
      • gofera1 Re: Hotel Gortyna 19.07.06, 08:24
        ja mam wycieczkę od 6 września, wycieczki będe wykupywać na miejscu, podobno
        blisko jest biuro gdzie mozna to zrobić.
        • Gość: Ewa Re: Hotel Gortyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 08:34
          Byłam na Santorini i w Wąwozie Samaria . Wycieczki były orgazizowane przez biuro
          podróży TRIADA-było super. Natomiast napewno taniej można wykupić wycieczkę w
          biurze blisko portu w miejscowości Rethymnon oddalonego od Skalety kilka
          kilometrów-dojazd podmiejskim autobusem ( ok 2 euro od osoby), ale bez polskiego
          tłumacza.
          Jeszcze dwa słowa o plaży - szeroka piaszczysta z żółwiami!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka