Gość: martushka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:06 Czy ktoś był w parku wodny "lido waterpark" w miejscowości Psalidi na Kos? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: park wodny Kos IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 13:05 podnosze watek bo sama jestem zainteresowana, wybieram się, bo uwielbiam parki wodne. Lido jest kolo MASTICHARI, wyczytalam, ze w Psalidi byl drugi park wodny, ale moze byc zamkniety. Lido jest nowy i podobno dośc duży, 17.50 euro za dzień. Ktoś wie coś więcej allbo był? Odpowiedz Link Zgłoś
robi64 Re: park wodny Kos 05.08.06, 22:07 na kos byłem tydzień temu; nie byłem w LIDO, ale osoby które były ze mna twierdzą, że warto. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: park wodny Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:16 Byłem w tym parku wodnym 2 tygodnie temu.( w Psalidi jest zamknięty) Mówiąć szczerze byłem w lepszych, ale w tym też można się zabawić.Denerwujące są kolejki do zjezdzalni zwłaszcza na pontonach.Wejsćie 17 eur. i dzieci 13 od 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: park wodny Kos IP: *.acn.waw.pl 20.08.06, 20:03 bylam, jest b. fajny, tylko spalilam sie strasznie. Wstep kosztuje 12 euro +2 euro szafka. Odpowiedz Link Zgłoś