Dodaj do ulubionych

cafe internet kisamos

IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 09:46
czy istnieje internet cafe w tej miejscowsci,ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • klaryma Re: cafe internet kisamos 25.08.06, 09:48
      istnieje, moze nawet dwa, w jednej pracuje polka, godzina chyba 2 euro.
      • Gość: ww Re: cafe internet kisamos IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 11:24
        dziekuje bardzo,jeszcze jedno pytanie :
        czy faktycznie jest to miejscowosc malo atrakcyjna turystycznie,wiele razy
        spotkalem sie z opiniami ze to zwykla dziura i nie ma co robic,nam zalezy na
        bazie wypadowej chcemy, jak najwiecej zwiedzic ,jak to wglada od tej strony
        • Gość: cam Re: cafe internet kisamos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:51
          to jest male miasteczko , atrakcji zadnych ale jako baza wypadowa akurat;)
          ps rok temu byla jedna atrakcja : parada z okazji jakiegos swieta;)
        • klaryma Re: cafe internet kisamos 25.08.06, 11:54
          to zależy na jakich atrakcjach komu zależy. Ja bardzo lubię Kissamos, choć
          przez pierwsze dwa dni drażni mnie klimat miasta w wiecznej budowie i śmieci,
          także na plaży. Po dwóch dniach przestaje mi to przeszkadzac. Jest piękny widok
          na zatokę, jest sympatyczna promenadka nad morzem z kilkoma fajnymi tawernami,
          są nawet ze dwa kluby, w których chyba można potańczyć. Jako baza wypadowa do
          zwiedzania zachodniej Krety (w tym południa) jest to bardzo dobre miejsce, ale
          o tym możesz się przekonać wrzucając Kissamos w wyszukiwarkę. Jeśli lubisz
          piesze wycieczki, to polcam wyprawę do pobliskiej Polirrini (w jedną stronę
          taksówką, z powrotem na piechotke), bardzo miła wycieczka. Generalnie -
          ponieważ lubie całkowitę dziury i zadupia, to dla mnie Kissamos, to całkiem
          spora metropolia. Acha, odwiedź koniecznie tawerne Stelious i Katina, tuż przy
          hotelu Afrodita, prowadzi ją uważany przez niektórych za postac niemal kultową
          dotychczasowy kelner od Papadakisa (tawerna na końcu ww. promenadki, też warta
          polecenia) - Jorgos. A dlaczego kultowy? Sam sie przekonasz, jeśli wpadniesz do
          Steliousa i Katiny.
    • Gość: ciekawski Re: cafe internet kisamos IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 11:57
      jaka wresje jezykowa WINDOWS,maja cafejki ,czy komputery maja nagrywarki zeby
      przezucic zdjecia
      • Gość: . Re: cafe internet kisamos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:19
        do zgrywania zdjęć proponuję punkt germanos w centrum miasta razem z płytką
        niecałe 1,5 euro zapłaciliśmy
      • Gość: aga Re: cafe internet kisamos IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 20:01
        WINDOWS maja po grecku ,ale mozna sie polapac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka