Dodaj do ulubionych

OLD BRIDGE - Limassol - Cypr - opinie.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:19
jak w temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miodzia5 Re: OLD BRIDGE - Limassol - Cypr - opinie. IP: *.chello.pl 16.09.06, 20:34
      W tym hotelu byłam dwa lata temu w pierwszej połowie listopada. NIe wiem jak
      dużo się zmieniło od tego czasu ale postaram się być obiektywna choć czasem to
      niemożliwe. A więc .....hotel znajduje się w sporej odległości od morza
      pomiedzy częścią hotelową Limassol a częścia w której żyją mieszkańcy. Lata
      świetności ma już za sobą( nieco wymęczone pokoje, słaby wystrój wnętrz ale jak
      na ówczesna niska cene jaką przyszło mi za niego zapłacić to nie narzekałam).
      Jedzenie było całkiem smaczne, było go dużo i każdy znalazł coś dla siebie. Raz
      w tygodniu był bufet z daniami kuchni....o dziwo! włoskiej!Basen niewielki i do
      tego w sasiedztwie ulicy ale w listopadzie to mi jakoś nie przeszkadzało bo
      kąpać się w nim i tak nie dało(zbyt zimna woda).Do plaży trzeba było przejść
      jakieś 800m ale i tam nie licz na cuda(w tym regionie piasek na plaży ma barwe
      brudno-szarą ze względu na jego wulkaniczne pochodzenie). Jeśli jedziesz tam
      by spedzić czas na zwiedzaniu okolic a nie siedzieć nad basenem,a do tego nie
      oczekujesz zbyt wiele za niedużą cenę, to hotel jest dla Ciebie. Pozdrawiam i
      życzę miłego wypoczynku na Cyprze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka