Gość: magda IP: *.acn.waw.pl 05.01.07, 22:24 czy ktos zna hotel Corfu Palm Beach,Definia lub Apollo Palace proponowane przez Nec? jesli tak to poprosze o opinie. bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akodz Re: Korfu z Neckermannem 06.01.07, 12:34 Obszerny opis z mojego pobytu w Corfu Palm Beach (czerwiec'2006) podałem w opisach hoteli na stronie www.wakacje.pl. Pozdrówka - Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Korfu z Neckermannem IP: *.acn.waw.pl 07.01.07, 13:43 dzieki, naprawde bylo az tak okropnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: Korfu z Neckermannem 08.01.07, 23:25 Nie jestem pewien, którą recenzję przeczytałaś :-), bo ja o tym hotelu mogę wyrażać się tylko pozytywnie (w zasadzie tylko do wyżywienia można było mieć pewne uwagi, ale to opisałem dość szczegółowo w swojej recenzji). Moi znajomi byli tam we wrześniu'2006 i również przywieźli raczej dobre wspomnienia. Przeczytaj więc WSZYSTKIE recenzje na forum, które ci podałem, a nie ograniczaj się do pierwszej z brzegu. Mój opis hotelu i samego Agios Georgios na wakacje.pl jest na tyle szczegółowy (tak mi się wydaje), że trudno mi dodać coś więcej. Arek Odpowiedz Link Zgłoś