Gość: xxxxxxxxxxx:P IP: *.nsm.pl 31.05.03, 20:51 kto z was byl w hersonissos? jaka jest tam najlepsza dyskoteka lub klub?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxxx:P Re: the best disco w hersonissos IP: *.nsm.pl 02.06.03, 12:49 ???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: the best disco w hersonissos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 14:38 Gość portalu: xxxxxxxxxxx:P napisał(a): > kto z was byl w hersonissos? jaka jest tam najlepsza dyskoteka lub klub?:) Największa dyskoteka na Krecie znajduje się przy głównej ulicy, po prawej stronie, na samym początku Hersonissos jadąc od Heraklionu. Czynna tylko lipiec- sierpień (tak było w 2001). Nazwy nie pamiętam. Oczywiście nie byłem - to wyjaśnienie dla tych, którzy mnie trochę znają ;) GS Odpowiedz Link Zgłoś
cylia9 Re: the best disco w hersonissos 02.06.03, 15:58 mozna zapomniec, bo nazywa sie Amnezja :P bywalcy polecali rowniez Camelota (wchodzac z glownej ulicy na promenade - po prawej stronie). ps. info z drugiej reki; wole kameralniejsza atmosfere, przy lokalnej muzyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia do krecika IP: *.nsm.pl 02.06.03, 16:05 a czemu kreciku oczywiscie tam nie byles??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: do krecika IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 00:08 Gość portalu: madzia napisał(a): > a czemu kreciku oczywiscie tam nie byles??? A bo nie chodzę do dyskotek ;))) GS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: do krecika IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 12:36 Gość portalu: madzia napisał(a): > czemu??? oj, mógłbym tu napisać dużo rzeczy o filozofii życia, gustach muzycznych, "dzisiejszej młodzieży" itp ;) A prawda jest pewnie taka, że jestem za stary ;-)))) pozdrawiam PS wolę spędzać greckie wieczory przy karafce wina, w kafeionie, gdzie jestem jedynym turystą wśród Greków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENIGMATKA ENIGMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 18:49 A KTO BYL W ENIGMIE???? HEROSNISSOS ŻĄDZI!!!!!!!!!!!11 TEZ TAM BYLAM I MAM ZAMIAR JECHAC ZA ROK!!!!!!!!!1 MACIE MOZE JAKIES FAJNE ZDJECIA Z TAMTAD??????????????????? chetnie podziele sie opiniami(natki@interia.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretka Re: the best disco w hersonissos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 13:38 A czy ta dyskoteka nie nazywa się raczej IT albo jakoś tak na I??? Sprawdzę w Pascalu i dam znać. PS Mnie też ciężko spotkać w takich miejscach :) Ale gratuluję wyboru Hersonissos, jeśli oczywiście nastawiasz sie na internacjonalne imprezy w mało greckim stylu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulas Re: the best disco w hersonissos IP: *.man.polbox.pl 04.06.03, 12:53 Najlepsza jest Amnesia. Fajny jest tez New York, wszystko znajduje sie przy glownej promenadzie, wiec jak sie juz na nia trafi, to nie ma problemu ze znalezieniem miejscowki. Odpowiedz Link Zgłoś