Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:18 Za tydzień wybieramy się do Chorwacji. Znacie może jakieś kwatery o dobrym standarcie i przystępnej cenie w Dalmacji? A tak w ogóle to gdzie najlepiej jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimica Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:33 W ile osób jedziecie?Podaj priv adres ,może coś znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:32 Cześć!!! Jedziemy we dwójkę (ja i żona). Jeżeli coś znajdziesz bylibyśmy bardzo wdzięczni.Mój mail: t.kukla@amu.edu.pl gg.4518433 skype: atkukla. Pozdrawiamy i z góry dziękujemy. Aga i Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
bugabu Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 21.06.06, 14:53 Ja mam ten sam problem. Poszukuję pokoju dla dwóch osób z aneksem kuchennym i łazienką również w Dalmacji. Ważne żeby był parking. Cena do 40 Euro. Kontakt: bugabu@gazeta.pl Jeśli ktoś może pomóc, będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gierapka Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: 217.153.68.* 21.06.06, 16:13 ja rowniez poprosze o jakies namiary. Bede wdzieczna. gierapka@gazeta.pl dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimica Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:34 Piszcie proszę kiedy, w ile osób jedziecie i jaki rejon Was interesuje. Czy chcecie sie zabawić czy też szukacie spokojnego miejsca (bo np jedziecie z dziećmi).Tylko w ten sposób możliwe będzie udzielenie Wam sensownej pomocy. No i jeszcze podajcie swój adres mailowy,proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:45 Ja też proszę! 4 osoby, Istria lub Kvarner i w miarę możliwości jakaś fajna plaża. Już nie mam siły szperać w internecie; natka357@pocztta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: POMOCY - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:12 Ja tez prosze o pomoc ,chcemy jechac z 2 dzieci do Duće lub Omniś bo ponoc tam sa piaszczyste plaże .Moj maż chce jechać w tzw. "ciemno" a ja wole sprawdzone miejsca. Jesli ktos moglby mi pomoc podajac namiary bede wdzieczna moj email floste@gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
kefiszon Re: POMOCY - 23.07.06, 13:14 Posłuchaj męża i jedźcie w ciemno-znajdziecie bez problemu! My też tak pojechaliśmy i nie było problemu. Zawsze można zobaczyć apartmani przed i zdecydować,czy bierzecie czy nie. Ceny do targowania. Nam np ani razu nie policzyli za dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:55 Cześć Jedziemy tylko we dwójkę (ja z żoną), interesuje nas Dalmacja. Interesuje nas jakieś sprawdzone ciekawe miejsce, gdzie można i wypocząć i się zabawić. Byle to nie była jakaś dziura zabita dechami :). Z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdro. z Wielkopolski Kontakt: e-mail: t.kukla@amu.edu.pl gg. 4518433 skype: atkukla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Mędrek Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:36 Ja poproszę w takim razie info dla dwóch dorosłych osób 5-19 lipca - Dalmacja, najlepiej w okolicach Makarskiej z parkingiem. priv: jedrek.martyna@poczta.gazeta.pl Z góry dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga1508 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 01.07.06, 13:13 wybieram się z mężem i 6 letnim synkiem do Chorwacji - w terminie 14- 30.08.2006. Czy ktość poleci mi niedrogie kwatery. Nie jesteśmy wybredni, byle było czysto i blisko do morza. Preferuję piaszczyste plaże, ale jak będzie ciekawe miejsce to te z kamieniami też mogą być. A może ktoś też jedzie w podobnym terminie - razem było by raźniej. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczonakurczaka Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 10.07.06, 12:27 Hej, ja też będę wdzięczna za pomoc. Jedziemy we dwoje, na dwa tygodnie, 15 sierpnia rano lądujemy w Dubrowniku. Będę wdzięczna za namiary na jakieś sprawdzone apartamenty. Nie mamy żadnych szczególnych wymagań, wystarczy nie za duza odległosć od morza, aneks kuchenny i przyzwoita cena. Adres mailowy: narzeczonakurczaka@gazeta.pl Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
renatax Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 12.07.06, 07:59 Witam.Jak większość osób tutaj poszukuję ciekawej kwatery w Makarskiej lub jej okolicy (riwiera Makarska)bądż bliżej Dubrovnika dla 6 osób: może być wersja - 3 pok. 2 osobowe lub 1 pok.2-os. i 2+2. Dobrze byłoby żeby był aneks kuchenny lub możliwość wykupienia posiłków.Będę wdzięczna za jakieś informacje lub namiary . Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
renatax Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 12.07.06, 08:01 zapomniałam dodać w jakim terminie : 05.08-19.08 ( 2 tygodnie) Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Gość smeagol Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: 217.153.22.* 18.07.06, 14:40 Hej, będę wdzięczna za pomoc. Wybieramy się z mężem samochodem 4 września na 2 tyg. Szukamy pięknego miejsca, z możliwością pozwiedzania oraz tetniącego nocnym życiem. Ważne dla nas jest aby była możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego oraz jeśli to możliwe jakaś szkoła nurkowa. mój mail: smeagol2@go2.pl Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.altar.net.pl / *.236.spine.pl 24.07.06, 15:25 Witajcie, Szukam 2 pokoi 2 osobowych (bez dzieci) nad morzem w spokojnej urokliwej okolicy, z dala od zgiełku turystycznego, najchętniej w Środkowej Dalmacji. Raczej tańsze niż droższe :) Kontakt: em@redweb.nazwa.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 19:27 Byliśmy na Pagu w miejscowości Potocnica. 10 km w kierunku na Lun .Jest kameralna plaża i miejsce na skałach.Apartament do 10 euro. Apartament Belobrk Potocnica Pag Tel:38533727215 Tel:38553669032 Email:hrvoje.belobrk@vt.htnet.hr Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 12.07.06, 08:46 Ja tez poszukuje kwater....dla 4 - 5 dorosłych osob i dwojga dzieci ( jdno ma 3 latka)....Termin 22-29 LIPIEC . Bardzo prosze o namiary.Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
mar011 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 13.07.06, 17:53 ja poszukuje sprawdzonych kwater w Splicie, dla 3 osób w terminie od 22 lipca wielkie dzięki za pomoc mar011@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agzy Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 24.06.06, 21:07 Ja również planuję wyjazd do Chorwacji w drugiej połowie sierpnia. 2 osoby dorosłe i 3-letnie dziecko. Szukam piaszczystych plaż ze względu na małego. Będę wdzięczna za kontakt na sprawdzone kwatery. Adres mailowy a.t.zybrant@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:51 Witaj, My też planujemy 2 poł sierpnia z synkiem 3-latka (dokładnie 20 sierpień -1 wrzesień). Gdzie planujecie jechać ? My na razie chyba Tucepi i także rozglądam się za kwaterami. Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
agzy Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 25.06.06, 22:44 Właściwie dopiero się powoli orientuję gdzie są jakie warunki, głównie chodzi mi o plażę, żeby nie była typowo kamienista, żeby mały mógł się bawić w piasku. A poza tym cały czas rozważam czy na pewno jechać. Strasznie boję się podróży, nieraz w dużo krótszych trasach były kłopoty z cierpliwością mojego dziecka a co dopiero dwadzieścia parę godzin,nawet pomimo nolegu po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:59 Witaj, Ja mam te same obawy. Ale pewnie spróbujemy. Myslę o Tucepi lub Orebic. Mojemu małemu wystarczą kamyki i buciki do kąpieli. Też będziemy nocować po drodze, ale jeszcze nie wiem gdzie. Skąd jesteście i kiedy wyjeżdzacie? My okolice W- wy. Czy dostaliście jakieś oferty kwater ? Napisz na magdzik5@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
margotber Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 03.07.06, 14:06 My też szukamy!!!!!!!!!!!!!!Za tydzień razem z mężem jedziemy na urlop. Szukamy jakiejś kwatery w Chorwacji, okolice RIJEKI, wyspy Krk czy też w pobliżu tego rejonu. Gdyby ktoś miał namiary tanich, ale fajnych kwater, mogą być z ankesem kuchennym. Proszę o wszystki namiary. Planujemy wyjazd na 10 dni, 2 osoby. Proszę o info na priv: margotber@gazeta.pl, margotchris@neostrada.pl. Dzięki za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ka122 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 11.07.06, 15:44 Witam ja w sprawie kwatery, masz może jakies namiary? Interesuje mnie środkowa Dalmacja, apart 2 pokojowy, 4 os dorosłe i dziecko, no i w cenie przystępnej, za wszelkie info bede wdzięczna, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 12.07.06, 08:58 Ja tez poszukuje kwater....dla 4 - 5 dorosłych osob i dwojga dzieci ( jdno ma 3 latka)....Termin 22-29 LIPIEC . Bardzo prosze o namiary.Moj adres: nina.topolska@wp.pl Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holka2 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.com.pl / 81.15.180.* 19.07.06, 14:42 Mimica moze i mnie pomozesz :)) ? Szukam sensownego (czytaj nie drogiego a wygodnego i dobrze polozonego) miejsca na nocleg dla 2 osob (ja i maz) w dniach 29 lipca - 12 sierpnia w miejscowosc ZATON. Nie wiem czy tam jest ladnie czy nie ale jedziemy ze znajomymi, ktorzy tam wlasnie maja juz nocleg. Czekam na wiadomosci pod adresem holka2@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:26 Witam!Prosiłabym również o namiary na ciekawe kwatery. Wyjeżdżamy 01.07 na 3 tyg,w 2 osoby. Interesuje mnie okolica Dubrownika, a własciwie półwysep Plejasec. Byłabym wdzięczna za miejsce w miarę ciche i z cudnymi chorwackimi widokami na morze. Pozdrawiam mój adres- basiag1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.chello.pl 22.06.06, 11:26 Witam. Szukam kwatery dla 2 osób w okalicach Istrii, mile widziane także wyspa krk. Interesuje mnie miejsca gdzie bedzie również kemping ponieważ jada z nami znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.chello.pl 22.06.06, 11:28 Mój mail d@siemce.pl Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.streamcn.pl 24.06.06, 21:41 Dla Basi informacja ze na peljesaczu worebiczu maja tani hotel lub kwatery www.funclub.pl albo inf turyst w worebiczu www.orebic-htp.hr albo apartamenty Nata tel o38520713877 ale sadze ze nie mozna porozumiec sie po polsku raczej niem i ang. Odpowiedz Link Zgłoś
brace Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 25.06.06, 20:52 ja również poproszę!!! 4 osoby na około tydzień, fajna byłaby plaża piaszczysta, może być kwatera ale fajny by był osobny mały domek! Blisko parking i blisko na plażę bo jedzie z nami osoba, która ma problemy z chodzeniem. Wyjazd 29-30 lipca. brace@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
listopad_2005 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 25.06.06, 22:46 Ja potrzebuje coś w okresie 22.07-4.08 dla 2 dorosłych +niemowlak ( 8 m-cy), bardzo prosze o info na listopad_2005@gazeta.pl Z góry dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: 212.244.29.* 26.06.06, 13:09 Bardzo proszę również o informacje odnosnie kwater. Jedziemy we dwoje 18.08.2006 do dalmacji, Split - Dubrownik, interesuje nas sprawdzony, zadbany apartament do ok. 40 euro, w bliskiej odległości od czystego morza w spokojnym miejscu bez dyskotet itp. Proszę o informacje: przemek_dab@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edyta805 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 27.06.06, 13:23 Ja też potrzebuję noclegu dla 12 osób w tym 4 dzieci w wieku 1,2-7 lat na tydzień od 08-07-2006 do 15-07-2006 nalepiej na Istrii lub Krk tak raczej na północy chorwacji z aneksem kuchennym. Mój adres mailowy: edyta805@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.mpn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:43 Może ja też przyłączę się do poszukiwań???? A mianowicie szukam kwatery dla 6 osób (w tym 2 nastolatkow)w terminie 15.07 - 29.07.2006, najchętniej Środkowa Dalmacja!!!! Jeśli ktoś zna jakieś fajne i niedrogie kwaterybedę wdzięczna za informacje :) beatajagoda@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:06 Byłam dwa razy w Baśka Voda, ulica Rogas 3.Na podłogach kafle i biały marmurek, w pokojach klima LG, aneks kuchenny, od patelni, po filiżanki do esspresso. Odpowiedz Link Zgłoś
owocowa2 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 03.07.06, 13:52 My też wybieramy się do Chorwacjie, poprosze namiary, jedziemy w 4 osoby(trzoje dorosłych i 1 dziecko 7 lat) okolic Makarskiej by nas najbardziej interesowały. Będe wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 05.07.06, 15:19 Gość portalu: Ja napisał(a): > Byłam dwa razy w Baśka Voda, ulica Rogas 3.Na podłogach kafle i biały marmurek, > > w pokojach klima LG, aneks kuchenny, od patelni, po filiżanki do esspresso. Witam Czy mozesz jakos rozwinac ten temat ? Moze jakies zdjecia, ktore mozna wyslac na maila, albo dokladniejsze namiary, moze nazwa wili/apartamentow ? Wybieram sie do Baskiej w polowie sierpnia, tez poszukuje, choc sklaniam sie jednak ku jezdzie w ciemno. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.infonetpl.com / 217.96.93.* 02.07.06, 15:50 poszukuję kwatery pomiędzy 25 lipca a 10 sierpnia (na tydzień). 2 osoby dorosłe z dzieckiem (3,5 roku) najlepiej w okolicy Makarskiej. Z aneksem kuchennym. jurand9@o2.pl Bardzo dziękuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
whitepony Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 02.07.06, 20:53 Mamy ten sam problem co większość forumowiczów. Poszukujemy pokoju dla dwóch osób z aneksem kuchennym i łazienką również w Dalmacji idealnie na Riwierze Trogirskiej. Ważne żeby był parking. Cena max do 30 Euro (im taniej tym lepiej, ale bez przesady :) )na dwa tygodnie od połowy lipca. Kontakt: whitepony@gazeta.pl Również my jeśli ktoś może pomóc, będziemy wdzięczni :) Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też szukamy :) Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.bas.roche.com 03.07.06, 14:31 Szukam pokoju dla dwóch osób cena do 40 euro, chętnie z klimą. Super byłoby w miejscowosci BRELA , Tucepi lub w okolicach. Jeśli ktoś zna sprawdzoną kwaterkę to prosze o namiary na kwarek1@o2.pl Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:39 również szukamy kwater na II połowę sierpnia - czy ktoś może podać nam namiary na fajne i niedrogie kwatery w środkowej/południowej Dalmacji - 2 dorosłych i dwoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
biealka Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 05.07.06, 14:11 Dołączę się do poszukiwań, bo zaczęłam się denerwować, że będzie problem z kwaterami, a nasz urlop przesunął się niespodziewanie z sierpnia na lipiec. Jedziemy 12 rano i zanocujemy w Plitwicach, więc od 13 do 22 lipca potzrebny nam fajny przystanek na Rivierze Makarskiej dla 6 osób. Czy ktoś może nam pomóc? Pozdrawiam serdecznie Beata mój mail: biealka@gazeta.pl, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:59 Witam, my wybieramy się w 3 osoby (dorosłe) 22 lipca. Jeśli ktoś może pomóc w znalezienie fajnych kwater z aneksem kuchennym, w Dalmacji byłabym wdzięczna:) Chcemy raczej się bawić niż wysypiać się i nie jesteśmy wymagający co do standardu. Z góry wielkie dzięki. mail: agamecik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Odwiedzcie www.yugo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 02:39 Biuro zalozyl chlopak, ktory od lat funkcjonuje w turystyce, zaczal miec dosc porzadkowania balaganu biur, dla ktorych pracowal i otworzyl swoj wynajem kwater. Wie co robi i ma dobre ceny. Polecam sprawdzic! Odpowiedz Link Zgłoś
woja-tech Re: Odwiedzcie www.yugo.pl 06.07.06, 18:50 Ja chciałbym dojechać do Omiś. Jeśli ktoś zna niedrogie kwatery będę bardzo wdzięczny. Dla 2 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisB Re: Odwiedzcie www.yugo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:20 Szukamy kwater na I połowę sierpnia - czy ktoś może podać nam namiary na fajne i niedrogie kwatery w środkowej/południowej Dalmacji - 2 dorosłych i jedno dziecko. Pozdrawiam!! Adres: k.be@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jo46 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 13.07.06, 15:04 Ja też będę wdzięczna za jakieś fajne namiary dla dwóch osób. Wybieram się ze swoim chłopakiem (pierwsza połowa sierpnia) i chetnie skorzystam z czyjejś pomocy. MOje namiary: jozemba@yahoo.co.uk Dzieki, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
monica2004 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 07.07.06, 15:08 ja również poproszę o jakieś konkretne namiary zwiazane z Wyjazdem do Chorwacji. Jedziemy z 2-letnią córeczką więc interesowałyby nas raczej piaszczyste plaże i pokoje z łazienkami i aneksem kuchennym. Region dowolny a jeżeli chodzi o termin to koniec czerwca byłby najbardziej odpowiedni. W tym roku zwiedziliśmy termalne Węgry a dokładnie Hajduszoboszlo wiec jakby ktoś szukał inf0 to z przyjemnością udzielę. Mój adres to malami2004@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimica Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:22 Czy aby na pewno interesuje Was koniec CZERWCA? Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 10.07.06, 10:25 Witam. Wybieramy sie w sierpniu 3-4 sierpień do najpóźniej 11-12 sierpień, dwie dorosłe osoby i dwójka dzieci. Poszukujeny przyzwoitych noclegów w rejonie Omiś. Czy ktoś mógłby coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 10.07.06, 10:26 e-mail może byc gazetowy lub: krzychu1970@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TinkaJB Re: BASKA KRK - proszę o namiary IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:29 Może i ja podczepię się pod ten wątek :) proszę o namiary na apartament dla 2, ew.4 osób w miejscowiści BASKA na wyspie KRK. MÓJ E-MAIL: justart.now@wp.pl DZIĘKUJĘ Z GÓRY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.chello.pl 10.07.06, 09:28 Witam! Proszę o pomoc 2 rodziny, każda 3 os /dwie dorosłe + dziecko 7 lat/ czyli w sumie 6 os, od 3,4 sierpnia 10 dni na Istrii najlepiej z piaszczestą plażą lub łagodnym zejściem do morza miszelk@op.pl skype: miszelk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:01 Ja polecam miejscowość Bratuś - pomiędzy Makarską, a Baska Voda. Pojechałem w tamtym roku od 22 sierpnia w ciemno i trafiłem do nowego domu. Niestety nie mam namiarów (zgubiłem wizytówkę), ale dom jest obok tego domu: www.bratus.info/(następny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:45 Właśnie znalazłem: www.makarska-croatia.com/privatni/detalji.php?objektid=0245 To właśnie tu spędziłem ostatnie wakacje. Bratus - naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 20:11 SA WSYZSTKIE WUGODZ Odpowiedz Link Zgłoś
ziajor Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 11.07.06, 09:30 Gość portalu: Ryszard napisał(a): > > Poszukujemy pokoju dla dwóch osób z aneksem kuchennym i łazienką Wskazane parking. Cena max do 30 Euro (im taniej tym lepiej, ale bez przesady, mała miejscowość moze byc wyspa byle dojechać na dwa tygodnie od połowy lipca. ziajor@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta278 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 11.07.06, 15:06 Proszę też o namiary na kwatery w Chorwacji dla rodziny 2+1 (dziecko ma 7 lat), mart278@gazeta.pl Mamy zamiar jechać pierwszy raz i tak niewiemy gdzie najlepiej się wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimica Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:11 Ale kiedy chcecie jechać-Marto i Ryśku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimica Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:13 Sorry,tylko-Marto! Odpowiedz Link Zgłoś
marta278 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 11.07.06, 15:55 Ja planuję urlop od 29.07.-11/12.08.06 Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 12.07.06, 12:07 Ja tez poprosze.....szukamy czegos dla 4-5 doroslych osob i dwoje dzieci (13 i 3 latka)....22-29 LIPIEC!! blisko morza, z parkingiem na 2 samochody, moj adres : nina.topolska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 19:57 My byliśmy na wyspie Pag w Potocnicy,właścicielka miła, ok trzech minut zajeło nam zejście do morza , buły dwie plaże i miejsca na skałkach miejsce do parkowania samochodu jest z przodu i z tyłu apartamentu.A oto jego adres Apartament Belobrk Potocnicaq,Pag Tel38533727215 Tel38553669032 Email hrvoje.belobrkmapavt.htnet.hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimica Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:47 wczoraj wysłalem Ci Marto maila z propozycją na urlop ale nie doszedł.Może Tobie uda sie ze mną skontaktowac. rywal01@poczta.onet.pl Pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam23 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:40 Jeżeli ktoś ma ochotę to mogę podać namiary na samodzielne piętro w Podgorze . Byliśmy 2 lata temu w dwie rodziny , razem 7 osób . Apartament ok 100-120m 3sypialnie , 2łazienki ,ogromny salon połaczony z jadalnią i kuchnią. Wszystko w dosc dobrym standardzie , bez klimy. W tym roku też wyjeżdzamy w te rejony , ale już chyba zboczeniem byłoby w to samo miejsce, więc mogę podzielić się namiarami. mail : u_kam małpa o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 20:05 Pag to wyspa, bylidmy w potocnicy morze piekne i czyste bardzo slone ,chorwaci maj dobra wudka RAKIJE 40 KUN OBEJRZZJCIE JEZIORA PLITWICKIE SA PRZEPIKNE apartament belobrk Pag Potocnica tel38533727215 tel38553669032 Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 20:09 BZLISMY NA PAGU W Potocnicy tanio i bardzo ladnie MORZE PIEKNE SLONE ADRES APAQRTAMENT bELOBRK PAG,POTOCNICA TEL38533727215 TEL38553669032 Odpowiedz Link Zgłoś
ren_w Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 13.07.06, 23:09 ja też prosze o kwatery dla 3 osób dorosłych i dziecko 11 lat w okresie 30.07do 13.08 w okolicy Makarskiej ren_w@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia18 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 16.07.06, 16:35 Szukamy sprawdzonych kwater na Istrii lub w okolicy Rijeki dla dwóch osób na przełomie sierpnia i września. Może ktoś nam coś poleci. Dzięki z góry. zuzia18@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 19:49 Im dalej w głą Chorwacji tym taniej, my byliśmy na Pagu w Potocnicy.Miła właścicielka, do morza idzie się ok trzech minut są dwie plaże i miejsca na skałkach. Adriatyk ma ok 3% zasolenia, woda z początku jest bardzo słona. Zachęcam również do obejrzenia jezior Plitwickich z wodospadami i przezroczystą słoną wodą a takrze do Zadaru ( stare miasto z pięknymi zabytkami). adres: Apartament Belobrk Potocnica,wyspa Pag Tel:38533727215 Tel:38553669032 Email:hrvoje.belobrk@vt.htnet.hr Odpowiedz Link Zgłoś
pharao1 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 17.07.06, 09:10 Szukam gdzieś w Istry dla: 2 osoby dorosłe i 1 dziecko. Jak najtaniej, wyjazd może być dzisiaj lub jutro, na okres 10 dni do 2 tygodni. tomek_k5@wp.pl Wielkie dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.mofnet.gov.pl 17.07.06, 12:45 My szukamy kwatery dla 9 osób (3 rodziny, każda z 8-letnim dzieckiem), gdzieś na Istrii. Wyjazd w najgorszym z możliwych teminów czyli początek sierpnia na okres 2 tygodni. klosek98@tlen.pl Wielkie dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 19:38 Jedź na Pag tam jest dużo taniej, do Potocnicy ,włascicielka ma dużo miejsc a pozatym szybko idzie się do moża, są dwie plaże i miejsca na skałach. adres: Apartament Belobrk Potocnica, Pag Tel:38533727215 Tel:38553669032 Odpowiedz Link Zgłoś
corecki Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 18.07.06, 10:13 Jeśli mogę prosić o jakieś namiary na tanie kwatery dla dwóch dorosłych osób i 2,5 letniego dziecka w środkowej Dalmacji we wrześniu. Jak najbiżej paży ze wzgldu na modego ( do 300 metrów) Podaje adres corecki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:11 Witam, Szukam dobrego miejsca na spędzenie wakacji od 13 - 24 sierpnia 2006. Apartament 2 osobowy, minimum ***, balkon lub taras samodzielny, widok na morze, łóżko małżeńskie, oczywiście jak najbliżej morza, czysto, jak najbliżej niezapełnionej plaży żwirowej. Lokalizacja: środkowa Dalmacja, mogą być wyspy, najlepiej nie za duże nie za małe miasteczka (np. Hvar). Ogromne dzięki za oferty. Moje namiary: mkszyna[małpa]poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holka2 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.com.pl / 81.15.180.* 19.07.06, 14:49 Mimica moze i mnie pomozesz :)) ? Szukam sensownego (czytaj nie drogiego a wygodnego i dobrze polozonego) miejsca na nocleg dla 2 osob (ja i maz) w dniach 29 lipca - 12 sierpnia w miejscowosc ZATON. Nie wiem czy tam jest ladnie czy nie ale jedziemy ze znajomymi, ktorzy tam wlasnie maja juz nocleg. Czekam na wiadomosci pod adresem holka2@op.pl ps.poprzednio wkleilam sie gdzies miedzy stare wpisy sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimica Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:31 Sorry,holka2. Niestety ,ale moje możliwości kończą się na pensjonacie LARA w Mimicach,który należy do moich przyjaciół.W Zatonie nie znam nikogo. A w Mimicach są jeszcze dwa, wolne od 26 lipca,apartamenty 3-osobowe po 40 i 45 euro/doba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_75 Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:42 Cześc, niedawno wróciłam z Posedarje, to mała miejscowośc nad zatoka ale blisko na Pag (piekne dzikie plaże) do Zadaru. Apartamenty 2+2+ kuchnia (full wyposażenie)+ łazienka w cenie ca 40-45 € za dobę. Te które znam z klimatyzacja lub prywatna plażą. Podaje telefon - komunikacja w j. niemieckim lub chorwackim: 00385 232 66 175 Odpowiedz Link Zgłoś
biczbojs Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa 20.07.06, 19:19 Czejść wróciłem z Pagu z Potocznicy 10 km od Nowaliji wkierunku na Lun. Jest plaża imiejsca na skałach.Niesamowite widoki, weź maskę i fajkę. Tani apartament do 10 euro. Apartments belobrk potocznica pag tel 38533727215 tel 38553669032 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: POMOCY - Szukamy sprawdzonych kwater w Chorwa IP: *.elk.mm.pl 23.07.06, 01:02 Piasku w Chorwacji nie ma, chyba ze nawozony. Jak chcesz piasek to jedz nad Baltyk. Ale zwirowo-kammieniste plaze sa super.I ta woda.... Odpowiedz Link Zgłoś