dage Re: aquapark na Zakynthos 25.05.07, 15:13 przepraszam za wcześniejszy brak tekstu. moje pytanie brzmi: - czy ktoś słyszał o tym aquaparku? a może ktoś w nim był? i jakie wrażenia? mały, duży? warto się wybrać? ile kosztuje wstęp do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: aquapark na Zakynthos IP: 149.148.228.* 25.05.07, 22:39 Po dwoch tygodniach pobytu na tej cudownej wyspie pozostalo mi sporo nieodkrytych miejsc, ale aquapark bylby ostatnia, ktora by mnie zainteresowala. Nie rozumiem po co chcesz jechac na Zakynthos. Aquaparki sa blizej w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: aquapark na Zakynthos 28.05.07, 09:44 skoro chcę jechać to widocznie mam powód. jeśli nie masz zamiaru odpowiadać na zadane przeze mnie pytania to nie odpisuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: aquapark na Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:28 Park lezy ok 5 km na wschód od miasta ZAKYNTHOS przy drodze do agios dimitros. Raczej nie polecam wstęp ok 30 euro a park malutki, kilka zjezdrzalni i brudne baseny. ps Mape zante z wyszczególnieniem ciekawyh miejsc na wyspie dostaniesz praktycznie w kazdej wypozyczalni czy sklepie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś