dage 21.06.07, 12:28 nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę :) jeszcze zostało 25 dni i już odliczam :D wymarzony, wyczekany urlop a Wy gdzie go spędzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka06 Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 21.06.07, 14:15 ja też !!! I wygląda na to że lecimy w tym samym terminie:) Juz się nie mogę doczekać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 22.06.07, 10:19 katka06 a w jakim hotelu i mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 22.06.07, 19:27 diana palace- Argassi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welma Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:06 mm piekna wyspa bedziecie zadowoleni ;-) raj na ziemi :-) POLECAM Koniecznie zatoka wraków, żólwie i objechac wyspe samemu ;-) Mówie wam raj to mało powiedziane ,ten lazurr coś pięknego ;-) . To się rozmarzyłam hihhihih, było pieknie poprostu . Miłego wypoczynku. Ja w tym roku Turcję odwiedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:14 Właśnie wróciłam z Zakynthos. Spędziłam dwa tygodnie właśnie w hotelu Diana Palace. Wyspa przepiękna, warto wypożyczyć samochód czy skuter i objechać wyspę. Co do Argassi i samego hotelu to nie mam najlepszego zdania. Hotel raczej nie zasługuje na 4*, piaszczystej plaży w Argassi też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babolek Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D IP: *.chello.pl 23.06.07, 23:00 A z jakiego biura podróży jest ta wycieczka? Chcemy w sierpniu II połowa pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welma Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:53 My lecielismy z Necckermana Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 25.06.07, 13:06 my lecimy do miasteczka Alikanas. lecimy z Triady. często korzystamy z ich usług i przyznam szczerze, że mamy dobre wrażania. mama nadzieję, że i tym razem się nie zawiodę :) a swoją droga to do wylotu zostało mi jeszcze równiutkie 3 tygodnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 25.06.07, 13:42 no tak już tylko 3 tygodnie!!!!hura!!! my tez lecimy z Triady:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 26.06.07, 10:09 a planujecie wynając samochód? jeśli tak to na 4 osoby byłoby taniej? no i weselej. Co Ty na to? jak daleko jest z Argassi do Alikanas? skąd wogóle jesteście i ile macie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D IP: 62.87.161.* 26.06.07, 10:45 Gdzie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 26.06.07, 13:04 daga, my też będziemy wypożyczać samochód, ale..... jedziemy z dwójką dzieciaczków:)))) A tu masz mapkę Zakynthosa:) z Twojej miejscowości do mojej jest blisko:) www.fostertravel.home.pl/zdjecie/4205/200/1/pozdrawiam, pewnie spotkamy sie na lotnisku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 26.06.07, 13:06 hihi to kicha ;) będę szukac dalej chętnych do wynajęcia auta... czyżbyśmy nawet z tego samego biura lecieli? Wy też z fostera? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 Re: a ja lecę na Zakuthos:D hurrraa!!!!!!!! :D 26.06.07, 13:11 lecimy z Triadą:) ale pewnie tym samym samolotem, bo często jest tak że 1 samolotem "leci kilka biur " pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 do Gośka !!!! 27.06.07, 09:04 No to mnie zmartwiłaś , tym bardziej że jadę z bardzo małym dzieckiem. POroszę powiedz cos więcej na temat hotelu. Dlaczego nie podobał Ci się. no i co z tą plażą czy wogóle jej nie ma? bo ja słyszałam że jest tylko wąska. jak daleko jest najbliższa ładna plaża? A miasteczko też nie ładne???? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: do Gośka !!!! 27.06.07, 10:10 jeśli chodzi o plaże w Argassi to znalazłam stronkę o niej: www.greekhotel.com/ionian/zakyntho/argassi/beach/home.htm faktycznie nie za rewelacyjna. zmienicie hotel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: do Gośka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:50 Plaża taka jak pisze dage, z tym że jak my byłyśmy była zaśmiecona no i woda nie jest taka błękitna jak na zdjęciu. Chociaż z tego co wiem turyści korzystali z morskich kąpieli. Warto wypożyczyć samochód i samodzielnie objechać wyspę, znajduje się przepiękne miejsca. Co do hotelu, to jest on nastawiony na gości z Anglii. W naszym terminie było tylko 4 Polaków, kilkoro Czechów. Po pierwszej nieprzespanej nocy, po małej wymianie zdań, udało nam się zmienić pokój na cichszy. Był on na półpiętrze, okna wychodziły na kosze na śmieci i bar, których zresztą jest mnóstwo w Argassi. Dało by się to wytrzymać, gdyby nie odgłosy imprezy odbywającej się do białego rana. Oprócz tego w holu hotelu znajduje się bar, gdzie też bawili się goście. Rozumiem, że są to wakacje ale nie każdy wyjeżdza po to żeby szaleć po barach czy tawernach. Hotel nie zasługuje na 4*. Jednym słowem mam nauczkę na przyszłość, żeby nie wierzyć w to co jest napisane w katalogu i w zapewnienia organizatora. Na jedzenie w hotelu nie można narzekać, było dobre. Do stolicy wyspy Zakynthos można dojechać w 15 minut, znajduje się tam port i promenada. Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 Re: do Gośka !!!! 28.06.07, 10:15 hmmmm zmartwiłaś mnie..... wybierając ten hotel przeszukałam dokładnie net (obcojęzyczne strony też) i nie było tak złych opinii dotyczących tego hotelu. Proszę odpowiedz mi jak daleko jest jakaś ładna plaża, czy można tam dojechać autobusem?, busem hotelowym? a jak baseny w hotelu i wogóle teren ? co jeszcze oprócz hałasu jest nie do zaakceptowania? jak pokoje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makadi2 Re: do Gośka !!!! 28.06.07, 10:35 Jeśli chcesz wiedzieć więcej na ten temat, proszę skontaktuj się ze mną: makadi2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 napisałam i..... 28.06.07, 16:07 juz wiem ze makadi2 to konkurencja Triady!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katka06 Re: napisałam i..... 28.06.07, 16:50 w delikatny i kulturalny sposób zaproponowano mi korzystanie z innego biura:O) Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: napisałam i..... 28.06.07, 17:09 hehe bywa i tak :) tutaj na forum pełno jest takich ;) ale grunt że zostało jeszcze 18 dni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: napisałam i..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 17:49 sam tez mam wielka ochote wyjechac na zakhyntos...szperam po ofertach.patrze. a powidzcie ile placiliscie od osoby ze wszystkimi oplatami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dage Re: napisałam i..... 28.06.07, 19:34 mi z wszystkimi opłatami i wyżywieniem wyszło ok. 1700zł na osobę ;) niewiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biszeta Re: napisałam i..... IP: *.chello.pl 28.06.07, 20:13 ja byłam w maju z RAINBOW W Laganas,plaża piękna,szeroka,ciagnąca się kilometrami,piasek ciemny,piękne muszelki na brzegu,cudownie!Hotel ANASTASIA BEACH przy samej plazy,gorąco polecam.Cena w maju 1500 za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: napisałam i..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:00 to zabrzmiało jak oferta biura jakiegos:) Odpowiedz Link Zgłoś