kaz35 26.06.07, 11:13 Witam wybieram sie pod koniec sierpnia do Salonik , nie mam zarezerwowanego hotelu powiedzcie czy cos znajde na miejscu i w jakich cenach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makadi2 Re: Saloniki 28.06.07, 11:17 Jeśli chcesz więcej informacji to napisz na makadi2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lennox Re: Saloniki 28.06.07, 11:39 Znaleźć to raczej znajdziesz ale co do cen to ciężko powiedzieć. Tam raczej na wczasy mało ludzi jeździ, raczej na 1 dniowe wycieczki. Także co do cen to ... hmm serio ciężko wyczuć. --------------------------- 03.07.2007 - Stadion Śląski Red Hot Chili Peppers ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk11 Re: Saloniki 29.09.17, 08:53 Udało mi się "ustrzelić" w świetnej cenie 2 bilety z Berlina do Salonik -wylot już dziś wieczorem ;) Stąd na szybko moje pytanie ,czy warto skorzystać z hotelu Aegeon,czy też ktoś może polecić nam coś innego. Proszę o odpowiedzi konkretne ,czyli byłem ,nocowałem .W miarę możliwości dzięki :) Wiem że to już ostatnie godziny,ale będę się starać sprawdzać podczas podróży ew.odpowiedzi. Trasa zwiedzania już zaplanowana na całe 10 dni,chyba że ktoś coś ma do zaproponowania coś nietypowego,wartego obejrzenia ,coś czego nie można znaleźć w przewodnikach. Do tej pory Saloniki to tylko punkt przesiadkowy ,po wylądowaniu udawaliśmy w zaplanowane na zwiedzanie i wypoczynek miejsca.Teraz pora odwiedzić drugie co do wielkości miasto ,zwłaszcza że pogoda idealna na zwiedzanie. Ale ,ale prócz tego jakieś mały "plażing" mamy w planach ,może ktoś wie ,którą plaże w miejscowości Epanomi (podobno najbliżej) odwiedzić ? Odpowiedz Link Zgłoś