IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:14
pytanko jest takie...czy cena wycieczki podawana na stronie itaki jest juz
ostateczna, czy nalezy doliczyc do tego jeszcze oplaty lotniskowe, doplaty
paliwowe itp? i ewentualnie jakie sa te doplaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: tomasz z Re: I T A K A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:23
      Ostateczna i to mi sie u nich na stronie podoba.
    • Gość: sava Re: I T A K A IP: 156.17.79.* 29.06.07, 11:34
      w katalogu kartkowym jest doplata za wylot z lotniska.Na www wszystko jest juz w
      cenie. Pozdrawiam.
      • Gość: piter Re: I T A K A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:05
        to super.cenie sobie biura ktore podaja juz calkowita cene, ale takich jest
        bardzo malo. trzeba sie dopytywac, sprawdzac ile jeszcze bedzie trzeba wyjac z
        portfela. w takim razie itaka ma calkiem atrakcyjne ceny:) biuro ktore rowniez
        podaje calkowite ceny to alfa star, wiecej nie znam:/
        • Gość: Aga Re: I T A K A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:06
          ale tutaj mała uwaga! Ceny tam podane są zawyżone! wiem co pisze, bo
          wykupilismy u nich wyjazd, i zapłaciliśmy okn tysiac złtych mniej niz jest to
          napisane na stronie! Tak więc w żadnym wypadku nie rezerwuj wakacji u nic przez
          internet, pofatyguj się do biura i dopytuj sie o "oczko".
          To taka drobna uwaga, bo niestety chcą chyba zarobić na tych, którzy opierają
          się tylko na necie.
          Pozdrawiam:)
          • bestyika Re: I T A K A 29.06.07, 14:20
            co znaczy "dopytuj się o oczko"?
            • Gość: Aga Re: I T A K A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:38
              aaa...nie wyjasniłam:) bo w itace, maja taka promocję, że co tydzień zmienia
              się lista hoteli w tej promocji- jest ich 21 co tydzień, wtedy maja nizsza cene-
              nawet do 300 zł od osoby!
              Pozdrawiam
              • Gość: tori Re: I T A K A IP: *.autocom.pl 29.06.07, 17:19
                Na stronie internetowej Itaka wprowadza wszystkie aktualne promocje w tym
                również "oczko". Ja zawsze wykupywałam w Itace oferty przez internet i nigdy
                cena nie odbiegała od tej w biurze, tyle że zaliczkę wpłacałam dopiero po
                otrzymaniu mailem potwierdzenia z biura. Procedura jest taka, że wybierasz w
                systemie ofertę, wypełniasz formularz i wysyłasz. Po kilku minutach na podany w
                formularzu numer oddzwania do Ciebie ktoś z biura, potwierdza cenę i
                ewentualnie jeżeli masz jakieś pytania, udziela dodatkowych informacji. Jeżeli
                wszystko gra i potwierdzisz rezerwację wysyłają Ci mailem dokumenty z wyliczoną
                kwotą całkowitą i wysokością zaliczki. Wtedy wpłacasz zaliczkę przez internet
                lub w najbliższym biurze. Ma to jeszcze tę zaletę, że masz kontakt na
                konkretną, kompetentną osobę w Itace i razie jakichś późniejszych pytań nie
                musisz "dobijać się" na infolinię albo biegać do biura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka