IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.06.03, 14:11
Czesc! Czy byl ktos moze na greckej wyspie: Kafelonia? Jesli tak to napiszcie
jak tam jest. Szukam jakiegos spokojnego miejsca bez niemieckich nastolatkow
Dzieki za wszystkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Bebiak Re: Kafelonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 14:24
      Ty mnie nie strasz niemieckimi nastolatkami!!! Ja wybieram sie na Kefalonię we
      wrześniu (to wyspa polecona mi przez moich Greckich przyjaciół, którzy od lat
      znają moje upodobania) i absolutnie nie myślę nawet o czymś takim jak tabuny
      wałęsających się niemieckich (angielskich, skandynawskich) nastolatków.
      Pozdrowionka
      • Gość: jacko Re: Kafelonia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 14:53
        To musze Was pocieszyc..niemieckich nastolatków niewielu.Za to angielskich do
        diabła;-)Na szczescie nie wszedzie.Ale wyspa przecudowna-polecam goraco
        • Gość: Bebiak Re: Kefalonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 15:23
          No to napisz nam coś więcej:) Se parakalo! Pierwsze zdanie Twojego postu
          przeczytałam z wielką radością, a potem....buuuu:((( Pozdrówka serdeczne
          • Gość: wicked Re: Kefalonia IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.03, 10:44
            Dokladnie -mi tam w sumie wszystkio jedno czy niemieccy czy angielscy -
            wiadomio o co chodzi. Napisz gdzie dokladnie pojechac zeby miec spokoj!
            dzieki
          • Gość: wicked Re: Kefalonia IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.06.03, 11:11
            ???
            • Gość: Bebiak Re: Kefalonia - gdzie jesteś Jacko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 21:25
              Jacko, noooo, napisz nam coś, tak ładnie proszę:) Myślę, że Wicked też ładnie
              prosi:) Pozdrawiam Cię bardzooo serdecznie, i myślę, że Wicked też Cię
              pozdrawia.
              • Gość: wicked Re: Kefalonia - gdzie jesteś Jacko? IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.06.03, 10:40
                Oczywiscie ze pozdrawiam!!!
                • Gość: Bebiak Re: Kefalonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 23:20
                  Signomi do wszystkich, którym podciągnięcie tego wątku przeszkadza, ale wierzę,
                  że przyjdzie tu Polo i nie chciałam, żeby szukał... Mocno wierzę, że Polo mnie
                  nie zawiedzie. Mnie i Wickeda. Pozdrowionka dla wszystkich:) B.
                  • Gość: Polo Re: Kefalonia IP: *.crowley.pl 29.06.03, 23:43
                    Wydaje mi sie, ze rozwydrzone nastolatki na Kefalonii to przesada. Tak jak na
                    kazdej wyspie gdzie laduja czartery sie to zdarza, ale po pobycie na Kos lub w
                    Malii na Krecie, to wszedzie jest juz cisza:-) Wysepka jest przytulna. Z tego,
                    co wiem mozna dostac sie tam z Zakynthos promem. Wlasciwie mozna ja objechac w
                    jeden dzien, wiec jesli nie przeszkadzaja Wam inni turysci to osiadlbym w
                    Poros badz Skala. Jesli nie to jedzcie bardziej na polnoc, gdzie jest wiejsko
                    i spokojnie. Ceny nie sa najnizsze jak na Grecje, ale do przezycia.
                    • Gość: Bebiak Re: Kefalonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 20:22
                      Dzięki serdeczne Polo, naprawdę dzięki. Straszliwie mnie pocieszyłeś tym, że
                      może nie będę się obijała o tłumy nastolatków. Chcę we wrześniu polecieć do
                      Aten, potem przejechać na Peloponez do portu Kilini i promem na Kefalonię. Tam
                      zamierzam zostać przez tydzień, ale z jakimiś dwoma dniami na Itace. Myślisz,
                      że będzie super? Ja oczywiście mocno w to wierzę i zamierzam poodwiedzać wioski
                      bo lubię. Pozdrowionka serdeczne.
                      • Gość: Polo Re: Kefalonia IP: *.crowley.pl 01.07.03, 09:34
                        Bedzie super! Trudno polecac cos konkretnego. Najlepiej pojechac w przeciwnym
                        kierunku niz inne samochody. Zawsze znajdzie sie cos ciekawego - chocby moich
                        ulubionych siedzacych przed domami greckich dziadkow:-) Jest jeszcze tyle wysp
                        greckich do zobaczenia, a i inne kraje tez ciagna... Na Itace nie bylem.
                        Napisz po powrocie kilka slow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka