Dodaj do ulubionych

Hotel w/obok Chani godny polecenia!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:23
Standard 3 lub 4 gwiazdki, najlepiej all inclusive, ale niekoniecznie. Zależy
mi na ładnej plaży i okolicy.
Obserwuj wątek
    • sisters Re: Hotel w/obok Chani godny polecenia! 01.08.07, 15:32
      Ja w zeszłym roku byłam w miejscowości Agia Marina w hotelu Santa Marina **** z
      Itaki. Hotel pod każdym względem godny polecenia. Obsługa przemiła, codziennie
      sprzątane, piękny basen z duzym brodzikiem, cudna roslinność. Hotel złożony z
      dwóch części:budynek przy samej plaży oraz po drugiej stronie ulicy przy
      basenie. Ja mieszkałam w części przy basenie. Było super. Pokoje większe niż w
      części przy plaży.
      Jedzenie smaczne i urozmaicone, okolica może nie najpiekniejsza, ale taka jest
      Kreta. Ja byłam zachwycona i pewnie wrócę jeszcze na Kretę.
      Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z hotelu. polecam
      • Gość: MIA Re: Hotel w/obok Chani godny polecenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:36
        Szukałam tego hotelu w Itace, ale już go chyba nie mają w swojej ofercie.
        • sisters Re: Hotel w/obok Chani godny polecenia! 01.08.07, 16:40
          Rzeczywiście Itaka go juz nie ma, ale poszukaj na www.wakacje.pl. Może coś
          znajdziesz.
          • 44krzych Atrion - Agia Marina 04.08.07, 23:24
            Polecam, było super, ciepła woda w morzu i super klimatyczne tawerny. Atrion ze
            Scanholiday-u.
            • Gość: bianca07 Re: Atrion - Agia Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:55
              Creta Palm-miejscwość Kato Stalos, Rainbowtours.
              • tunia74 Re: Atrion - Agia Marina 06.08.07, 10:41
                Agia Marina to typowo turystyczna miejscowosc, taki kombinat hotelowy, zero
                folkloru miescowego, jedynie turysci!! dla mnie zdecydowanie na nie!! ale
                każdy szuka czegoś innego
                • Gość: Bożena Re: Atrion - Agia Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:27
                  Althea Village w Kato Daratso 4 km do Chanii z Travel Time
                  Orbis.Pisalam juz o nim na forum .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka