Gość: aga IP: *.allianz.pl 04.07.03, 08:50 czy ktoś może mi powiedzieć coś szczegółowego o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Hotel Olimpic w Rethymon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 03:08 Gość portalu: aga napisał(a): > czy ktoś może mi powiedzieć coś szczegółowego o tym hotelu? Hotel poprawny. Usytuowany przy dośc ruchliwej ulicy, w zwartej zabudowie. Dlatego bierz pokój od strony przeciwnej.Pokoje na wyższych pietrach maja widok na morze. W pokoju w miere wygodne 2 osobowe łoże,2 krzesła,stolik biurko i lodówka płatna w recepcji bodajze 10 euro za dwa tygodnie.Balkon z dwoma plastikowymi krzesłami i stolikiem. W pokoju jest klimatyzator. Wymiana reczników regularna /proponuję wziąc cos dla tych pan- może jakies ptasie mleczko czy torcik wedlowski - cos czego tam nie ma. Dla panów w recepcji mała buteleczka zubrówki itp/ Można sie z nimi porozumiec w j. angielskim i niemieckim. Sniadania dosc monotonne których podstawą jest jajecznica lub jajke na twardo / szwedzki bufet/ Pokoje, korytaeze dość czyste. Po przeciwnej stronie ulicy porzadnie zaopatrzony market. Odradzam poranna kawke typu espresso w hotelowym barku- to kosztuje 4 euro. Łazienki w pokojach poprawne. Do przyzwoitej / tzn administrowanej przez jakis hotel plazy około 20 minut marszu. Plaża miejska, ogólnodostepna bliżej ale nie korzystałem. Plaze hotelowe kosztuja 2 euro za wejscie. Jęzeli coś cię leszcze interesuje z Retymna lub okolic pytaj. Pzdr. około 20 minut marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Hotel Olimpic w Rethymon IP: *.ltkalmar.se 11.07.03, 10:40 A jaki basen, daleko do centrum? Jak z opieka pilota, jade w sierpniu ze scanholiday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Hotel Olimpic w Rethymon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 01:05 Gość portalu: Max napisał(a): > A jaki basen, daleko do centrum? Jak z opieka pilota, jade w sierpniu ze > scanholiday Basen jak wiekszy brodzik. Po co tam chodzic przecież masz morze. Olimpic nie jest w klasycznym centrum ale tam dojdziesz w 15 minut. Scan dobrze wywiazuje sie z obowiazków, masz stały kontakt z rezydentem poprzez wpisy do specjalnego skoroszytu w recepcji badz telefoniczny, Odpowiedz Link Zgłoś