Dodaj do ulubionych

Biuro TECZA - GRECJA

IP: *.lar1.nas.panafonet.gr 12.07.03, 13:52
W STOMIO zatrudniona jest rezydentka biura TECZA, Pani psychicznie
chora,bardzo ordynarna,chamliwa,niekompetentna, uwaga gryzie -
przeklina,grozi policja, godziny jej pracy 23.00 - 24.00
z turystycznym pozdrowieniem
Obserwuj wątek
    • Gość: Martika Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: 213.77.32.* 12.07.03, 14:15
      Nie strasz!!!!! Jadę z Teczą za tydzień. Mnie rezydentka do niczego nie
      potrzebna no ale na wycieczki to chciałabym pojechać...
    • Gość: Martika do Margaritki IP: 213.77.32.* 12.07.03, 14:20
      Napisałaś mi, że w Stomio jest biuro Gounis Travel, mam pytanie: Czy ceny
      wycieczek są konkurencyjne z Tęczą i czy jest szansa, że przewodnik bedzie
      mówił po polsku?
      • Gość: Kinga Re: do Margaritki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 17:15
        Tak w Stomio jest Biuro Turystyczne Państwa Gounisów, ceny są znacznie niższe
        niż oferopwane przez inne Biura. Wycieczki są doskonale przygotowane a
        przewodnicy mówią w języku Polskim. Gorąco polecam
    • Gość: margarita Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: *.lar1.nas.panafonet.gr 12.07.03, 22:56
      Tecza jest dobrym: natomiast ona wspolpracuje z biurem z Kokkino Nero [ Meliwia
      Travel ]swiezaki pierwszy rok dzialalnosci, pszewodniczka - pilot jest Marzena
      z biura Skarpa.
      pozdrawiam i milego pobytu
      • Gość: KAROLINA Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: *.otenet.gr 13.07.03, 18:34
        JESLI CHODZI O BIURO PODROZY TECZA TO JEST OK. NIC SIE NIE MARTWCIE DRODZY
        TURYSCI A WSZYSTKIE UWAGI O PANI REZYDENTCE ZE STOMIO BIURZE MELIVIA I PILOTCE
        MARZENIE POCHODZA OD PSYCHICZNIE CHOREJ PANI DOROTY GUNIS KTORA SAMA WYSYLA
        POCHLEBNE INFORMACJE O SWOIM BIURZE I NA SWOJ TEMAT-CZY NIE UWAZACIE ZE JEST TO
        CHORE???!! TAK WIEC KOCHANI PRZYJEZDZAJCIE DO GRECJI UWAZAJCIE NA RODZINE
        GUNISOW ZE STOMIO BO ONI NAPRAWDE UDAJA GREKOW!!! POZDRAWIAMY ZYCZLIWI!
        • Gość: Kinga Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 17:12
          Dzień dobry Państwu, to co przed chwilą przeczytałam bardzo mnie rozbawiło
          gdyż nie spotkałam się z bardziej niedorzecznym oskarżeniem wobec Państwa
          Gounisów, a zwłaszcza wobec przemiłej Pani Doroty. Zarzuty przedstawione temu
          Państwu są "wyssane z palaca". Niedawno wróciłam z Grecji i osobiście miałam
          zaszczyt poznać Państwa Gounisów oraz korzystać z usług ich biura. Uważam że
          firma którą ci Państwo prowadzą jest żetelna i solidna, a usługi przez nich
          świadczone są na wysokim poziomie. Ustosunkowując się do wypowiedzi Karoliny
          mogę stwierdzić jedynie, że jest to stek bzdur i kłamstw napisanych
          prawdopodobnie przez konkurencję. A co do wypowiedzi Pani Margarity w 100% się
          z nią zgadzam!
    • Gość: Iza Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 20:11
      LUDZIE !
      POMOZCIE, CZY TO CHODZI O BIURO TECZA Z BIELSKA-BIALEJ ?
      WYBIERAM SIE Z NIMI NA URLOP I AZ CIARKI MNIE PRZECHODZA GDY TO SLYSZE.
      • Gość: Ela Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 17:20
        Tak jest z Bielska-Białej i biurowi nic nie moge zarzucić, jedynie to że mają
        nieodpowiedniego przedstawiciela na miejscu.
        • Gość: Martika Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: 213.77.32.* 14.07.03, 17:29
          Z całej tej dyskusji (a jestem mocno zainteresowana - jadę już w niedzielę)
          wyciągłam jeden wniosek, że jaka jest prawda przekonam się na miejscu. Nie
          omieszkam poinformować potencjalnych wczasowiczów wybierających się do Stomio.
          Mam nadzieję, że nikt nie podszyje się podemnie :)
          • Gość: beata Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 17:37
            ja też niedawno wróciłam z Grecji. Miałam "zaszczyt" osobiście poznać Panią
            Rezydentkę. Zgadzam się z opiniami moich poprzedników twierdzących, że jest to
            bardzo fałszywa osoba, która owszem potrafi być miła ale... (potrafi się
            dostosowywać do otoczenia jak Kameleon). Sama miałam bardzo nie miłe zajście z
            tą Pania i radzę uważać...!!! A jeżeli chodzi o zarzuty stawiane Biurze
            Podróży "Gounis Trawel" to uważam, że są śmieszne i bezpodstawne! Oferta
            turystyczna przedstawiona przez to biuro jest bardzo szeroka i atrakcyjna
            finansowo, a wycieczki są świetnie przygotowane.
          • Gość: Kwintet Re: Biuro TECZA - GRECJA IP: *.nd.e-wro.net.pl 15.07.03, 22:59
            Gość portalu: Martika napisał(a):

> Z całej tej dyskusji (a jestem mocno zainteresowana - jadę już w niedzielę)
            > wyciągłam jeden wniosek, że jaka jest prawda przekonam się na miejscu. Nie
            > omieszkam poinformować potencjalnych wczasowiczów wybierających się do
            Stomio.
            > Mam nadzieję, że nikt nie podszyje się podemnie :)

MARTIKA - my także wyjeżdżamy już w niedzielę. Czy dowiedziałaś się może innymi
            źródłami czegoś więcej o pobycie/warunkach na miejscu? Ew.napisz
            kwintet@interia.pl
            • Gość: Martika Tecza w Stomio IP: 213.77.32.* 16.07.03, 09:04
              Po greckich adresach osób, które prowadzą tą dyskusję wnioskuję, że są to same
              zainteresowane. Stomio z zebranych przeze mnie informacji wyglada na spokojne,
              malownicze miasteczko. Byłam w grecji w tamtym roku i przejeżdżałam przez
              dolinę Temi. Bardzo mi się ta okolica podobała. Myślę, że to lepsze miejsce niż
              kurorty na Riwierze (jeżeli nie szukasz tłoku, knajpek i dyskotek). Mam
              nadzieję, że urlop nam się uda. Do zobaczenia w niedzielę w autokarze :)))
              • Gość: tolek Re: Tecza w Stomio IP: *.kat.forthnet.gr 16.07.03, 10:38
                A wiec martika ja tez mam grecki adres i wiesz co ci powiem ?
                Olej te glupoty tutaj wypisywane i jedz , przekonaj sie sama
                jak to tam wlasciewie jest i powiesz nam po powrocie...swoja prawde...
                Chcesz wypoczac ????? to jak najdalej od polakow ,wejdz miedzy tubylcow....
                Jeszcze nie dojechalas a juz mlyn przez ciebie na forum powstal.
                pozdrawliaju i udanych wakacji.....
                • Gość: Martika Bylam i sprawdziłam IP: 213.77.32.* 08.08.03, 20:29
                  Obiecałam, że po powrocie napiszę jak jest naprawdę. W hotelu wywieszona jest
                  kartka, że nie wolno nam korzystać z usług innych biur organizujących wycieczki
                  fakultatywne (napisane oględnie ale to właśnie znaczyło) :))) oczywiście
                  wykupiłam wycieczki u konkurencji. W związku z tym nie miałam specjalnych
                  kontaktów z rezydentką. Na przykład nie zostałam (jako czarna owca)
                  zawiodomiona o ognisku i składce na kiełbasę. Godziny urzędowania podano
                  prawdziwe. Konkurencyjne biuro mimo mojej dużej sympati niestety nie spełniło
                  moich oczekiwań. (przesuwane terminy i miejsca wyjazdów, zmiana lokalizacji
                  wieczoru greckiego o której dowiedziałam się już po przyjeździe, wożenie nas na
                  pace samochodu, wywalenie nas z autokaru 500 m przed hotelem z zakupami itp.)
                  Mimo to Stomio wspominam bardzo sympatycznie i polecam je na spędzenie
                  spokojnych i cichych wakacji dla tych, którzy byli już w meteorach i w Atenach
                  i nie wybierają się na wycieczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka